Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ - PRE-PAR

Recommended Posts

:S :S ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΝΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΞΑΠΛΑ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ.ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.ΕΠΥΒΑΡΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΑ PRE-PAR .JERETE KATI GIAYTA TA XAPIA

TAXEI PAREI ΚΑΜΙΑ

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:S :S :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula μου μη στενοχωριεσαι...ολα καλα θα πανε!!!!

Δεν ξερω κατι για τα χαπια αλλα δε νομιζω να σου εδινε ο γιατρος σου κατι που θα υπηρχε πιθανοτητα να βλαψει το μωρο....

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το αλλο.... Εσυ καλα εκανες και ηθελες να εχεις επαφη με τον αντρα σου (το βρισκω πολυ λογικο και πολυ ομορφο) ο γιατρος σου δεν σου ειχε εφιστησει την προσοχη στο συγκεκριμενο θεμα??? (τουλαχιστον για την εκσπερματιση μεσα??)

Ρε κοριτσια εγω ειμαι πολυ καχυποπτη ή καποιοι γιατροι δεν φροντιζουν να παραθεσουν ολα τα στοιχεια σχετικα με τα "DOs & DONTs"....

Δεν ειναι δυνατον μια κοπελα που μενει πρωτη φορα εγκυος να τα ξερει ολα και ουτε φυσικα να ξερει ΤΙ να ρωτησει....

Τελοσπαντων.... μην ανησυχεις εσυ.... Θα ξαπλωσεις οπως σου ειπε και θα λες στο μπεμπεκι σου να μην βιαζεται... να χαιδευεις την κοιλιτσα σου για να το κρατας ηρεμο....:)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ Β ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ Α ΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΠΣΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ

Τα pre par τα εχει παρει παρα πολυς κοσμος και κανουν δουλεια

Μην τρομαξεις απο τις ταχυπαλμιες..(ειναι στο προγραμμα ) Σου εχει δωσει κατι να παιρνεις μαζι με τα πρε παρ για την ταχυπαλμια;

Πολυ πολυ ξεκουραση ,σηκωνεσαι μονο για τουαλετα δες τηλεοραση Dvd διαβασε κατι χαλαρο οχι καφεδες οχι μαιντανο ανηθο καπαρη φασκομηλο οχι αιθερια ελαια οχι πολυ ζεστα μπανια φρουτα να προτιμας τα βιολογικα

Ολα θα πανε καλα μην ανυσηχεις απλα προσεχε :kiss: :kiss:

Αντρούλα καλησπέρα και απο μένα!!και γω ειχα κοντό τράχηλο.το ειδαν στη β επιπέδου(26mm)..παρ όλα αυτα ειμαι στην 39η εβδομάδα..:) :)

οσο για τα prepar τα παιρνουν παρα πολλες εγκυες.ειναι για τις συσπάσεις..το μονο προβληματακι που ίσως αντιμετωπίσεις ειναι οι ταχυκαρδίες που φέρνουν συνηθως:unsure:

Η εκσπέρμάτιση εντος του κόλπου απ οτι ξερω γινεται τον τελευταιο μηνα για να γεννησεις καλυτερα..και φυσικα οταν δεν υπάρχει κανενα προβλημα..

διοτι στο σπέρμα υπάρχει μια ουσία που επιταχυνει τον τοκετό;)

Μην ανυσηχεις ολα καλά θα πάνε!!!

γιατι κολπικός υπέρυχος;;;;:dry: :dry:

ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.JULIANNA ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΟΠ ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΒΙΔΩΜΕΝΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΗ

Αντρούλα εμενα δεν μου εδωσε χαπια..παρα μονο τα τροφοκάρντ..μαγνήσιο..το μηκος τραχηλου ηταν κατω απ το οριο..αλλα οχι πολυ σοβαρο..απ οτι μου ειχε πει..στην β επιπέδου εμενα μου το διέγνωσαν με διακοιλιακή μετρηση..

μην αγχωνεσαι!!!ο γιατρος σου ξερει..κοιτα να ξεκουραστεις..και να μην εισαι συνεχεια όρθια..και γω ημουν αγχωμενη τοτε..αλλα τελικα ολα πηγαν πολυ καλα!!

και τα χαπια μην τα φοβασαι..σε παρα πολλες εγκυες τα δινουν..ισα ισα..ειναι για καλο..επιβραδυνουν τις συσπάσεις..!!!

Antroulla mou,,,

Den tha pw polla,,,

Epidi sta eipane oi alles kopelles,,,

Kai exoune apolito dikaiw...

Prepai na prwsexeis se oti kaneis...

Na eisai ksapla sunexws...

Kai oso gia ta xapia,,,den uparxei provlima...

Mono taxipalmies...

Ta epernen kai mia fili mou palia stin egkumwsini tis...

Agapi mou kali sunexeia...

Kai min fwvasai gia tipota ola tha pane kala...

ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥΠΕ ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΑΦΕΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ.ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΥΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΠΤ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΟΤΡΑΧΗΛΟΣ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΥΝΑΜΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ .ΟΧΙ 5 ΑΛΛΑ 205 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΡΟ.ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ Η ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΤΙ.ΦΙΛΙΑ

Έπαιρνα κι εγώ τα Pre par όταν πήγαινα για πρόωρα. Επιβραδυνουν τις συσπάσεις. Έχουν παρενέργειες όπως έντονες ταχυπαλμίες και αρυθμίες. Συνήθως δίνυν μαζί κι ένα χάπι για την καρδιά.

Προσοχή όμως! Πρέπει οπωσδήποτε το αργότερο στην 36η εβδομάδα να διακοπεί η χορηγησή τους, αλλιώς επιβραδύνουν τον τοκετό! Πολλοί ανεύθυνοι γιατροί συνεχίζουν τη χορήγηση εν αγνοία μας για να καταλλήξουμε σε καισσαρική...

Ειναι ακίνδυνα πάντως, απλά εχουν ενοχλητικες παρενεργειες.

καλη μου αντρουλα τα πρεπαρ ειναι χαπια ειδικα για την εγκυμοσυνη!Φυσικα κ ειναι ενταξει για το μωρο!!!Εγραψα γιαυτο στη εφη με θεμα προωρες συσπασεις,,τα παιρνω κ γω απο τον τεταρτο!

Επαιρνα παρομοια κ στο πρωτο μου παιδακι!

Μη μου στεναχωριεσαι...θα πανε ολα τελεια!!

Δεν τα ξέρω αλλά από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν είναι χάπια όπου θα βλάψουν το παιδάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!

Όσο για μένα, ο γιατρός μας είπε από την αρχή ότι επαφές ελεύθερα όσο θέλουμε. Αλλά εγώ έχω φοβηθεί, από αλλά περιστατικά που έχω ακούσει από κοπέλες του κύκλου μου και δεν έχω κάνει! Δεν είναι ότι δεν θέλω.. Θέλω αλλά δεν μου βγαίνει:( ! Κι ο άντρας μου δεν μου λέει τίποτα για να μην με πιέσει! Μου είπε όταν γεννήσεις και μετά.. Δεν χρειάζεται να πιεστείς! Πάνω απ'όλα το μωρό. Θέλω αλλά τρέμω!! Τι να κάνω??:blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...