Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΟΥΛΑ!!!!

ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ :P

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Ε?? ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΕΝΩ ΑΠΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ?

Δημοσίευση

hara mou......den iparxei noima na kaneis sinexeia aposteirwsi egw kanw mia fora tin ebdomada gia na katharizontai kala eidalws ta plenw poli kala me to nero bryshs...kai rixnw ligo apo to nero to brasmeno stis pipiles kai stis thiles apo ta mpimpero!oute kai auto na ekana peirazei..apla eipa gia na katharizontai poli kala:)ante bre kali arxi kai grigora me paidaki...xaxxaxa

Δημοσίευση

Xαρά γειά σου κ απο μένα...εμείς είμαστε 2 μιση μηνών κ ήδη η παιδίατρος μου έχει πει να πλενω τις πιπίλες ΜΟΝΟ με νερό κ στον 3 μήνα τώρα θα μου κόψει κ την αποστείρωση...οποτε φαντάζομαι οτι εσύ δεν εχεις προβλημα κ θέμα ανησυχίας....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...

αντε...κ παϊδάκια...:woohoo: :woohoo: χα χα χα φιλιά..:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Χαρα... εμεις απο τη στιγμη που ξεκινησαμε τις κρεμουλες σταματησαμε την αποστειρωση και ξεκινησα να πλενω τα παντα με σαπουνι ειδικο για παιδια... μπορεις απλα 1 φορα την εβδομαδα να τα αποστειρωνεις ολα για σιγουρια αλλα και παλι για λιγο καιρο, μετα δεν θα χρειαζεται... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ :)

ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ :)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΛΟΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ!!!!!

Δημοσίευση

Hara mou,

emeis eimaste 4,5 minon. Apo 3 minon i giatros mas eipe na kopsoume apostirosi. Gia sinesthimatikous logous dikous mou kratisa tin apostirosi mexri pou pige 4 minon. Apo ti stigmi pou to paidi bazi ta xeria tou sto stoma den iparxi logos apostirosis - afou den mporoume na apostirosoume ta xeria tou!!!!

Ego tis pipiles tis pleno me neraki kala kai merikes fores tis pleno kai me to idiko sapouni gia ta skevi ton moron.

Kali arxi me tis kremoules sas, ante kai sta dika mas :)

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :) :)

ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΗ ΜΩΡΩΝ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...