Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas,

Eimai 8 evdomadwn egyos kai poly poly eytixismeni!!!

Eimai sta 28 k auth einai h prwth mou egymosyni.

H8ela na sas rwthsw pws tin palevete me ti nautia kai to stomaxi genika... :x Emena edw kai 3 evdomades me exei dialysei kyriolektika. Yparxoun meres pou den mporw na sta8w ka8olou. Apo to krevati stin kouzina meta dyskolias. To xeirotero einai oti den mporw na faw tipota, prospathw alla meta vias katafernw na trww merika mpiskota, cracker kai kanena makaroni h ryzi... Sixainomai to kokkino kreas (pou kanonika etrwga poly), ti sokolata, ladera kai otidipote exei entonh geusi...

Niwthw foveres typseis giati xerw pws prepei na kanw swsti diatrofi gia to emvryo, alla eilikrina mou einai paaara poly dyskolo!

Emeto den kanw (oudepote mporousa), alla aisthanomai oli tin wra to stomaxi sto stoma mou...

Pote tha epanel8w?? Any tips???

Sas euxaristw poly!

Δημοσίευση

Φροσακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!οι ναυτιες ειναι πολυ συνηθισμενες στους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης!Δυστυχως εμενα μου ειχαν κρατησει ως τον 4 μηνα,ελπιζω σε σενα να υποχωρησουν πιο γρηγορα!

Χρειαζεται να κανεις μικρα και συχνα γευματα,με τροφες που ανεχεσαι αυτον τον καιρο,δεν πειραζει που δεν τρως κρεας για λιγο,θα φας μολις σταματησεις να αηδιαζεις μ αυτο.Προς το παρον φρυγανιτσες,παξιμαδια,αν μπορεις να τρως φρεσκα φρουτα ειναι η καλυτερη διατροφη!!!Αν δεις τα σκουρα,ενημερωσε το γιατρο και θα σε βοηθησει!ακομη μην σηκωνεσαι αποτομα απο το κρεββατι σου το πρωι,εγω πριν σηκωθω ετρωγα μια φρυγανια,περιμενα λιγακι και μετα σηκωνομουν,με ειχε βοηθησει!Υπομονη και θα σου περασει!φιλακια και με το καλο το νινι!

Δημοσίευση

Φρωσάκι μου, καλώς ήρθες στην πιο όμορφη παρέα του mammyland!! Ήμουνα από τις τυχερές που δεν είχα εμετούς, αλλά ούτε και ναυτίες! το χοιρινό όμως και το μοσχάρι που το λάτρυα και δεν ζούσα αν δεν έτρωγα μια μέρα δεν μπορούσα να το μυρίσω τους πρώτους μήνες! Μου βρώμαγε!! Ο γιατρός μου, μου είχε πει ότι είναι συνήθη φαινόμενο κι ότι υποχωρούν με το πέρας του 3ου τριμήνου! Εύχομαι κοπέλα μου να περάσει πιο γρήγορα σε σένα και να μπορείς να φας.. Όσον αφορά την διατροφή, μην στενοχωριέσαι! Θα δεις που όταν σου περάσει, θα τρως μια χαρά για το μωράκι σου! Την μεγάλη ανάγκη την έχει στους τελευταίους μήνες!

Δες και την θετική πλευρά!! Εγώ μέχρι τον 5ο που είμαι τώρα έχω πάρει 7 - 8 κιλάκια!! Άστα.. Αλλά ευτυχώς μόνο στην κοιλιά!! Από πίσω δεν με κάνουν για έγκυο!

Όσο για tips, να σου πω! Καλό είναι να τρως φρυγανίτσες, να μην αφήνεις το στομάχακι σου άδειο, γιατί επειδηνώνει τις καούρες! Μπορείς να βράζεις πατάτες να τρως, να φτιάξεις κριθαράκι με φρέσκια ντοματούλα όχι πελτέ και το κάνει πιο βαρύ, γενικά απέφυγε ότι σε αηδιάζει! Και μην έχεις τύψεις! Θα φτιάξουν οι ορέξεις σου και θα τρως τα πάντα μετά!! Εγώ τώρα πλέον τα τρώω όλα και δεν μου βρωμάνε πια όπως στην αρχή!

Καλή συνέχεια και με το καλό το μωράκι σου!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΡΟΣΑΚΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΛΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΓΛΥΚΟ ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΓΩ ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΤΗ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΩ ΦΕΤΑ ΞΕΡΝΑΩ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΙΩ... ΑΣΤΑ... ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΚΑΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ, ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. Α! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ... ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η dallia ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ.! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!:P ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

καλησπερα. και εγω τους πρωτους μηνες ειχα το στομαχι μου.φαντασου οτι δεν ετρωγα τιποτα παρα μονο φρυγανιες.ολα με ανακατευανε.μετα στον τεταρτο μηνα δια μαγειας εφυγε και ηρθε μαλλον παραηρθε η ορεξη μου.απο τον 4 μηνα εως τον 10 ( γιατι μπαινοντας στον 10 γεννησα) πηρα 19 κιλα.ουτε εμετους τιποτα. αααα!!!!! το πρωτο τριμηνο ειχα παρα πολλα νευρα ναυτιες κακοκεφιες και ανορεξιες. γι αυτο σου λεω κανε υπομονη και ευχομε να σου περασει και εσενα ωστε να χαρεις την εγκυμοσυνη σου που ειναι τελεια περιοδος.και μην ανχωνεσε με τα κιλα.η κορη μου ειναι 5 μηνων δεν κανω διαιτα δεν θηλαζω και μου εχουν μεινει 7 κιλα.και τρωω παρα πολυ.καλη εγκυμοσυνη γλυκεια μου.να πανε ολα καλα

Δημοσίευση

Frosaki mou geia sou agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Axxxx me autes tis nauties ktl kai ta fagita...

Agapi mou o monos tropos einai na trws stexna fagita...

Poksimadakia,,,

kapires,,,

Gala,,,

Giaourtaki,,,

Kotopoullo,,,

Rizi...

Agapi mou min fwvase gia tin swsti diatrofi...

Oti sou egrapsa einai auta pou trw egw stin egkumwsini mou,,,

Stin Prwti kai stin deuteri...

Sou euxwme mia kaliteri sunexeia...

Kai ews ton 3 mina tha eisai kalitera...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

Δημοσίευση

Xilia euxaristw koritsia!!

Einai shmantiko na kserw pws den kanw kako sto mwraki!

Gastroula kai emena me voi8ane ta anapsyktika. Enw genika den epina, twra eimai synexeia me mia coca-cola h sprite...

Poly me voh8ate alh8eia sas lew. Menw sto exwteriko kai, opws kai na to kaneis, allo einai na akous symvoules kai en8arryntika logia sth mhtrikh sou glwssa.

Ante syginh8hka twra (xerw einai ths egymosynhs, alla...)

Na eiste oles kala!!!

Δημοσίευση

frosaki κάνε υπομονή κοπέλα μου. Μέχρι τη 12η εβδομάδα κι εγώ είχα λιώσει από τη ναυτία και τον πόνο στο στομάχι. Το μόνο που με βοηθούσε λίγο ήταν τα malox τα οποία τα έπαιρνα όταν δεν άντεχα πια άλλο και έελγα ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο.

Επίσης είχα πάντα μέσα στην τσάντα μου παξιμαδάκια και όποτε ένιωθα λίγο περιέργα έτρωγα ένα. Βοηθάει λίγο και αυτό. Το καλύτερο φάρμακο πάντως είναι η υπομονή.......

Δημοσίευση

Φυσιολιγικο ειναι καποια στιγμη θα σου περασει Μεχρι τον 5ο μηνα σιχαινομουν σχεδον ολα τα ειδη κρεατος και ειδικα το κοτοπουλο ( το κατοπουλο ακομα δεν θελω να το δω στα ματια μου ) Το μονο κρεας που ειχα φαει ηταν 2 φορες χορτοσουπα με ροφο (χωριστα) και αλλη μια φορα χταποδι Τωρα στον 6ο τα παω καλυτερα

Τρωγε οτι σου αρεσει και χωνευει το στομαχι σου μην ζορισε να φας κατι που δεν θελεις καποια στιγμη η ορεξη θα επανερθει τωρα αν βλεπεις και δεν μπορεις να φας τιποτα εκτος απο φρυγανια για 3-4 μερες δεν νομιζω να ειναι και τοσο καλο ρωτα τον γιατρο σου Μεχρι ενα σημειο παντως ειναι φυσιολογικο

Απορια τα malox δεν ειναι για την καουρα?????? Μια φορα επεμενε ο αντρας μου να παρω χαπι γιατι δεν ημουν και τοσο καλα και με το που το εβαλα στο στομα μου μπηκα στο Ιντερνετ για πλακα και εγραψα για το malox και την εγκυμοσυνη και ειναι αντιθετα δεν κανει

Τωρα ο καταλληλοτερος για θεματα φαρμακων ειναι ο γιατρος σας

εγω ισως ειμαι και λιγο υπερβολικη ακομα δεν εχω παρει ουτε Ντεπον αν εχω πονοκεφαλο προσπαθω να κοιμηθω η κανω μασαζ στους κροταφους

Δημοσίευση

Frosaki με το καλό το μωράκι σου! Κι εγώ τα ίδια είχα στην εβδομάδα σου. Το στομάχι στο στόμα αλλά καθόλου εμετό. Προσπάθησε να τρως στεγνές τροφές (ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, φρυγανιές, παξιμάδια) και απέφυγε τα όξινα και τις σάλτσες. Κι εγώ δεν μπορούσα ούτε ζωγραφιστό να το δω το κρέας αλλά με το που πέρασε ο 3ος μήνας, πέρασαν και όλα αυτά. Υπομονή!!!!!! Α, και φάε και μπανανούλες :) Κάνουν καλό στο στομάχι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...