Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηρουλα καλωσηρθες!!!

Ειμαι η τρελη του χωριου (mammyland) και προσπαθω να καταλαβω ακομα...

"εγω ΠΟΤΕ θα γινω....τρεολο-ΜΑΝΑ???":P :laugh: :laugh: :laugh:

Εξω απ τα Χανια ε??? Σε ποιο μερος?? Εκανα 1 χρονο στα Χανια....

(ΟΧΙ....ΟΧΙ..... δε με ειχαν σε ψυχιατρειο εκει....) απλως ημουν διορισμενη.... Τα ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Εγινα και συντεκνισσα....ΑΜΕ....ΑΜΕ....

(Κι οταν θα ρωτανε το παιδι: "τρελος παπας σε βαφτισε??" θα μπορει καλλιστα να τους αποστομωνει λεγοντας.... "οχι! τρελη νονα...."..:blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΡΟΥΛΑ!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ , ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΜΑΙ 31 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για την θερμη υποδοχη!

Μαγδαληνη καλησπερα,νομιζω οτι εφοσων δεν υπαρχει οργανικο προβλημα οτι ολα θα πανε καλα!ο αδερφος του αντρα προσπαθουσε με την γυναικα του 2 χρονια και τωρα εχει τρια παιδια!επισης εδω στο χωριο που μενω μια γυναικα δεν μπορουσε να μεινει εγκυος επειδη της ειχαν προξενησει υπερβολικο στρες οι συγγενεις,ξερεις τωρα "Aκομα να κανετε παιδι","τοσα χρονια παντρεμενοι...καιρος ειναι".Η γυναικα επισκεφτηκε εναν ομοιοπαθητικο γιατρο και τελικα εμεινε εγκυος.Νομιζω οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα εαν επισκεφτεις εναν ομοιοπαθητικο,φαρμακα και ορμονες δε θα σου δωσει.

scarlet30γεια σου και σενα!Μενω στις βρυσες Αποκωρονου,στην Αθηνα ζουσα πριν ερθω με τον αντρα μου εδω,δεν εχουμε καταγωγη απο κρητη,απλα μας αρεσε το μερος και μειναμε μονιμα.

silia,aristina,Ελληκαι bouriq ευχαριστω και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Δημοσίευση

Ηρουλα μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!:) :) :) Σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου!!!!Εγω ειμαι Θεσσαλονικια και εχω εναν μεγαλο γυιο!Ητανε ο γυιος μου στα Χανια το καλοκαιρι ενα μηνα,πηγε για 10 μερες και κολλησε!!!!Αλλα κι εγω εχω παει πολλες φορες και στα Χανια και σε ολοκληρη την Κρητη!!!!Αγαπωσε ΚΡΗΤΗ,ετσι λεω οταν τη βλεπω στην τηλεοραση,και περιμενω ναρθει το καλοκαιρακι για να ξαναρθω:woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω!ενα κοριτσακι εχω 9 μηνων.

milina ευχομαι να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις και αφου το θελεις θα τα αποκτησεις,να εχεις παντα θετικη σκεψη!εγω αποκτησα την κορουλα μου στα 36 μου χρονια και θα παω και για δευτερο.

Δημοσίευση

Ηρουλα καλημερα και καλως μας ηρθες!!Θα περασεις υπεροχα εδω μεσα!!Ειμαι η Παναγιωτα 28 χρονων εχω μια κορη απο εξωσωματικη,το σαββατο γινετε ενος χρονον...περναει ο καιρος :) ειμαι ξανα εγκυος εντελος φυσιολογικα 8 εβδομαδων!!:woohoo: Ελπιζω ολα να πανε καλα!!Χαρηκα πολυ και σε φιλω!!:woohoo:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ ξεχασα να σου πω,πως ειμαστε απο Αγρινιο αλλα μενουμε Σαλαμινα εδω και 10 χρονια λογου επαγγελματος του συζηγου!!!Αλλα μαθαμε πως θα παρουμε μεταθεση Κρητη Σουδα το καλοκαιρι παλη,μακαρι Παναγια μου γιατι μεναμε 2 χρονια και τα ειχαμε περασει φανταστικα....θα μενουμε πρωτα ο Θεος μεσα στην βαση!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...