Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ Η ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΕΛΩ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Μ ΕΧΕΙ ΦΟΒΙΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΕΚΕΙ?:huh:

Δημοσίευση

ΓΕνικα μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι και το εντερο

Ομως σε καθετι που σε προβληματιζει να μιλας με το γιατρο σου γιατι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη

Παρε τον τηλεφωνο να ηρεμησεις:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου gastroula!Το καλυτερο θα ηταν να παρεις τον γιατρο σου αλλα μηπως εχει και το μωρο λοξυγκα και σε πιεζει πουθενα σε κανενα εντερο η αλλο οργανο;Το εχω παθει κι εγω αυτο στην εγκυμοσυνη μου!

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να είναι! Καλό θα ήταν να πάρεις τον γιατρό σου ένα τηλέφωνο γιατί είναι ο μόνος που θα σου δώσει την λύση!

Εγώ συνήθως νιώθω μερικές φορές χαμηλά την κοιλιά σαν μπούκωμενη.. Μάλλον πάει και κουλουριάζεται ο μικρός εκεί.. τι να πω...

Να σε ρωτήσω και κάτι, αν θες απαντάς.. Φύλο είδατε?? Ή θέλετε να'ναι έκπληξη στην γέννα??

Καλή συνέχεια να'χουμε..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ. dallia ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!!:woohoo: ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΨΙΛΟΝΤΡΑΠΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε gastroula και εγώ τα ίδια κάνω! Ντρέπομαι να τον πάρω τον γιατρό μου και δεν είναι και πολύ καλό αυτό! Βέβαια όταν είχα την ίωση και ανέβασα πυρετό του τηλεφώνησα, γιατί φοβήθηκα για το μωρό πιο πολύ κι όχι για μένα!! Αφού πέρασε πάλι καλά!! Όσο για τον αγόραρο.. και έγω ετοιμάζω έναν παίδαρο... Μαζί θα τους κάνουμε... Τρέμετε γυναίκες.. Χαχα...

Καλή συνέχεια κουκλίτσα μου... Πολλά φιλάκια... Θα τα ξαναπούμε σύντομα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...