Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να θηλάσω!!!

Recommended Posts

Έγινα και εγώ μανούλα πριν ένα μήνα και 20 μέρες και ενώ την πρώτη βδομάδα αφότου βγήκαμε από το μαιευτήριο είχα αρχίσει να κατεβάζω αρκετό γάλα (με το θήλαστρο δυστυχως, γιατί οι θηλές μου ήταν διαλυμένες) σιγά σιγά το γάλα μειώθηκε αρκετά. Απο χθες έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ το θήλαστρο της Medela (mini electric) αρκετές φορές την ημέρα. Υπάρχει γάλα αλλά όχι αρκετό. (γύρω στα 30ml την ημέρα με πολύ κόπο). Ξέρω οτι επιμένετε πολύ στο νοσοκομειακό θήλαστρο αλλά απ ότι κατάλαβα εδώ στο Ρέθυμνο δεν τα γνωρίζουν, τουλάχιστον τα φαρμακεία, όσο για το νοσοκομείο δεν νομίζω οτι διαθέτει και σίγουρα να νοικιάζει. Θα προσπαθήσω λοιπόν με το παραπάνω θήλαστρο και εύχομαι να δω καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική λύση. Και μην μου πείτε να τον βάζω στο στήθος διότι εδώ και πολύ καιρο δεν το θέλει καθόλου. Μόνο με κάποιες εξαιρέσεις,όταν είναι πολύ κουρασμένος ίσα ίσα για να κοιμηθεί (και εκέι βέβαια βάζουμε θηλή για να πιάσει καλύτερα). Αυτά είχα να πω προς το παρόν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, ειλικρινά όσον αφορά στα θήλαστρα δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί και στον γιο μου αλλά και τώρα στην κόρη μου θηλάζω κανονικά. προσωπική εμπειρία έχω στις ψευδοθηλές, όπου μου έδωσαν από το νοσοκομείο να χρησιμοποιήσω την πρώτη φορά στον γιο μου. Μόνο μια λέξη: χάλια το παιδί παιδεύονταν, δεν έπινε σωστά αλλά και εγώ μαζί. Όταν η μαία τις είδε τις πέταξε και μου έδειξε πώς να θηλάζω και πώς να τοποθετώ το παιδί στη σωστή θέση έτσι ώστε να μην έχω πληγωμένες θηλές. και βέβαια πέτυχε και θήλασα χωρίς κανένα πρόβλημα, τέλεια.:)

πρέπει να κλείχω γιατί και τα δυο παιδιά με ζητούν....!!! καλή επιτυχία

να σου ζησει το μωρακι σου.αν παρεις τηλ σε εταιρεια επαγγελματικη στην αθηνα δεν στο στελνουν; η να το παρει καποια γνωστη σου στη αθηνα και να στο στειλει αυτη; δεν εχει καμμια σχεση αυτο που πηρες με το επαγγελματικο.το δευτερο δεν πονας καθολου και δεν ξερω πως βγαζει περισσοτερο γαλα.αξιζει ολη αυτη η προσπαθεια για το μωρο σου.αν απο τωρα δεν θελει το στηθος σου αστα.και μην ξεχνας οτι οσο βγαζεις τοσο παραγεις γαλα.εαν παραλειπεις γευματα θα αρχισει να μειωνετε.εγω φαντασου οταν αποφασισα να σταματησω το θηλασμο μειωνα 2 γευματα τη μερα μετα απο 10 μερες 3 και εφτασα μετα απο μια εβδομαδα να την θηλαζω μονο το βραδυ.μετα απο 10 μερες δεν ειχα ουτε σταγονα.ουτε χαπια χρειαστηκε να παρω ουτε τιποτα. κανε εσυ την προσπαθεια και σου ευχομε καλη επυτυχια.αν παρολα αυτα δεν τα καταφερεις μην απογοητευεσε.δεν παθαινουν τιποτα με το ξενο.εγω το εκοψα στους 2.5 μηνες γιατι επρεπε να δουλεψω και μια χαρα ειναι τωρα που παει στους 5. καλη επυτυχια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...