Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είναι καλά το μωρό μου?????

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες! Αυτή η μέρα δεν είναι πολύ καλή για μένα!

Είμαι όπως ξέρετε στην 14η εβδομάδα!Και όλα πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα!

Πότιζα τα λουλούδια και τα περιποιόμουν, δεν έσκυβα απλά είχα καθίσει "κουκουβιστά" ξέρετε όχι στα γόνατα, βαθύ κάθισμα, είχα κουραστεί λίγο σ'αυτή τη στάση και ξεχάστηκα και σήκωσα και μια γλάστρα!!Όχι πολύ βαριά... Ένιωσα έναν πόνο στη μέση και όταν σηκώθηκα δεν μπορούσα να κινηθώ! Δεν ξέρω αν είναι η μέση μου αλλά δεν νομίζω, γιατί πονάω σαν να έχω πιαστεί αριστερά από το γοφό μέχρι το ύψος της μέσης... ένιωσα και κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά για λίγο όμως!

Έχω τρελαθεί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Κι αν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου?

Σας παρακαλώ πείτε μου τι γνώμη σας!Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο? Να ανησυχώ για το μωράκι μου????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα μην ανησυχεις..!!:) :) :) :)

Μια χαρα ειναι το μωρακι σου.:) :) :)

Δεν εκανες και τιποτα τραγικο.. μην εχεις τυψεις..:blush:

Απλα να εισαι πιο προσεκτικη στις κινησεις σου..

Κατσε ξεκουρασου, ξαπλωσε λιγακι και ολα θα περασουν.

Καλο υπολοιπο σου ευχομαι..:)

Φιλια.:kiss: :kiss:

Κανε οτι λεει η ΦΑΝΗ,ξαπλωσε να ξεκουραστεις,μαλλον θα πιαστηκες απο την αποτομη κινηση,αφου δεν εχεις πονακια πια,μην ανησυχεις,το μωρακι μια χαρα θα ειναι!:) φιλακια

το ιδιο ειχα παθει και εγω..ξεχαστηκα και σηκωσα μια κουτα και με πονεσε και η μεση μου και η κοιλια μου..

ξαπλωσε οπως σου ειπαν και τα κοριτσια και ξεκουρασου μην κανεις κατι αλλο..

αν δεις ομως οτι κατι επιμενει και πονας παρε τον γιατρο σου..

ακομα και αν εχεις αγχωθει πολυ και δεν μπορεις να ηρεμησεις

παρτον και θα δεις οτι θα σου πει ολα καλα..

:kiss: :kiss:

Mia xara einai to moraki sou min stenaxoriese.

Ξάπλωσε να ξεκουραστείς και όλα είναι μια χαρά.

Εάν όμως το μυαλό σου δεν μπορεί να ξεκολήσει, πήγαινε στο γιατρό σου για υπέρυχο, έτσι μόνο για να ηρεμήσεις!

Κορίτσια έχετε δίκιο δεν έπρεπε να ασχοληθώ καθόλου με τέτοια πράγματα!!!

Το μόνο που με ηρεμεί ότι το μωράκι μου είναι καλά είναι ότι έχω ναυτίες ακόμα....που και που!!!!!

Η μέση μου πάντως ακόμα πονάει και δεν λέει να περάσει...

Φοβάμαι ότι θα τους έχω για πάντα τους πόνους!!!

Τι να κάνω???

Μπουλίτσα, εγω θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στον γιατρό σου κ να του πεις το περιστατικό.Νομίζω οτι μόνο αυτός θα σου πει με απόλυτη σιγουρια για το τι θα πρέπει να κανεις κ αν χρειάζεται να δειτε τομωράκι στον υπέρηχο.Όλα θα πάνε καλα μην ανησυχεις...

Μια χαρα ειναι το μπεμπε σου μπουλιτσα μην αγχωνεσαι αλλα να προσεχεις...Βαλε τους αλλους να ποτιζουν να σκυβουν κ να κουβαλανε ειναι η ευκαρια σου να απολαυσεις αυτους τους υπεροχους μηνες ξεκουραστα!!!

Ολα θα πανε τελεια!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Φιλια

Κατερινα

Νομιζω οτι η folympia εχει δικιο παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου

μαλλον ολες την εχουμε πατησει με διαφορα στην αρχη (εγω σηκωσα το στρωμα του κρεββατιου για να αλλαξω σεντονι κοκαλο εμεινα) αλλα επειδη δεν επαθα τιποτα εγω αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ανυσυχεις

Αν δεν εχεις το τηλεφωνο του γιατρου σου πηγαινε αυριο να κανεις εναν υπερυχο να δεις και ποσο εχει μεγαλωσει

Κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τηλ τον γιατρό σου, ακόμα και τώρα που μιλάμε..

Δεν πιστεύω να έχει πάθει κάτι το μωρό σου, αλλά ο μόνος κατάλληλος να σε διαβεβαιώσει είναι ο γυναικολόγος σου!

Κι αν είχα σηκώσει βάρη εγώ το πρώτο τρίμηνο που έμενα μόνη μου στο νησί! Τα νερά (6άδες) τα ανέβαζα 33 σκαλιά! Η Παναγιά της Τήνου βοήθησε και δεν έπαθα κάτι κακό!

Αυτό βέβαια είναι παράδεγμα προς αποφυγή! Να προσέχεις από δω και πέρα πολύ!

Αν ζούσε η γιαγιά μου θα μου έλεγε "στην κοιλιά σου έχεις λαμπόγυαλο, πρόσεχε πολύ!"

Εγώ θα σου πρότεινα να κλείσεις ένα ραντεβού με τον γιατρό σου και να πας να δείς το μωράκι σου σε υπέρηχω για να ηρεμήσεις και εσύ!! Γιατί δεν σου κάνει τόσο καλό το άγχος και το στρες που νιώθεις αυτή την στιγμή ούτε σε σένα αλλά ούτε και στο μωράκι σου!

Και μην ανυσηχείς.. Μπορεί απλά να ήταν μια απότομη κίνηση καθώς σηκώθηκες!!

Απλά πάρε να ηρεμήσεις..

Πολλά φιλάκια και καλά νέα!!

Κάπου στην εβδομάδα που είσαι έφαγα σαβούρα από τα σκαλιά του σπιτιού και κατέβηκα γύρω στα 5-6 σκαλιά με τον κ..ο!!! Ήμουν καμμιά 10ριά μέρες με σακατεμένη μέση. Η μπεμπούλα μου όμως μια χαρά! Κάτσε ξεκουράσου και πρόσεχε γιατί πλέον δεν είσαι μόνη σου!!! Είναι δύσκολο να το συνειδητοποίησουμε στην αρχή ότι πλέον δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα, αλλά πρέπει!

μπουλίτσα αυτο ειναι μυικος πόνος πιαστηκες και καλο θα ηταν να ειχες ενημερωσει τιο γιατρο σου εγω στην αρχη ημουν με ενα τηλ. στο χερι οτι παραξενο καινα εβλεπα η να ενιωθα .Ημουν στην 17 περιπου οταν ενημερωθηκα απο την τηλεοραση οτι μια φιλη μου επεσε θυμα κλοπης και ξυλοδαρμου και την ειχαν αφησει σε κωματωδη κατασταση .Τρομαξα τόσο πολυ μαθαινα κατι τοσο οδυνηρο ακι πραγματικα δεν ηξερα τη να κανω .Αρχιζαν να χτυπανε τα τηλ. κινητο και σταθερο να με ενημερωσουν αν μου πουν ειχα μαθει οτι η φιλη μου ειχε κρανιοεγκεφαλικες κακκωσεις της ειχε σπασει το στερνο ειχε ρηξει σπληνας , συκωτι και ηταν σε κωμα .Δεν πιστευαν οτι θα ζουσε .Δεν με αφηναν να παν να τη δω εγω επρεπε να απασχολησω τον ευατ μου με κατι .Πηγα λοιπον και εκανα δουλειες σηκωσα κατι βαλιτσες με καλοκαιρινα καυθαριζα το μπανιο και κάποια στιγμη σκονταξα σε κατι μεσα στο μπανιο δεν επεσα απλα τρανταχτηκα .Την αλλη μερα ειχα αιμοραγια .Πηγα στο γιατρο ειχα αποκολληση ευτυχως μικρη και εκει μου ειπε να αφησω ολο τον εξω κόσμο μακρια εβαλε χερι στον αντρα μου για τους φιλους που με τρελλεναν με περιγραφες για τη φιλη μου .Και απο τότε εκλεισα τα αυτια μου και σταματησα να κανω ταρζανιες .Θα εχεις καιρο και για τα λουλουδια και για όλα δεν σου λεω να μην τα περιποιεισαι αλλα να προσεχεις με μετρο .Ολα αυτα τα λεω φιλικα

Γεια σου Μπουλιτσα!Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια καλο ειναι να ενημερωσεις τον γιατρο σου.Η αδερφη μου οταν ηταν εγκυος στο δευτερο γιο της ο μεγαλος ηταν 1 1/2 χρονων και ηθελε συνεχεια αγκαλια!Σε πληροφορω οτι ολοι την μαλωναμε και την φωναζαμε αλλα αυτη τιποτα!Μεχρι και την ημερα που γεννησε τον επαιρνε αγκαλια!Θελει προσοχη και η αληθεια ειναι οτι οταν συνηθιζεις σε ενα τροπο ζωης ειναι δυσκολο να αλλαξεις ρυθμους αλλα πανω απο ολα ειναι τα μωρακια μας!Ευχομαι να εισαι καλα κι εσυ και το μωρακι σου!Φιλια πολλα!:laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...