Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερπης και εγκυμοσύνη...

Recommended Posts

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί κοντεύω να τρελαθώ...! Είμαι 24 ετών κι εδώ και 5 περίπου χρόνια πάσχω από έρπη των γεννητικών οργάνων(τύπου 2). Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τον τελευταίο χρόνο κάνω προληπτική θεραπεία με 1 valtrex τη μέρα. Όποτε βγάζω έρπη, παίρνω τα famvir.Το θέμα είναι ότι χωρίς χάπια είναι σίγουρο ότι θα βγάλω(καμιά φορά δεν παίρνω valtrex και την επόμενη μέρα μπορεί να χρειαστεί να πάρω και δυο λόγω έντονων συμπτωμάτων). Δεν ξέρω τι θα κάνω σε περίπτωση εγκυμοσύνης μιας και είμαι αρραβωνιασμένη και θέλουμε πολύ ένα μωρο. Ο γιατρός μου λέει ότι θα δούμε τι θα κάνουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα και σαφείς απαντήσεις δεν μου δίνει. Εγώ ανησυχώ πολύ για το αν πρεπει να λαμβανω φαρμακα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης και, εαν δεν λαμβανω, ποιες παρενέργειες μπορει να εχει το έμβρυο από την προσβόλη μου από έρπη(που χωρις τα φαρμακα θα είναι βεβαιη). Ακόμη έχω ακούσει ότι ο έρπης "τρώει" το αμνιακό υγρό και ευθύνεται για πολλές περιπτωσεις αποβολών. Εγώ έχω κάνει μια αποβολή αλλά δεν ξερω αν οφείλεται εκει.Επίσης φοβαμαι και για την ωρα του τοκετου, γιατι εχω ακουσει οτι είναι πολύ επικίνδυνο για το μωρο εαν η μητερα εχει έρπη, αν και αυτό μαλλον ισχύει σε περίπτωση πρωτομόλυνσης, αλλά φυσικά θα ζητήσω να υποβληθώ σε καισαρική. Αυτά και αλλα πολλά με ταλανίζουν συνεχώς και εχω τρομοκρατηθει... Η μόνη μου ενημέρωση είναι μεσω ιντερνετ...Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει θα ήμουν πραγματικά υπόχρεη.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kat'arin psyhraimia!

Den nomizo oti einai toso tragika.

Mpes sto www.gyn.gr gine melos kai rota tous gynaikologous

(an den to eheis idi kanei).

To heirotero pou mporeis na kaneis einai na panikovallesai.

So stelno filia kai efhomai syntoma na sou luthoun oles oi apories

Εγώ θα σου πρότεινα να πας και σε άλλον γιατρό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη!

Η απάντηση τύπου "μείνε και βλέπουμε...", δε μου άρεσε καθόλου!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι πιο ειδικό...

Despinaki mou kalimera agapi mou...

Kai egw pisteuw na pas gia mia deuteri gnwmi...

Afou theletai na kanetai mwraki..

Kai o giatros sou den se sumvouleuei se kati...

Sou euxwme Se oti ki an kaneis,,,

Ta kalitera...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...