Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια εχει πέσει πολύ πείνα!!

δυστυχώς έκανα ζαχαρώδη διαβήτη εγκυμοσύνης όχι πολύ ανεβασμένες τιμές-στα όρια ήμουν- αλλά η αμίληκτη γιατρός με έβαλε κάτω και εβγαλε το άχτι της.Σου λέει τωρα θα δεις πείνα που θα περάσεις..

Ξέρω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο και παρηγοριέμαι ότι δεν είμαι η μόνη!!

έλα όμως που υπάρχουν φορές που μου έρχεται να φάω τα χέρια μου από τη λιγούρα.Γενικά δεν τρώω πολύ, αλλά όχι και έτσι:(

Δε μας φτάνουν οι υπόλοιπες στερήσεις-ένα φαγητό μας είχε μείνει....πάει και αυτό!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ μας κοπελιές:kiss:

Δημοσίευση

γιατι βρε κοριτσακι μου υποφερεις χωρις λογο???

Το οτι εχεις διαβητη δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τρως γενικα!:laugh:

Απλα απαγορευονται καποιες τροφες.

Καλε μπας και εχει η γιατρος σου προηγουμενα μαζι σου και σε βασανιζει?

Δημοσίευση

το ξέρω ότι πρέπει να προσέχω-πιο πολύ για την μικρή μου και όχι για εμένα.Δεν είναι σπαστικό να μη σε αφήνει να φας ένα μπισκοτάκι-λίγο κεκάκι-ένα κομματάκι τοσοδα?????

Έχω ραντεβού σήμερα γιατί είχα κάνει και κάτι αλλες εξετάσεις για θυρωειδή και θα δω τι θα μου πει.

Εντάξει δεν είναι τραγική η κατάσταση, απλά με παίρνει το παράπονο μερικές φορες...... ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ!!!!

(Οχι καλέ η διαβητολόγος 2 φορές με έχει δει μόνο, αλλά πολύ αυστηρή ρε παιδάκι μου-''σκύλα μαύρη''..απαπαπα)

Δημοσίευση

sevax μου γεια σου κ απο εμενα δεν εισαι μονη αγαπη μου,κ εγω εχω προβλημα με το ζαχαρο κ κανω ινσουλινη 3 φορες την ημερα αλλες τοσες τσημπιεμε κιολας για να δω τις τιμες του,κ εγω μερικες φορες εχω την αισθηση οτι πειναω αλλα προσπαθω να το ξεπερασω τρωγωντας φρουτα κ λαχανικα,;) οσο για τη διαβητολογο σου που λες οτι ειναι σκυλα, κ ο δικος μου ενδοκρινολογος τα ιδια κ χειροτερα αν του πω λιγο ανεβασμενες τιμες αρχιζει ( τρως εφαγες παλι ) κ το μονο που μ'αφηνει ειναι ενα σοκολατακι την ημερα καπου ,καπου κεκακια κ αλλες λιχουδιες εχω ξεχασει πως ειναι, αλλα για το καλο του μπεμπη υπομονη.φιλακια κουκλα μου κ κουραγιο:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...