Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλώς μας ξανά ήρθες κοπελα μου, εγώ σε θυμάμαι!! Χρονισε ο μικρούλης σου;; Γερος να είναι!! Εύχομαι να έχεις ότι αποτέλεσμα επιθυμείς!! 
    • Καλησπερα! Οτιδηποτε μπορεις να κολλησεις ουσα εγκυος, αλλα δυστυχως δεν μπορεις να το προβλεψεις. Με την ιδια λογικη και τοξοπλασμα μπορει να κολλησεις, και κοξακι και κοκκυτη (τα αναφερω γιατι αυτα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνα και τα δυο τελευταια μπορει να τα κολλησουν παιδια στον παιδικο, ακομα και για τον κοβιντ δεν ξερουν τι παρενεργειες μπορει να επιφερει στην κυηση). Προφανως και προφυλασσομαστε οσο μπορουμε, απο την αλλη δεν μπορουμε να μπουμε και σε γυαλα, ειδικα εχοντας αλλα παιδακια. Κι ακομα και σταθμο να μην πανε, στανταρ θα βγεις μια βολτα σε παιδικη χαρα, σε παιδοτοπο, θα βρεθεις με φιλους με αλλα παιδια, δεν γινεται να αποκλεισεις το παιδι απο τα παντα. Οποτε θεωρητικα απο πουθενα δεν καλυπτεσαι. Εχε στο νου σου την μικρη, αν εκδηλωσει καποιο παραξενο συμπτωμα να προσπαθησεις να απομονωθεις, να φορας μασκα κλπ, γιατι και στρεπτοκοκος παιζει πολυ σε παιδικους επισης ακομα και τωρα καλοκαιρι. Και κατα τα αλλα για cmv και τοξοπλασμα, ουτως η αλλως κανεις καθε 3-4 βδομαδες ελεγχο αντισωματων. Κυριως αυτα τα δυο αν τα κολλησεις στο α τριμηνο επιφερουν σοβαρες ανωμαλιες στο εμβρυο, μετεπειτα μειωνονται και οι επιπτωσεις. Ελπιζεις απλα να μην σταθεις τοσο ατυχη. Κι αυτο στο λεω ως παθουσα, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κολλησα cmv κι εκανα αναγκαστικη διακοπη. Αν με ρωτας ομως δεν εχω ιδεα πως το κολλησα, δεν ειχα κανενα συμπτωμα, κανενας απο τους κοντινους μου ανθρωπους επισης δεν ηταν αρρωστοι, ουτε και ειχα τοτε αλλο παιδακι. Κι στην εξεταση ρουτινας στον τριτο μηνα, βγηκαν ξαφνικα θετικα τα αντισωματα.! Γενικα αυτη ειναι μια λοιμωξη που σπανια κανει συμπτωματα. Στα λεω γιατι τοτε τα εψαξα ολα. Οποτε καλως η κακως, αν κατι ειναι να συμβει, θα συμβει.  Ειναι κι η τυχη στη μεση.
    • Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου 
    • @Rena92Οση ωρα περιμεναμε για τον 2 υπερηχο πηγαμε για ψωνια για την μικρη κ κοιτουσα κ τα αγοριστικα τα βρεφικα κ ελιωνα!Τωρα ειμαστε στην αναμονη κ ξαναγχωθηκα😮‍💨 θα σας στειλω ναι💘
    • @sofakikaramel @katiu_131 αχ κοριτσια πραγματικα ειναι ερωτας!!!🥰Οση ωρα περιμενουμε για τον 2 υπερηχο πηγαμε για ψωνια για την μικρη κ κοιτουσα κ τα αγοριστικα τα βρεφικα κ ελιωνα!!Ανυπομωνω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...