Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ εύχομαι να πάει καλά με τις πλύσεις!! Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται με μύκητες στην εγκυμοσύνη..  @Katerinioo χρόνια πολλά κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σου!!!  εγω δεν έκλεισα ακόμη, μου είπε να με δει πρώτα τώρα στις 19 εβδομαδεσ κ να κλείσω αναλόγως .. βέβαια θα είναι ακριβώς εκεί Χριστούγεννα 🙃 θα δούμε πως θα πάει.. πως είστε από ορεξη/συμπτωματα/συναισθηματα ;; Εγώ τον αισθάνομαι όλο κ περισσότερο κ ώρες ώρες τρομάζω κιόλας αν έχω ώρα να τον καταλάβω ή αν μου κάνει κανένα απότομο όταν ξεχνιέμαι κ δεν θυμάμαι ότι είναι αυτός 🙃  επισης πλέον επισήμως έχω κάνει κοιλιτσα , μου το είπε ο διευθυντής μου στη δουλειά κ κάποιοι συνάδελφοι με ρούχα από τα κανονικά μου 🤭 επισήμως η ζυγαριά δείχνει +2 στις 18 εβδομάδες.. ελπιζω να μην έχω μεγάλη αύξηση από εδώ κ πέρα γιατί αγχώνομαι !!
    • Καλησπερα κοριτσια μου!! 🌸💖 Εχω καιρο να γραψω η αληθεια ειναι..  Εκανα κι εγω καμπυλη ζακχαρου κ βγηκε αναποδη.. ξεκινησα με ζαχαρο νηστειας 69, ηπια τη γλυκοζη κ στα 60' ηταν 62 κ στα 120' ηταν στο 52. Ο γιατρος μου συστησε να με δει ενδοκρινολογος για υπογλυκαιμιες. Η αληθεια ειναι οτι με παρακολουθει ενδοκρινολογος εδω κ χρονια κ τωρα στην κυηση καθε μηνα βλεπει την tsh μου κ την ft4.. θεωρει οτι το σαχαρο μου αυξηθηκε στο μισαωρο κ οταν μου πηραν αιμα ειχε ξαναπεσει... με ρωτησε για συμπτωματα υπογλυκαιμιας αλλα εγω πεταω..  κανουμε το ενα τραπεζι πισω απ το αλλο (με προσοχη για ιωσεις κλπ), δουλειες στ σπιτι κ γνκ δν εχω αδυναμια η ευαισθησιες...  Τωρα με το καλο 05/12 εχω τον επομενο υπερηχο κ τελος του μηνα το doppler πρωτα ο θεος... Εσεις τι κανετε;;
    • Κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά🙏 Στην κόρη μου 3 μέρες πριν την περίοδο είχα κάνει τεστ γτ είχα ήδη 2 μέρες ναυτία κ με χαμηλή χοριακη 35 νομίζω 3 μέρες πριν την αναμενόμενη, συμβαίνει καμία φορά από νωρίς!
    • Μία χαρά μεγαλώνει Στα κιλάκια και στο ύψος κοντά είμαστε 😊 τώρα πιο εμβόλιο έκανες ; Το 37 δεν το θεωρούν ούτε καν δέκατα για τα μωράκια απλά παρακολουθείς και βλέπεις σε είπε η γιατρός αν παει 38 δινεις ντεπον ; τελικά σου ειπε να την ξυπνάς ε; Τι σκέφτεσαι να κανεις ; Εγώ την ξυπνάω μερικες φορες το απόγευμα αν κοιμηθεί πολύ για  να φάει 
    • τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...