Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σας έχει συμβεί ;

Recommended Posts

Καλησπέρα. Η μπέμπα μας είναι αισίως 5 μηνών και θηλάζει αποκλειστικά. Μέχρι τώρα έχει πιεί από μπιμπερό γύρω στις 10 φορές, αρκετά παλιότερα βέβαια. Τελευταία φορά ήπιε στις 14/2 μετά από αρκετές προσπάθειες από την πεθερά μου. Χθές που έλειψα δεν έπαιρνε το μπιμπερό με τίποτα ούτε από τον πατέρα της με αποτέλεσμα να φάει τελικά από μένα στις 5 ώρες. Σήμερα δοκίμασα και εγώ και τίποτα. Αηδιάζει από την θηλή (είναι σιλικόνη όπως και η πιπίλα της) και βλέπει το μπιμπερό που πλησιάζει και το σπρώχνει, δεν το θέλει με τίποτα. Σε μία βδομάδα πάω δουλειά και θα πρέπει να πιεί από μπιμπερό. Κρέμες θα ξεκινήσουμε λογικά μέσα στην βδομάδα. Σας έχει συμβεί ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARSIS μου δε μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, δε θήλασα.

Απλά θέλω να σου ευχηθώ για την κορούλα σου, να τη χαίρεσαι και καλή επάνοδο στη δουλειά σου! :)

καλησπερα.εγω θηλασα μονο 2 μηνες αλλα την ιδια ερωτηση την ειχα κανει εγω στα κοριτσια πριν απο λιγο καιρο για μια φιλη μου που εχει το ιδιο προβλημα.δυστυχως τα παιδια που θηλαζουν αποκλειστικα μετα αν δεν πεινασουν υπερβολικα δεν δεχονται μπουκαλι.αλλο το στηθος και αλλο το ξενο.δοκιμασε και καουτσουκ πιπιλα η δοκιμασε μετα απο λιγο στηθος εσυ να την πιεσεις για το μπουκαλι.οι περισσοτεροι γιατροι δυστυχως λενε οτι πρεπει επανελειμενα να πειναει το μωρο ωστε να μην εχει επιλογη και απο αναγκη να το πιει.ξερω ειναι βαναυσο.θελει παρα πολυ προσπαθεια.εστω και λιγο λιγο καθε φορα ειναι αθλος.παντως μην το αργεις γιατι θελει χρονο να μαθει.καλη επιτυχια

Εμενα μου εχει τυχει!!! θηλαζαμε 9,5 μηνες και καναμε ενα μηνα περιπου να το κοψουμε.... Δεν ηθελε οπως λες το μπουκαλι με τιποτα.... αυτο που εκανα ηταν να την κανω μπανιο οποτε χαλαρωνε και της εδινα το μπουκαλι.... εκλαιγε στην αρχη αλλα μετα το συνηθισε... θελει υπομονη ... ξεκινα απο τωρα ... και καθε μερα με προγραμμα

το δικο σου γαλα της δινεις στο μπουκαλι η ξενο;

ARSIS ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΜΕΜΠΟΥΛΗ 5ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΗΜΕΡΩΝ,ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΘΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙ 300ΜΛ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ,ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Τελευταία φορά ήπιε το δικό μου γάλα με μπιμπερό στις 14/2 μετά βέβαια από λίγη προσπάθεια.Το Σάββατο πάλι με δικό μου γάλα προσπάθησαν ο πατέρας της και η πεθερά μου και τίποτα. Εγώ τώρα κάνω δοκιμές με ξένο γιατί είναι πιο έυκολο να το ετοιμάζω και μετά αν δεν πίνει να την θηλάζω. Έχω πολύ γάλα στην κατάψυξη αλλά δεν θέλω να το χαραμίσω σε δοκιμές, το έχω για όταν θα λείπω στην δουλειά. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι τώρα ανακαλύψαμε το πρόβλημα και σε 1 βδομάδα ξεκινώ δουλειά.Την Τρίτη θα έρθει η γιατρός οπότε από Τετάρτη θα δοκιμάσω και με κρέμα. Μακάρι τουλάχιστον να προσαρμοστεί γρήγορα στις κρέμες. Έχω τόση θλίψη και αγωνία που θα την αφήσω και τώρα παρουσιάστηκε και αυτό, τι να πω...

ARSIS έγραψε:

Τελευταία φορά ήπιε το δικό μου γάλα με μπιμπερό στις 14/2 μετά βέβαια από λίγη προσπάθεια.Το Σάββατο πάλι με δικό μου γάλα προσπάθησαν ο πατέρας της και η πεθερά μου και τίποτα. Εγώ τώρα κάνω δοκιμές με ξένο γιατί είναι πιο έυκολο να το ετοιμάζω και μετά αν δεν πίνει να την θηλάζω. Έχω πολύ γάλα στην κατάψυξη αλλά δεν θέλω να το χαραμίσω σε δοκιμές, το έχω για όταν θα λείπω στην δουλειά. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι τώρα ανακαλύψαμε το πρόβλημα και σε 1 βδομάδα ξεκινώ δουλειά.Την Τρίτη θα έρθει η γιατρός οπότε από Τετάρτη θα δοκιμάσω και με κρέμα. Μακάρι τουλάχιστον να προσαρμοστεί γρήγορα στις κρέμες. Έχω τόση θλίψη και αγωνία που θα την αφήσω και τώρα παρουσιάστηκε και αυτό, τι να πω...

Καλή μου προσπάθησε να ηρεμήσεις καταρχην γιατι μεσα στον πανικο μας κανουμε μεγάλα λαθη .

Για να τα παρουμε απο την αρχη και να καταλάβω . Θα λειπεις ποσες ωρες ? Εχεις αντλήσει γάλα και θα πινει το δικο σου με μπουκάλι ? Ελειψες 5 ωρες εκτος σπιτιου για να κανεις προβα απουσίας ?

Μην δινεις εσυ μπουκάλι στο μωρό !!! Σε βλεπει , σε μυρίζει και απορει γιατι του στερεις το στηθος !!

Το μωρο δεν ειναι χαζο να παιρνει απο σενα μπουκαλι με ξενο γαλα ...

Το μωρο δεν χρειάζεται κρέμες ! Μπορει σε 2-3 εβδομάδες να φαει φρούτα ...

Στην εβδομαδα που σου μένει για να πας στη δουλεια θα κανετε πολλες προβες απουσιας . Θα φευγεις απο το σπιτι κανονικα τις ωρες που θα λειπει και θα αφηνεις οσο γαλα χρειαζεται το μωρο σου . Μπορει την πρωτη μερα να μην φαει αλλα θα φαει σιγα σιγα . Με μια φορα δεν μπορεις να βγαλεις αποτελεσμα ....

Θα δουλεύω 9 με 4. Θα φεύγω 8.15 και θα επιστρέφω 4.45. Θα χρειάζεται 2 γεύματα τις ώρες που θα λείπω. Έχω μαζέψει γάλα για ένα μήνα οπότε θα πίνει το δικό μου, αν βέβαια πάρει το μπιμπερό. Θα έρθει και η γιατρός σε λίγο οπότε θα συζητήσουμε και για κρέμες. Όσες φορές χρειάστηκε να λείψω είχε πιει από το μπιμπερό αλλά ήταν μικρότερη, μέχρι 3 μηνών. Στους 4 μήνες είχε πιει μια φορά μετά από πολλή προσπάθεια και τώρα που είναι 5 μηνών δεν το θέλει καθόλου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...