Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσοχη στα μπιμπερο...

Recommended Posts

Εχτες διαπιστωσα οτι η μικρη δεν ετρωγε σωστα απο το μπιμπερο της...

Εχω μπιμπερο της NUK τα κλασσικα μικρα σε αυτην την φαση και τελικα ως αδαης και αμαθης καταλαβα οτι εκανα λαθος με την προετοιμασια του γαλακτος της...

Τι εννοω...? Ειναι πολυ πολυ σημαντικο να βγαζουμε το αερα, αφου το φερουμε στην θερμοκρασια που θελουμε και πριν το κρυωσουμε, κανοντας μιση περιστροφη το θηλαστρο του μπιμπερο.

Επειτα ειδα οτι η ροη του γαλακτος ηταν πολυ πολυ καλυτερη και η μπουμπου δε ζοριζοταν να το ρουφηξει τοσο οσο πριν.

Ετσι το παιδι δε ρουφαει αερα και επιπλεον μειωθηκαν οι λοξυγκες μας και κοιμαται καλυτερα...

Την πατησα ασχημα διοτι "γηρασκω αει διδασκομενος..."

Ενημερωτικα σας το αναφερω αν και φανταζομαι οι παλιες μαμαδες το ξερατε ηδη...

Ειναι αυτο που λεμε "καηκε η γρια στο χυλο φυσαει και το κουρκουτι..."

Μα τι εχω παθει με τις παροιμιες σημερα????:P :P

Καλημερα σε ολες και χρονια πολλα για την εθνικη γιορτη μας!!!

Α! Παρεπιπτοντως σημερα γινομαστε 20 ημερων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annw mou den katalaba tipota alla malon fteei pou den xrisimopoiw mpimpero mono elaxista gia kanena tsagaki .alla gia na to les esy kati tha ksereis .

mhpos enoeis otan to kouname na liosei h skonh kai to exoume katw apo thn brish meta na kryosei otan teliosoume na anoiksoume to kapaki ...h kati tetio e?

Καλημέρα Αννιώ μου !!!

εμένα όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικα :P

αλλά είμαι σιγουρη ότι θα μου φανούν πολύ χρήσιμα σε περιπού 4-5 εβδομάδες που θα έχω την μπουμπού μου στα χεράκια μου :)

Να είστε καλά και με το καλό να σαραντήσετε για να ξεκινήσεις βόλτες !!!!

Αννιώ μου καλημέρα και Χρονιά Πολλά!!Πολυ σημαντική η πληροφορία σου..και γω της nuk και chicco εχω παρει..δοκίμασε και το μπιμπερόν για νεογέννητα της chicco το permigionni..απ οτι λενε μεσα οι ενδείξεις ειναι καταλληλο για την αποφυγή κολικών και να μην μπαινει αερας μεσα..φυσικα δεν το εχω χρησιμοποιήσει ακόμα...ευχομαι σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιά!!να χαιρεσαι και την μπουμπού σου!!!

Αννιώ μου να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!

Κι εγώ εντελώς τυχαία το αναλάκυψα αυτό που μας λες.

Είχα μπιμπερόν avent. Τη δεύτερη φορά που της ετοίμασα γάλα, αφού το κούνησα καλά καλά και το κρύωσα κάτω από τη βρύση, σαν να είδα κάτι μέσα στο μπουκάλι, σαν σκουπιδάκι. Βέβαια η ιδέα μου ήτανε, αλλά το θέμα είναι ότι για να δω τι στο καλό ήταν, άνοιξα το μπουκάλι! Με την πρώτη στροφή του δακτυλίου, έκανε ένα φστττττ, ακούστηκε μέχρι την Κρήτη!

Από τότε κάθε φορά που της ετοίμαζα γάλα έκανα το ίδιο.

Πρόβλημα με κολικούς δεν είχαμε κανένα. Δεν ξέρω αν βοήθησαν τα μπιμπερόν ή είναι τυχαίο.

min agxonese paidi mou ego diapistosa meta apo 1 mina oti tis to evaza polu mesa sto stoma tis to mpimpero k ventouzarize kai den eperne aera k den katevene efkola to gala k kourazotan to moro ,giafto etroge arga,den eisai moni sou anna kanoune k alloi gkafes!:P aa annoula thilasmos telos!!pire mono 290 gr se ena mina :(

savropinguine mhn diakopseis ton thilasmo giauto ton logo pola paidia den pernoun arketo baros sthn arxh kai pernoun meta alla paidia pernoun polu sthn arxh kai polu ligo meta px o dikos mou se 20 meres pire 1 kilo einai gysiko na mhn pernei 1 kilo ana 20 meres (tha ginei teras an pernei etsi) mporei sthn epomenh zigish na dw oti pire mono 200gr ti paei na pei oti den trefete kala? fysika kai trefete kala to blepw stis panes tou (xezei me thn sesoula)einai fysiko o rithmos anaptikshs na pesei ligo etsi kialios prepei na dyplasiasei to baros ths gennishs tou mexri ton 6 mhna kai gennithike 3700 tora einai sxedon 5 kai einai ston deytero mhna einai fysiko na pesoun ta grammaria pou tha pernei apo edw kai pera alios tha mhlame gia fenomeno .

ayta sta lew gia na skeuteis kai na to psakseis ligo (mhn akous mono thn paidiatro paizonte shmferonta me ta galata)rwta thn aglaia kai eidi den polu shmetexei edw mpes sto parents.gr kai rwta thn tha sou apantisei amesos .

einai adiko apo kakes shmboules paidiatrwn pou den kseroun thn tifla tous apo thulasmo kai exoun shmferonta apo tis etairies galaktos na kopseis ton thulasmo .an theleis psakstw egw se shmbouleuw gia to kalo sou kai tou paidiou sou .

Τελικα το φαγητο καθοριζει τοοοοσο πολυ την διαθεση τους!

Ο ανησυχος υπνος, τα αερια και οι κολικοι ειναι ολα συνυφασμενα...

Τελος παντων ολα καλα!

Κοριτσια με το καλο να κρατησετε τα μπεμπακια σας και να μαθαινουμε καινουργια πραγματα παρεα.

Γιωτα κι εγω δεν εχω γαλα.Με το ζορι ειχα 70γραμμαρια ολη τη μερα.Αντλουσα και εβγαζα ελαχιστα...Μεχρι και ηλεκτρικο πηγα πηρα και το επεστρεψα!!!

Το παλεψα οσο μπορουσα...

Παντως μου κανει εντυπωση που η παιδιατρος δεν με αφησε ακομα να της δωσω τσαι.Εχω το ΚΙΝΤΕΡΤΕ της Μιλουπα αλλα μου ειπε προς το παρον μονο γαλα...

Αννιώ, δεν είναι ντροπή και καλά κάνεις και μας ενημερώνεις κι εμάς!! Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.. αλλά κάθε συμβουλή είναι θησαυρός από μανούλες που έχουν πρόσφατη εμπειρία και μπορούν να μας βοηθήσουν κι εμάς!! Βρε κορίτσια, έχω και εγώ μια απορία! Πως καταλαβαίνουμε ότι το γάλα μας είναι καλό κι επαρκή?? Και πως ξέρουμε ότι θα έχει φάει όσο πρέπει?? Για παράδειγμα, με το μπιμπερό φτιάχνουμε τόσα γραμμάρια και πίνει ανάλογα το μωρό!! Από το στήθος πως θα ξέρουμε την ποσότητα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...