Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα.  Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο. Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 
    • Μπράβο κορίτσι μου πολύ ευχάριστα νέα ! Κοίταξε να το χαρείς τώρα ..! Άντε μια καμπύλη ζαχάρου μας έμεινε και πλησιάζουμε!!! 💓💓
    • Καλημέρα.. Καλά πήγε σαν διαδικασία δόξα το Θεό !  Τώρα Καλά αποτελέσματα!!  
    • Ναι φοβάται η γυναικολόγος μου μη γίνει το οτιδήποτε.. ζώνη όχι δεν έχω πάρει,λες να με βοηθήσει?μακάρι θα το κοιτάξω.. βοήθεια για τώρα έχω τον άντρα μου.. ευτηχως με βοηθάει γτ ούτε το βρακί που λέμε δε φτάνω να βάλω..ναι έχω κ μαξιλάρι δεν γίνεται χωρίς κάτω από τα πόδια..έχω πάρει δύο κούνιες τη μια την έστησα στο δωμάτιο τους κ την άλλη θα τη στήσουμε στο δωμάτιο μας που θα τα δω κ τα δυο εκεί δίπλα Μ..είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μαμά κ δεν ξέρω μου φαίνονται όλα βουνό..έχω πάρει κορμάκια φορμακια λίγα πράγματα Μ λείπουν δικά Μ νυχτικά εσώρουχα για τ μαιευτήριο κάτι ψηλό λεπτομέρειες..τα αυγά θα τα δω τέλος τ μήνα Μ τα χαρησαν.. οπότε μόνο τ άγχος έχω ξεχάσει τπτ? λείπει κάτι?είναι αρκετά τα ρούχα οι πετσέτες χαχαχα...είναι κ δύο..
    • Καλημέρα κορίτσια.! Τι κάνετε; Εγώ τελικά εχθές το βράδυ πήρα το utrogestan από το στόμα και όχι κολπικά για να δω αν θα υπάρξει κάποια διαφορά σήμερα το πρωί και όντως υπάρχει. Δεν είχα τπτ, ούτε από βλένα κόκκινη, ούτε από εκκρίσεις ροζ-καφέ, απολύτως τπτ.. θεωρώ λοιπόν ότι τα ροζ που είχα δύο μέρες τώρα μόνο το πρωί ήταν από αυτό το πράγμα. Έχει ευαισθησία ο κόλπος λογικά και σπάνε ίσως κάποια αγγειάκια με την πίεση. @Demy93 καλά είμαι κορίτσι μου! Τουλάχιστον σήμερα δεν έχω κάτι & ελπίζω και το μπεμπάκι μου να είναι γερό και να μεγαλώνει σωστά.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...