Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζαλαδες τι σημαινουν?

Recommended Posts

γειά σας και πάλι.θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί.είμαι 12 εβδομάδων έγκυος και κάποιες στιγμές της ημέρας νιώθω έντονες ζαλάδες....αυτό οφείλετε σε έλλειψη ζαχάρου?διάβασα σε κάποιο site οτι μπορεί να είναι απο αναιμία,ισχύει κάτι τέτοιο?μήπως ξέρετε πως μπορώ να τις αντιμετωπίσω?κοιμάμαι ανάσκελα παίζει ρόλο αυτό?συνήθως είναι πιο έντονες μετά από τα γεύματα....γιατι ίσως?ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΛΙΓΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ, ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ. ΑΝΤΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ναι μην ανησυχεις Σια μου,ετσι ειναι οπως λεει η gastroula σε πολλες εγκυες,ωσπου να συνηθισει το σωμα στη νεα του κατασταση!:)

την δευτέρα θα πάω για εξετάσεις......ελπίζω όλα να είναι φυσιολογικά.....έχω συνηθως και χαμηλη πιεση ίσως φταίει και αυτό....θα το παλέψουμε όμως...ευχαριστώ gastroula

Sia μου οι ζαλάδες σε συνδιασμο με ναυτιες και εμετοι ειναι το κυριο σύμπτωμα σε εγκυμοσύνη ειδικά στο πρώτο τρίμηνο!!Να μην στεκεσαι πολύ ωρα όρθια..να ξεκουραζεσαι τα μεσημερια και να βάζεις τα ποδια σου ψηλά πάνω σε μαξιλάρια..συνηθως οι ζαλαδες υποχωρούν στο 2ο τριμηνο αλλα αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα..

μην σε πανικοβάλουν τα διάφορα που διαβάζεις..ολα φυσιολογικά ειναι κατα την γνωμη μου..

φιλιά

Σία μου, εγώ είμαι από τις τυχερές εγκυούλες!! Δεν είχα ναυτίες, ζαλάδες και γενικά αρνητικά συμπτώματα! Μόνο 2 με 3 φορές μ'έχει πιάσει ζαλάδα και τάση για λιποθυμία και λίγο ανακάτεμα.. Όλα σε ένα δηλαδή... κι αυτό μια φορά στο σπίτι, μια φορά στο dvd club όπου δουλεύω και μια φορά στο ΙΚΕΑ όπου είχαμε πάει για κουρτίνες και έπιπλα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα! Έβαλα να με ξεματιάσουν και ένιωσα πολύ καλύτερα! Τι να πω, που οφειλόταν.. δεν ξέρω.. αλλά ξέρω ότι πολλές κοπέλες το έχουν σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης!!

Καλή συνέχεια...

bre sia...den ekanes aimatologikes ekjsetaseis????an eixes kati tha sto eixan pei....to mikrouli sou kai mono ftaei gia aytes tis zaledes...alla mporeis na to malwseis????xixixiixix oxi bebaia:)ante ligo upomoni akoma gia kana mina....egw eytyxws eimouna apo tis tixeres..........oute zalades oute tipota..mia xara etrwga kai epina:(

Sia mou kalimera,,,

Etsi einai agapi mou sti arxi mias egkumwsinis...

Einai apla to prwto trimino kai meta pernaei se orismenes...

Apla na prwsexeis oso mporeis...

Na min odigas...

Egw stin prwti mou egkumwsini eimouna 9 mines sto krevati,,,

Nwmiza pws eimouna arrwsti kai oxi egkuws...

Mporw na sou pw pws itan oi xiroteri egkumwsini...

Se auti tin egkumwsini mou,,,

Den niwthw kan egkuws,,,

Apla to prwto trimino eixa lupothimisei 3 fores...

Sou euxwme mia kaliteri sunwxeia...

Kai o theos mazi sou...

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας......πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά με λίγη υπομονή....καλή συνέχεια και σε εσάς!!!φιλάκια

ευχαριστώ Τζοάννα μου,είναι η πρώτη εγκμοσύνη μου για αυτό έχω αγχωθεί......την δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρο μου και θα κάνω και αιματολογικές εξετάσεις οπότε θα ηρεμήσω λίγο....ευχαριστώ για την συμπαρασταση σου......φιλακια

σια σου ευχομαι να σου περασουν οι ζαλαδες.. να μην οφειλονται σε τιποτα ανησυχητικο κ να εχεις μια καλη εκβαση της εγκυμοσυνης σου!!!να προσεχεις κ να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...