Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ-ΠΩΣ?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ) ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΠΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαρα μου δεν χρειαζεται να παρεις χαπια για να αποθηλασεις.Εγω αντικαθιστουσα γευματα θηλασμου με ξενο γαλα,ενα παρα ενα στην αρχη και σταδιακα μειωνεται και η παραγωγη γαλακτος στο στηθος!Ομως απο προσωπικη πειρα επειδη το μετανοιωσα βαθια,θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις και να συνεχισεις να θηλαζεις με ολα τα γνωστα οφελη!!!!Για τα χαπια δεν ξερω να σου πω γιατι γενικα ειμαι κατα των φαρμακων.Φιλακιααα

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...

ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ? ΑΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...:)

hara μου δεν εχω μωρακι για να σε συμβουλευσω....

Θα συμφωνησω ομως με την Υβοννη και τη VENI..... μου ακουγεται πολυ προτιμοτερος τροπος απο τα χαπια....:dry:

Ομως αν και χωρις εμπειρια.... θα ηθελα να σου πω πως αν δε συντρεχει λογος τυπου "δεν εχω ΑΛΛΗ επιλογη....." θα ηταν κριμα να στερησεις αυτο το υπεροχο δωρο απο το μωρακι σου....αλλα και απο σενα...;)

Φανταζομαι οτι συντρεχουν σοβαροι λογοι για να οδηγηθεις εκει και πιστεψε με δεν το λεω... με μορφη κυρηγματος.... απλα σου εκφραζω τη θεση μου ως μη μανουλα.....αλλα καποια που ονειρευεται καποια στιγμη να κραταει αγκαλια ενα στρουμπουλακι που θα τρωει αχορταγα απο το στηθος μου.....ο,τι μπορω να του προσφερω....:) Η εικονα του θηλασμου για μενα ειναι απιστευτα ονειρικα πλασμενη στο μυαλο μου....

Ελπιζω να βρεις την ακρη σου και σιγουρα τα εμπειρα κοριτσακια εδω μεσα θα σε βοηθησουν με τις γνωσεις τους....:)

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ(ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΥΤΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΜΙΛΗΣΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΑΚΕΤΑ ΥΠΟΤΑΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.

Χαρά μου , να πεις στον γιατρο σου να σου πει ολες τις παρενέργειες των χαπιών ! Το σκεφτηκες πολυ καλα και καλα κανεις και δεν θελεις να παρεις χάπια γιατι δημιουργουν παρα πολλά προβλήματα . (αυτο που φοβασαι το επαθε φιλη μου , ευτυχως που μενει η πεθερά της στον κατω οροφο και ακουσε το μπουμ ...λιποθυμησε !)

Αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια ειναι το σωστο . Αντικαθιστας καθε 2-3 μερες ενα γευμα με ξενο γάλα ωσπου να σταματήσεις να θηλάζεις .

Ο σταδιακός απογαλακτισμος προφυλάσει και εσενα και το μωρο σου . Το μωρακι δεν πρεπει να νιωσει απορριψη , δεν πρεπει να αγχωθει ...πρεπει ολα να γινουν ηρεμα και σιγα σιγα .

Για οτι χρειαστεις ειμαστε εδω :)

Xαρα μου 6 μηνες ειναι υπεραρκετοι.Οτι ειναι να παρει εχει παρει το μωρο.Θα σου ελεγα και εγω να μην παρεις χαπια...ο γιατρος μου ηταν αρνητικος για αυτα.Εγω εκοβα ενα ενα γευμα και του εδινα ξενο.Καντο και θα δεις μερα με την μερα θα ελλατωνεται.

Lala μου και εγω αυτο σκεφτομαι οτι ειμαι μονη μου και οπως ειπα ειμαι ηδη υποτασικια και φοβηθηκα με αυτο για την πιεση μη μου ρθει καμια λυποθυμια.

Λοιπον εμενα ο γιατρος μου ειπε να αντικαθιστω γευματα και μετα οταν θα καταληξω στο ενα γευμα πια τοτε να παρω τα χαπια για να μην τυχον μεινουν υπολοιμματα στο στηθος.

Αλλα απο οτι εχω διαβασει οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν παρει χαπια, μαλλον θα πρεπει να ξαναμιλησω με τον γιατρο μου.

elisa έγραψε:

Xαρα μου 6 μηνες ειναι υπεραρκετοι.Οτι ειναι να παρει εχει παρει το μωρο.Θα σου ελεγα και εγω να μην παρεις χαπια...ο γιατρος μου ηταν αρνητικος για αυτα.Εγω εκοβα ενα ενα γευμα και του εδινα ξενο.Καντο και θα δεις μερα με την μερα θα ελλατωνεται.

Θα μπορουσες να μας τεκμηριώσεις επιστημονικά αυτα που λες ή ειναι απλα δικες σου αποψεις ?

Αλλο να βοηθήσουμε μια κοπελα να αποθηλάσει γιατι αυτο θελει και αλλο να διαδίδουμε ανοησίες !

hara και εγω οταν μου μειωθηκε το γαλα πηρα τα χαπια για να κοπει αυτο που ειχα, και εγω εχω χαμηλη πιεση αλλα δεν επαθα τιποτα τα χαπια τα δινουν απο οτι ξερω για να μην μεινει γαλα και παθεις καμια κυστη κτλ. τωρα εσυ ξερεις καλυτερα τι θα ακολουθησεις να κανεις ξαναρωτα τον γιατρο σου πες τι προτεινεις εσυ και τι λεει αυτος και οτι αποφασισεις

ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ LaLa

Ο σταδιακός απογαλακτισμος προφυλάσει και εσενα και το μωρο σου . Το μωρακι δεν πρεπει να νιωσει απορριψη , δεν πρεπει να αγχωθει ...πρεπει ολα να γινουν ηρεμα και σιγα σιγα .

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 4ΜΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ,ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ TSH,T4 ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ 8(ΕΝΩ ΕΠΙΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟ)ΕΤΣΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΗ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ,ΕΚΛΑΨΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ..........

ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ,

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΗΚΟΣ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ.........

tha simfonisw apolita me thn lala na mhn akougonte anakribies kai oti tou katebei tou kathena edw mesa .6 mhnes gia kapoies kopeles kai gia thn amerikanikh akadimia den einai uperarketi mhnes thylasmou ,mporoi kapies kopeles na theloun na stamatisoun kai den lew tipota giauto einai diko tous thema alla na mhn akougete edw mesa kai pouthena alou pragmata pou den eustathoun oti 6 mhnes einai uperarketoi .as pliroforithoume prwta kai meta na leme stis ales kopeles ti einai uperarketo kai ti oxi .

den sxoliazw thn apofash ths xaras na apothylasei einai dikeoma ths alla thn ataka ths kopelas oti einai yperarketoi .shmfona me thn amerikanikh akadimia paidiatrikhs ,ton pagosmio organismo ygeias ,ton diethnh shndesmo thylasmou h elaxisth sistash tous gia ton thylasmo einai 2 xronia .ara 6 mhnes den einai yperarketoi .an h kopela thelei na diakopsei einai dikeoma ths alla na mhn akougonte anakribies .

hara mou stadiaka kantw kai gia thn ygeia sou kai gia na mhn niosei to moro oti to aporipteis ksafnika .

Xαρά μου η γνώμη μου είναι να μην πάρεις χάπια..εγώ στους 6 μήνες άρχιζα να δίνω μόνο πρωί και βράδυ γάλα και έτσι άρχιζε να μειώνεται αρκετά...στη συνέχεια κρατήσαμε μόνο τον πρωϊνο θηλασμό ..και κάπου στις 20 μέρες μετά άρχισε να μειώνεται πολύ ώσπου και διεκόπη σχεδόν καθώς περέλειπα όλα τα γεύματα σταδιακά...

Χωρίς να θέλω να φανώ έξυπνη....ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΙΚΤΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ..ενώ ήθελα να διακόψω όπως εσύ...αλλά για λόγους που μετά δεν μπορούσα να καταλάβω..πως μου είχαν καρφωθεί...:huh:

άλλωστε με την εισαγωγή νέων τροφών ο θηλασμός δεν θα είναι όπως στην αρχή όλη μέρα το στήθος...πρωι και βράδυ μόνο εκτος απροοπτου φυσικά...και είναι τόσο τέλεια....πίστεψε με...θα αναπολείς...όσο περιέργο κι ανα ακούγεται...απλά είναι τεράστια δέσμευση το ξέρω...αλλά τόσο γλυκιά./..:kiss:

σε φιλώ εσένα και το μωρό σου

hara έγραψε:

Lala μου και εγω αυτο σκεφτομαι οτι ειμαι μονη μου και οπως ειπα ειμαι ηδη υποτασικια και φοβηθηκα με αυτο για την πιεση μη μου ρθει καμια λυποθυμια.

Λοιπον εμενα ο γιατρος μου ειπε να αντικαθιστω γευματα και μετα οταν θα καταληξω στο ενα γευμα πια τοτε να παρω τα χαπια για να μην τυχον μεινουν υπολοιμματα στο στηθος.

Αλλα απο οτι εχω διαβασει οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν παρει χαπια, μαλλον θα πρεπει να ξαναμιλησω με τον γιατρο μου.

Ειναι τελειως φυσικό το στηθος και μετά απο χρονια να βγαζει ελαχιστο γάλα . Δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα υγειας αυτο !

Οποτε πας πχ για μαστογραφία ενημερωνεις τον γιατρο σου για το ποσο καιρο θηλασες .

Θα αντικαθιστας γευματα σιγα σιγα και μολις φτασεις στο ενα γευμα θα το κοψεις και αυτο σε 2-3 μερες και το γαλα θα κοπει .

Φυσικά και δεν κρινουμε την αποφαση της Χαράς ! Ειμαστε εδω να την βοηθήσουμε , να της συμπαρασταθούμε και οτι αλλο θελει .

Αφροδίτη μου σωστα τα ειπες αλλα το ελάχιστο χρονικο διαστημα ειναι 2 χρονια . Μετα για οσο καιρο ειναι επιθυμητό απο τη μητέρα και το παιδι.

Κάσση μου ειναι δυσκολο με 2 θηλασμους την ημερα να διατηρηθει η γαλουχία και να μπορει να ανταποκριθει στις ανάγκες ενος μωρου 6 μηνων. Δεν ειμαστε αγελαδίτσες :P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ(ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ),ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η' ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝΕ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ:)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ "ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:):):)".

AFRODITH έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: akribos bale kai ena maksilari apo katw.kai thn eikona na tsakonome me ton mpemph na mhn bazei ta xeria mazi me to stithos sto stoma taytoxrona ...ti ton pianei wres wres....

Τέλεια η φωτό της LaLa!!:laugh: :laugh:

Εμένα το μπουμπουκάκι μου Αφροδίτη αν τύχει και την θηλάσω μπροστά στο laptop -σπάνια πολύ σπάνια, ίσως 2 φορές να το έκανα συνολικά- θέλει να πιάσει και το laptop και αν δεν τα καταφέρει αρχίζει με τα πόδια την προσπάθεια!!:woohoo: :laugh: :laugh:

Αλλά ξεφύγαμε πάλι....!

και εγώ είχα αποφασίσει πριν γεννήσω, να θηλάσω για 6 μήνες, αφού γέννησα όμως και άρχισα τον θηλασμό αποφάσισα να συνεχίσω μέχρι και τον 1ο χρόνο. Και αυτό γιατί τα χρόνια που μεσολάβησαν μεταξύ της γέννας του γιου μου και της κόρης μου, διάβασα αρκετά για τον θηλασμό και επίσης επειδή σταμάτησα (από άγνοια) τον θηλασμό στον γιο μου στους 5,5 μήνες! δεν πήρα χάπια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Όταν έρθει η ώρα να αποθηλάσω δεν θα πάρω χάπια, απλά θα μειώσω τις ώρες του θηλασμού και.....

hara mou den xriazete na mas peis to logo oute egw kserw poso tha thylasw den bazw stoxous .

oi giatroi rinai giatroi den tha skeytoune to paidi an tha tou fanei kapos otan tou to kopseis maxeri apotoma .kantw kalhtera siga siga .

bravo hara kala einai kai oi 6 mhnes, gia merikies einai arketo gia alles den einai. ayto einai sthn krish ths mhteras..

kanenas den tha sou pei poso kairo einai idanikos gia to thilasmo, den yparxoun metriseis se ayta ta themata.. den eksartate mono an exeis gala ston thilasmo. epishs kai ta paidia pou den exoun thilasei katholou den epathan kai tipota..

egw thilasa mono 40 hmeres. den phra xapia giati den aisthanomoun to stithos mou na gemizei edina kseno kai siga siga kopikie mono tou..

Χαρά και βέβαια πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ που θήλασες έξι μήνες.

Τα σχόλια όμως που γράφτηκαν ότι το εξάμηνο είναι υπεραρκετό και " ότι είχες να δώσεις το έδωσες" είναι απίστευτες ανακρίβειες.

Τό εξάμηνο είναι το διάστημα (6-8 μήνες για την ακρίβεια) ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. Ο θηλασμός συστήνεται για 2 τουλάχιστον χρόνια από τους διεθνείς οργανισμούς. Το μητρικό γάλα προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού καθώς μεγαλώνει...

Χαρά κανείς δεν κρίνει την επιλογή σου εφόσον έγινε συνειδητά.

Πρόσεξε όμως την υγεία σου και άκουσε αυτά που σου γράψαν οι κοπέλες για τον σταδιακό απογαλακτισμό. Δεν χρειάζεται να πάρεις φάρμακα!!!

Δεν χρειάζεται επίσης να στρεσσάρεις το μωρό σου με τον απότομο απογαλακτισμό....εφόσον το αποφάσισες, σιγά-σιγά, χωρίς άγχος...:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...