Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΑ WELEDA?ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΓΝΟΤΕΡΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΠ ΒΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΒΑΡΙΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ?ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ?

Δημοσίευση

γεια σου antroula.:)

στον μικρο μου χρησιμοποιω το λαδακι και το αφρρολουτρο σαμπουαν.

νομιζω οτι ειναι μακραν τα καλυτερα .τωρα για τη μυρωδια ,εμενα μου αρεσει πααααρα πολυ.οποτε ειναι θεμα γουστου μαλλον.δε ξερω για το λαδι εγκυμοσυνης αλλα τα παιδικα ειναι με καλλεντουλα.

ααα να σου πω οτι τα φαρμακεια στην ελλαδα τα εχουν στη διπλασια τιμη απο γερμανικο σαιτ που τα παραγγελνω.ειχα φαει τετοια φρικη που πηρα στην αντιπροσωπεια και τους εκραξα.:angry:

τωρα θελω οπωσδηποτε να παρω και την αντηλιακη τους.;)

Δημοσίευση

και εγω αυτα πηρα..σιγουρα ειναι τα αγνοτερα αλλα απο μυρωδια δεν θα ελεγα και οτι μοσχοβολανε...μυριζουν τα βοτανα μου εχει μεσα..μην περιμενεις να μυριζει η κλασσικη μωρουδιλα.

mariah και εγω εφριξα οταν πληρωσα για ενα αφρολουτρο και κρεμουλα 35-38ε δεν θυμαμαι ακριβως!!!! απο που τα παραγγελνεις?

παντως κοριτσια παρτε το λαδακι για την κοιλιτσα..βοηθαει αρκετα με τα αερια..

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

και εγω αυτα πηρα..σιγουρα ειναι τα αγνοτερα αλλα απο μυρωδια δεν θα ελεγα και οτι μοσχοβολανε...μυριζουν τα βοτανα μου εχει μεσα..μην περιμενεις να μυριζει η κλασσικη μωρουδιλα.

mariah και εγω εφριξα οταν πληρωσα για ενα αφρολουτρο και κρεμουλα 35-38ε δεν θυμαμαι ακριβως!!!! απο που τα παραγγελνεις?

παντως κοριτσια παρτε το λαδακι για την κοιλιτσα..βοηθαει αρκετα με τα αερια..

veni στο

www.biologisch24.com

Δημοσίευση

Βένη εγω παρηγγειλα σαμπουαν-αφρολουτρο 8€ και την κρεμα αλλαγης 6€!!!!!!!..στειλε email στο bemadreterra@yahoo.gr και ζητα της τον καταλογο με τα προιοντα..θα στα στειλει άμεσα στο μέιλ σου και απο κει την παιρνεις και παραγγελνεις οτι θέλεις...εμενα μεσα σε 2 μερες μου τα εστειλε αντικαταβολή(2€επιπλέον μου φαινεται)και μεσα μου εβαλε και δειγματακια και τηλεφωνικως πολλες συμβουλές για τον θηλασμο...!!

Δημοσίευση

mariah έγραψε:

VENI έγραψε:

veni στο

www.biologisch24.com[/quote:1sdb820m]

ευχαριστω!!!!

τρομερη διαφορα!!!!!! και τα υπολοιπα προιοντα μια χαρα τιμες!

εδω τα βιολογικα κοστιζουν παρα πολλυ!! εκει εχει λογικες τιμες!

τα μπισκοτα που εχει τα εχει παρει κανεις?

η φορμουλα γαλα ειναι καλο αραγε? να το παραγγειλω αμα ειναι!

απ οτο να τρωει τα αλλα...

Δημοσίευση

juliana έγραψε:

Βένη εγω παρηγγειλα σαμπουαν-αφρολουτρο 8€ και την κρεμα αλλαγης 6€!!!!!!!..στειλε email στο bemadreterra@yahoo.gr και ζητα της τον καταλογο με τα προιοντα..θα στα στειλει άμεσα στο μέιλ σου και απο κει την παιρνεις και παραγγελνεις οτι θέλεις...εμενα μεσα σε 2 μερες μου τα εστειλε αντικαταβολή(2€επιπλέον μου φαινεται)και μεσα μου εβαλε και δειγματακια και τηλεφωνικως πολλες συμβουλές για τον θηλασμο...!!

ευχαριστω πολλυ!

θα στειλω εννοειται!!!! 2πλες τιμες εδω! θα παρω και εγω στην αντιπροσωπια αυριο γιατι μας δουλευουν μου φαινεται! οτι βιολογικο και πανακρινο εδω..ετσι παει!!!!!

Δημοσίευση

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα της Weleda. Τα παραγγέλνω και εγώ από το ίντερνετ και τα παίρνω πολύ οικονομικά. Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει όλη τη βρεφική σειρά, σαμπουάν για μένα, λάδι εγκυμοσυνης και λάδι θηλασμού, τσάι θηλασμού, σαπούνια, οδοντόκρεμες και κυρίως το Ferrum Phosphoricum που είναι για το κρυολόγημα.

Δημοσίευση

κοριτσια πωσ τα παραγγελνετε απο το ιντερνετ?εγω εχω μια γνωστη φαρμακοποιο που ελεγα να τα παρω μπασ και κανει καμια εκπτωση αλλα ειδα οτι λετε πωσ ειναι τεραστια η διαφορα.πωσ γινετε?θελει πιστωτικεσ η τα πληρωνετε οταν ερθουν?στα φερνουν σπιτι

Δημοσίευση

Της Weleda την παιδική σειρά χρησιμοποιώ και εγώ για τον γιό μου.

Πιστεύω ότι είναι τα αγνότερα καλλυντικά, και το άρωμά τους είναι ευχάριστο και διακριτικό. Στην εγκυμοσύνη, στο πρώτο τρίμηνο και εγώ χρησιμοποιούσα το ειδικό λάδι, που είναι πολύ καλό αλλά με ενοχλούσε λίγο η ...λαδίλα. Μετά συνέχισα με το βούτυρο βανίλια της fresh Line αν και δεν το θεωρώ τόσο καλό όσο το λάδι της Weleda απλώς, λόγω εγκυμοσύνης είχα γίνει λίγο ιδιότροπη και μου άρεσε πιο πολύ η αίσθηση και το άρωμα βανίλιας. Παρεπιπτόντως ραγάδες δεν έκανα. Πάντως, λόγω εγκυμοσύνης μας μυρίζουν καμιά φορά λίγο..παραπάνω κάποια καλλυντικά και μετά παύουν να μας ενοχλούν.

Δημοσίευση

τελικα το πιο φτηνο siteειναι το http://www.biologisch24.com/

παρηγγειλα αφρολουτρο-σαμπουαν 6.79ε την κρεμουλα 9.49 οδοντοκρεμα παιδικη 3.99 και πολλα αλλα.τα μεταφορικα ειναι 10ε αλλα αμα παρεις ποσοτητα ειανι μηδαμινη η επιβαρυνση.

αντρουλα ειναι πολλυ ευκο μπες και παρηγγειλε δεν συμφερει απο εδω.ειναι ακριβως διπλες τιμες.

Δημοσίευση

αν παραγγείλεις από το bemadreterra@yahoo.gr και μένεις στην Αθήνα σου τα φέρνουν στο σπίτι χωρίς χρέωση και πληρώνεις με την παράδοση. Αν μένεις στην επαρχία έχεις μια μικρή επιβάρυνση max 3€ και πληρώνεις με αντικαταβολή στο ταχυδρμείο. Από τα μαγαζιά είναι σχεδόν τα μισά λεφτά.

Να φανταστείς είχα δώσει στο φαρμακείο 25€ για 1 κρέμα αλλαγής πάνας και ένα αφρόλουτρο σαμπουάν και τώρα στο bemadreterra@yahoo.gr τα βρήκα με 13,00€. (12€ διαφορά οι αθεόφοβοι)!!!!!! θα τα αγόραζα διπλά!!!!

και ούτε μπλέκεις με πιστωτικές κάρτες με γερμανικά ή αγγλικά και τρέχα γύρευε. Ζήτησε καταλόγους φέρνουν και άλλες εταιρίες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...