Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ????

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.

ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΩ ΡΟΥΧΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΜΗ ΚΟΨΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΚΤΛ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΑΪΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ????

ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφη γεια σου!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

Προσωπικα οοοολα αυτα τα θεωρω βλακειες και πηγη αρνητικης ενεργειας.Χαζα πραγματα και μικροτητες.

Εγω θα σου προτεινα να κανεις οτι νιωσεις σωστο.Για το 40ημερο πχ αν την περιοδο εκεινη κυκλοφορουν ιωσουλες μπορει να μη θελησεις να το "ρισκαρεις".Επισης μπορει κ εσυ η ιδια να μην θελεις να ερχεται κοσμος για να ξεκουραστειτε οποτε εκμεταλευσου το!

Και να το βγαλεις το ζουζουνι σου εξω...Δε θα σκασετε μεσα στο σπιτι αν εχει ωραιες μερες...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ efi21 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΛΕΧΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ... ΜΕΡΙΚΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ (ΙΣΩΣ) Ή ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΑΜΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ! ΤΙ ΦΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

Έφη, και εγώ θα σου πώ, πως καλό είναι να κάνεις ότι νιώθεις καλό για το μωράκι σου

Εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδάκι 3 Μαΐου, εκτός από τις πρώτες μέρες που έτυχε να έχει κρύο, όλες τις υπόλοιπες ( των 40 ημερών ) είχε καύσωνα. Κλιματιστικό δεν χρησιμοποίησα και δεν έβγαλα το μωράκι μου έξω ούτε μία στιγμή. Δεν δέχτηκα επισκέψεις, εκτός από τους γονείς μας και τα αδέρφια μας ( και αυτούς όχι για πολλές ώρες ).

Δεν το έκανα για τις προλήψεις, αλλά γιατί φοβόμουν για το μωράκι μου και πίστευα πως έτσι θα το προστατέψω από ιώσεις που μπορεί ο καθένας να έχει και να μην το ξέρει.

Για όλα αυτά δεν το μετάνιωσα όμως και θα σου πώ και το γιατί

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες ( πόσο μάλλον αν είσαι νέα μανούλα ). Ήθελα να θηλάσω και έκανα σχεδόν 40 μέρες να μπω ¨ας πούμε¨ σε ένα πρόγραμμα, να φανταστείς θήλαζα για 2 ώρες κάθε 2 ώρες το μωράκι μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω έχοντας την οποιαδήποτε παρέα να περιμένει να πιεί καφέ και εγώ να αγχώνομαι.

Το καλύτερο όμως από όλα είναι πως, όλες αυτές τις μέρες ήμασταν εγώ, άντρας μου και το μωράκι μας, μόνοι και ανενόχλητοι από όλους και από όλα και περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ ( ξέρεις το να σου λέει ο καθένας τι πρέπει και τι όχι να κάνεις για το μωράκι σου…. Εκνευριστικότατο !!!!! )

Έτσι γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας και βάλαμε μια τάξη στο νέο μας οικογενειακό πρόγραμμα.

Φυσικά υπάρχουν μανούλες που και βγάζουν τα μωράκια τους έξω και δέχονται και κόσμο και τα μωράκια τους ήταν μια χαρά, εγώ σου είπα την δική μου εμπηρία που δεν μετάνιωσα

Εσύ θα είσαι η μανούλα του και εσύ θα αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις και πώς θα νιώσει καλύτερα:kiss:

ΕΦΗ , ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ !

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ! ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΣΑ 40 ΜΕΡΕΣ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΑ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΕΒΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΚΑΝΟΝΕΣ" Κ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΤΣΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΥΘΜΟ... ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΦΥΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΣΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΕΚΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ Κ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ!. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ....ΞΕΡΕΙΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ... ΔΕ ΛΕΕΙ !ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ".... ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ !

Αγαπη μου θα κανεις αυτο που αισθανεσαι εσυ!!!!Ολα αυτα ειναι ανοητες προληψεις και δεν βασιζονται πουθενα!!!Η καθε μαννουλα πρεπει να πραττει αναλογα με το πως νοιωθει ,ετσι ωστε να εξασφαλιζει την απαραιτητη ηρεμια για τον εαυτο της και για το μωρο!!!!:)

Εφη γεια σου, ολα αυτα που λες τα ζω κ γω ως εναν βαθμό.Κ γω περιμενω τον μπεμπη μου μεχρι αρχες Μαϊου κ σιγουρα θα κλειστώ μεσα Αυτο ομως δεν με απασχολει κ τοσο, οσο ολα αυτα τα χαζα που λεν, να μην απλωσεις ρουχα το βράδυ, να μην ερθει κανεις νυχτα επισκεψη, τις 40 μερες να μην πας πουθενα κ ενα σωρο τετοια που πραγματικά δεν ξερεις πως να τ αντιμετωπίσεις..Ειλικρινα δεν με νοιαζει να βγαινω βολτες ουτε αλλωστε κ θα χω ορεξη εκεινες τις μερες.Αυτο που με εκενυριζει ειναι ολα αυτα που σου απαγορευουν να κανεις μονο κ μονο επειδη κάποτε πιστευαν σ αυτα.

Το μονο που με νοιαζει προς το παρόν ειναι να γεννησω με το καλο κ ναειναι καλα το μωράκι μου!!!μετα βλεπουμε....Φιλακια κ με το καλο!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΣΑ ΤΗ ΜΟΥΡΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΕΙΕΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ " ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ??" ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Efi mou agapi mou geia sou...

Kai kali eleftheria na exeis...

Kita na kamneis panta auto pou thes esu kai mono esu...

Na min akoueis kanenou...

Mathe na vazeis pou to ena kai na vgazeis pou to allo auti...

Etsi akrivos ekamna ki egw otan gennisa ton Kwnstantino mou...

Ola auta pou sou lane einai Vlakeies agapi mou...

Egw tin prwigoumeni kuriaki eixa paei ekklisia,,,

Wpos vlepeis eimai egkuws pali...

Kinonisa kanonikotata...

Kai meta otan teleiosen i ekklisia piga na proskinisw,,,

Kai mou leei mia gunaika...

Sugnwmi koritsi mou wmos otan eisai egkuws den kanei kalo na proskinas meta apo tin kinonia...

Den tis eipa tipota gurisa apo tin alli kai piga na proskinisw,,,WPOS EGW GOUSTARA...

Giauto kamne oti theleis esu kai i psuxoulla sou agapi mou...

Sou euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Kai kali sunexeia...

O theos mazi sou...

filia...

Κι εμενα τα ιδια μου λενε!

Μαλιστα τσακωθηκα για αυτο το λογο με τους γονεις μου...

Δεν τα καταλαβαινω ορισμενα πραγματα...

Εγω π.χ. εχτες βγηκα το απογευμα μετα απο 20 μερες για να παω να φτιαξω τα μαλλια μου.Την μικρη την αφησα στον αντρα μου...Επειδη βγηκα χωρις να μου δωσεις ευχη ο παπας με αρχισανε!!!

Εχω σκοπο την μικρη να την παω στην εκκλησια ή να φερω παπα για ευχη στο σπιτι...αλλα εγω για ποιο λογο να μην βγω...

Τα μωρα ναι ειναι ευαλωτα ναι θελουν προσοχη απο τις αρρωστιες...

Αλλα μηπως το παρακανουμε?

ego de pisteyo se ayta..an ta pisteyeis tha sou bgoun...

etsi nomizo..eksalou enas pappas me eipe oti ayta ola einai eidololatrika..

tou tipou de kanei na aploseis rouxa tou morou to bradi...de kanei an mpei xira,ktl...

kali lefteriaaaaaaaaa:P :P

Έφη μου, καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκι μου και με το καλό ν αυποδεχτείς το μωράκι σου!! Λοιπόν, το θέμα με τον σαραντησμό και τα υπόλοιπα είναι καθάρα θέμα δικό σου! Όπως εσύ το νιώθεις! Το τι μ@λακίες ακούω και εγώ δεν λέγεται!!

Στην Γερμανία τον Νοέμβριο του 2005, είδα μια γυναίκα γνωστή της αδερφής του άντρα μου, ( μένουν εκεί οι αδερφές του) η οποία είχε βγει βόλτα με τον μόλις 8 ημερών γιο της!!

Μια φίλη μου, μου είπε ότι δεν κάνει λέει να δουνε τα άστρα και το φεγγάρι το μωρό.. :blink: 1η φορά άκουσα τέτοια μπούρδα στην ζωή μου!

Εμείς με τον άντρα μου, περιμένουμε τον μπόμπιρα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου! Θα είναι καλοκαίρι! Λέμε όταν πέφτει ο ήλιος να το βάζουμε στο καροτσάκι και να το πηγαίνουμε βόλτα γύρω στην γειτονιά με τα πόδια!

Είναι καθαρά στο χέρι σου το τι θα κάνεις! Όπως εσύ το νιώθεις και το μωράκι σου! Κι αν θες την γνώμη μου, τις πρώτες μέρες του μωρού, να μην δέχεσαι επισκέψεις! Γιατί το μωρό δεν ξέρει τι είναι νύχτα, τι είναι μέρα και χρειάζεται προσαρμογή στο ωράριο του το οποίο θα το μάθεις εσύ και μόνο εσύ! Αν πάει ο καθένας και το ξυπνάει, το παίρνει αγκαλιά και γενικά ότι του καπνίσει του καθένα, μετά εσύ θα φας το πακέτο!! Δεν θα σου κοιμάται από μόνο του, θα θέλει μονίμως αγκαλιά και γενικά δεν θα είναι ήρεμο!!

Με το καλό και πάλι κοπέλα μου και μ'έναν πόνο!!

efi mou ola einai sxetika...egw ekatsa 40 meres mesa...den dextika kosmo apo to apogeyma kai meta....den aplwna rouxa to bradu....kai den epatha tipota!!!!!!!!!!!!!!oute kai katalaba pws perasan oi 40 meres...to ekana gia na piastei ligo to mwro mou kai gia na sinelthw egw...twra gia kosmo....oso na nai..na kaneis mpanio to mwro..na kaneis esi ena mpanio...opote o kosmos kai oi episkepseis perisseuoun....ta rouxa den ta aplwna giati na brady...ygrasia....kai pios kserei ti allo tha kolouse sta rouxa tou mwrou....thelw na pw...oti genika ta tirisa..alla oxi gia tous logous pou autoi theloun gia na ta tiriseis:)

tha kaneis oti goustareis!!!me to kalo:)

Diladi re koritsia oles mas pername ta idia e???

AXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX...

Emeis wmos tha akoume mono tou eautou mas...

Filia...

Emeis kseroume ti einai to pio swsto gia ta paidia mas,,,

Kai kanenas allos...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...