Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΙΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΤΟΥΝ...

ΑΜΗΝ..........

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε ολους..

και επιτρέψατε μου να πω χρόνια πολλά στην μαμα μου που ενώ την λενε Αγγελική γιορταζει σήμερα..

(οι πελλοπονησιοι γιορταζουν σημερα..και οχι των Ταξιαρχών)

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Boy mamma mou geia sou agapi mou...

Poli wraia ta eipes...

Se euxaristoume...

Kai se oses giortazou,,,NA ZISETAI...

Euxwme se oles tis kopelles pou prospathoun ola ta kalitera...

Kai stis egkuoylles kali eleftheria...

Kai se oses exoun ta mwrakia tous aggalia na sas zisoun...

POLLA POLLA FILAKIA,,,

apo mena...

O THEOULLIS MAZI MAS...

Δημοσίευση

:) Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους εορταζοντες και μη!!!!!μιας και λογω εθνικης εορτης γιορταζουμε ολοι!!! ;)

Ευχομαι επισης ολοψυχα κ βαθια μεσα απο την καρδια μου,μερα που ειναι,ολες οι κοπελες που προσπαθουν καιρο να αποκτησουν παιδακι ,να τα καταφερουν λειαν συντομως!!!!!!!

Και τελευταια ευχομαι οι μαμαδες κι οι μπαμπαδες ολοι να ειναι γεροί κ δυνατοι για να μπορουν να ειναι κοντα στα παιδια τους με οποιο τροπο!!!!!!

Δημοσίευση

Χρόνιαααα πολλάαα κι από μένα λοιπόν... Είθε η χάρη της Παναγίας να ευλογήσει όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και να είναι εγκυούλες τον άλλο μήνα, σε μας που είμαστε στην πορεία μιας εγκυμοσύνης ανώδυνους τοκετούς με υγιέστατα μωράκια... και στις ήδη μανούλες να χαίρονται τα ζουζουνάκια τους!! Υγεία πάνω απ'όλα σε όλους μας!!

Και όσο για τους Τούρκους... να καταλάβουν από Ελληνική λεβεντιά!! Αέέέέέρααααααααααα!!! Χαχαχαχαχαχαχα....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P :P :P :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλους μας και ακόμα περισσότερο στους εορτάζοντες!!!Κορίτσια εύχομαι σε όσες προσπαθουμε σύντομα να αποκτήσουμε μια ζωούλα στη κοιλίτσα μας, σε όσες είναι έγκυες με το καλό να φέρουν στον κόσμο τα παιδάκια τους και σε όσες έχουν παιδάκια να τους ζήσουν και να τα χαίρονται!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...