Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΓΩ !!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗΣ....:silly: :silly: arkoudinos_030.jpg

Γιώτα μου ….ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ …….έχω να τον δώ ?????? και εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό !!!!!!!

Είναι κούκλος, νομίζω πως σου μοιάζει και είναι ένας γλύκας

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Αν και εχουμε μια πολυ σοβαρη προταση απο Κατερινη θα θελαμε να γνωρισουμε και την πειραιωτισσα νυφη... χιχιχι:laugh: φιλακια πολλα και να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου...:kiss: :kiss: :kiss:

Έεεεεεεεεεεετσι Μαρινάκι.... να μην ξεχνιόμαστε!!!! :laugh:

Δημοσίευση

scarlet30 έγραψε:

Ιφιγενειακι μου δε θελω φραγκο!!!

Εκανα συμφωνια με το Μαρακι οτι μεχρι να κανω δικο μου (που θα μου το μανατζαρει εκεινη μετα... μια που θα ειναι μεγαλη κοπελα πια:P )

θα δεχτει να φωτογραφηθει μαζι μου τον Μαϊο!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Εντάξει αδερφούλα! Το έπιασα το νόημα! Θα έρθουμε με Μαράκι στην Κέρκυρα! :woohoo:

Αλλιώς ποιος μας σώζει από τα χέρια σου! :ohmy:

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ ΓΙΩΤΑΚΙ ΠΟΣΟΟΟΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!!ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΣΟ :)

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ :)

Δημοσίευση

πω,πω, ειναι ολα τους πανεμορφα!!!!!!!!:woohoo:

καλα yiotaki, πραγματικα, ποσο μεγαλωσε ο μικρουλης σου?? επαθα τη πλακα μου και συνειδητοποιησα ποσο εχει μεγαλωσει κι η δικη μου!!!

κοριτσακια μου, ειναι κουκλια ολα, νομιζω οτι ο θεσμος απετυχε!!:lol: ειναι αδυνατον να δοθει σε ενα μωρουλι ο τιτλος!!!:laugh:

δυστυχως κι ο δικος μας μπαμπας, μας απαγορευει να δημοσιοποιησουμε φωτογραφιες της κορης του!!! ;)

• 9 months later...
Δημοσίευση

ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΟΣ? ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΕΜΠΗ! ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΜΕΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ! ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ! :P ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΤΑΚΙΑ :blush: Α! ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΑΑΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ... ΕΤΣΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ!! B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...