Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Άνοιξα αυτό το τοπικ γιατί θα ήθελα να σας αναφέρω τα προβλήματα υγείας που ανακαλύψαμε μετά την 2η αποβολή μου και να ακούσω τις απόψεις και τις συμβουλές σας.

Μετα την 2η αποβολη λοιπόν μπήκαμε σε μια διαδικασία εξετάσεων και σας τις αναφέρω με τα αποτελέσματα τους...

σαλπιγγογραφία: φυσιολογική εκτός απο ενα ινομύωμα στον πυθμένα της μήτρας.

Με τις εξετάσεις αίματος που έκανα αλλά και με το αίμα της περιόδου βρήκαμε...

Αντιπατρικα

ΝΚ κύτταρα 87%

Χλαμυδια εντός της μήτρας

Έρπητα εντός μήτρας

Λύκο (αλλά σε μικρο ποσοστό)

Πήρα αντιβίωση και ο σύζυγος για 2 μήνες για τα χλαμυδια και τον έρπη.

Τα υπόλοιπα μου είχαν πει οτι είναι αυτοανοσα και θα τα περιλάβουμε με αγωγή την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το λάθος μας ηταν οτι τον Σεπτέμβρη δεν έκανα επαναληπτικές που μου είχαν πει λόγο οικονομικού διότι θέλαμε 2000ευρω και δεν τα είχαμε.

Τώρα λοιπόν ήρθε και η 3η αποβολη.Έχουν σπάσει λίγο τα νευράκια μας αλλα πιστεύω αυτή την φορά θα το εξαλείψουμε το θέμα.

Μολλις τελειώσω απο την αιμορραγία μου πρότειναν να κάνω υστερογραφια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NΚ ΚΥΤΤΑΡΑ τι ειναι Μαρακι;;

Οερπης στη μητρα ειναι το ιδιο με τον ερπη γεννετικων οργανων´;;

ΣΕ δημοσιο νοσοκομειο σου ζητησαν 2000 ευρω;;

:kiss:

Μαράκι μου καλημέρα!

Εγώ ξέρω να σου απαντήσω μόνο για τα αντιπατρικά που ανέφερες γιατί το έχει κ μία φίλη μου. Σου γράφω λοιπόν την ιστορία της. Πέρυσι έμεινε έγκυος και απέβαλε σχεδόν αμέσως. Αρχισε λοιπον να κανει ολες τις εξετασεις που της είπε ο γιατρος και άφησε τελευταια τα αντιπατρικά. Όλα τα υπολοιπα ήταν καλά αλλα είχαν αντιπατρικά. Αυτό σημαίνει ότι καποια ...κύτταρα (δεν είμαι ακριβώς σίγουρη) δικά της ειναι ίδια με τα αντιστοιχα του άντρα της και όταν γίνεται η σύλληψη το σώμα της τα αναγνωρίζει σαν "αδερφάκια" και αποβάλλει το έμβρυο. Υπαρχει μονο στη Θεσσαλονικη και στην Αθήνα εξειδικευμένο κέντρο που γίνονται όλες οι εξετάσεις των αντιπατρικών. Η θεραπεια ήταν η εξής: Τρεις φορές (μία κάθε 25 μέρες) έπαιρναν αίμα απο τον άντρα της και μετά απο ειδική επεγγεργασία το κάνανε σαν εμβόλιο στην κοπέλα. (το κάθε εμβολιο κοστιζει νομιζω περιπου 550 €). Αφού τελειωσε η θεραπεια μπορουσαν να προσπαθησουν κανονικά αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει μεινει εγκυος (μετά απο 6 μήνες προσπαθειας). Αν προκυψει εγκυμοσυνη θα πρεπει μεχρι 4 μηνων να ξανακανει εμβολια. Θα ειναι εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου και μπορει να γεννησει ακομη και στον 6ο μήνα. Αυτά μου είπε η φιλη μου. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά καμμια φορα καλυτερα να γνωριζουμε. Ελπιζω για το καλυτερο.

Τα εμβολια για τα αντιπατρικα πολλοι γιατροι εχω ακουσει οτι δεν τα αποδεχονται οτι δεν εχουν αποτελεσματα

Ισσχυει αυτο;; αποψεις εμπειριες;;

Με τι ειδους εξεταση φαινεται το προβλημα με τα αντιπατρικα αντισωματα;;

Τα χλαμυδια εντος της μητρας φαινονται με την καλλιεργια ετσι δεν ειναι;;

apis μου τα αντιπατρικά φαίνονται με εξειδικευμένες εξετάσεις αίματος. Το άκουσα και εγώ ότι την θεραπεια δεν την παραδέχοναι πολλοι γιατροί και ότι είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Όσο για τα χλαμύδια που λές εντός της μήτρας δεν το έχω ξανακουσει και με ποιά καλλιέργεια εννοείς? Με την καλλιέργεια κολπικού υγρού? Αλήθεια τί έγινε με εκείνη τη φλεγμονούλα που φάνηκε στο test pap?

Ναι Μαρουλι για την καλλιεργεια κολπικου υγρου ρωταω Φαινεται απο εκει αν εχεις χλαμυδια ετσι δεν ειναι;;

Ή μηπως τα χλαμυδια στη μητρα ειναι κατι αλλο;;:S

ΔΕν με πηραν για τη φλεγμονη πηρα εχθες μιλουσε και δεν ξαναπροσπαθησα

Επειδη τωρα μεσα στην εβομαδα μαλλον θα κανω την υστεροσκοπηση λεω να το αφησω να μαθω τα νεα μετα την επεμβαση...Μην αγχωθω και με αυτο..Παντως δεν εχω την παραμικρη ενοχληση..αν και θα μου πεις αυτο δεν ειναι να επαναπαυεσαι:blush:

Φιλια

Eγώ ξέρω ότι με την καλλιέργεια κολπικού υγρού φαίνονται τα χλαμύδια του τραχήλου (αν έχεις). Για χλαμύδια μήτρας πρώτη φορά ακούω οποτε δεν ξέρω να σου πώ. Καλή επιτυχία με την υστεροσκόπηση, όλα καλά θα πάνε. (Για τα χλαμύδια υπάρχει ειδικό post στην κατηγορία ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ίσως αντλήσεις καποιες χρησιμες πληροφοριες).

Κοριτσια καλησπερα!:)

Λοιπον θα προσπαθησω να λυσω καποιες αποριες σας..;)

Τα χλαμυδια μεσα στην μητρα και οχι κολπικα τα ανακαλυψαμε μεσα απο μια εξετεση που καναμε με το αιμα της περιοδου.Με τον ιδιο τροπο ανακαλυψαμε και τον ερπη που εχω στην μητρα.:unsure:

Τις εξετασεις αυτες δεν τις δικαιολογει κανενα ταμειο εγιναν σε ειδικο κεντρο.Στην αρχη μου ειχαν πει για το Αλεξανδρα αλλα τελικα δεν τις κανουν ουτε εκει.:angry:

Οσον αφορα τα αντιπατρικα τα ξερω δυστηχως τα καθεκαστα απλα οι γιατροι μου δεν δινουν σημασια τοσο στα αντιπατρικα οσο στα ΝΚ κυτταρα οπου τα εχω στο 87%.:blink: (το φυσιολογικο ειναι 16% για να καταλαβετε το μεγεθος του προβληματος).

Θα κανω και εγω υστεροσκοπηση οταν καθαρισω....:unsure: :unsure:

apis έγραψε:

NΚ ΚΥΤΤΑΡΑ τι ειναι Μαρακι;;

:kiss:

Τα ΝΚ κυτταρα ειναι κυτταρα που τα εχει ολος ο κοσμος.Ειναι τα λεγομενα κυτταρα που δρουν εναντια σε ιους που δημιουργουν ογκους(μακρυα παναγια μου).Το φυσιολογικο ποσοστο κυτταρων σε εναν ανθρωπο ειναι 16% εγω τα εχω σε ποσοστο 87%.

Τα εξηγησα λιγο μπακαλιστικα οπως τα καταλαβα και εγω....:unsure:

ranger έγραψε:

ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

ευχαριστω πολυ.....:kiss:

Μ@ρακι ευχαριστω για τις διευκρινησεις αν και μου δημιουργηθηκαν νεες αποριες..

Ας πουμε Για να πηγε ο ερπης στη μητρα σημαινει οτι ειχες ερπη γεννητικων οργανων που μεταφερθηκε εκει;;

Υπαρχει καποια σχεση με τον ερπη της μητρας και αυτον των γεννητικων οργανων ή ειναι αλλου τυπου;;

Θα ρωτησω και τον γιατρο μου(οταν τον δω) βεβαια αλλα μηπως απο την προσωπικη σου εμπειρια μπορεις να πεις;;

Ο ερπης σου δημιουργουσε πονο και ενοχλησεις;;

Ποσο σου στοιχισαν οι εξετασεις απο το αιμα της περιοδου και σε ποιο νοσοκομειο τις εκανες;;

Οταν τελειωσω με την υστεροσκοπηση θα σου στειλω pm προς ενημερωση και καθυσηχασμο:)

Ελπιζω μετα απ ολα αυτα Μ@ρακι να γινει το ονειρο σας πραγματικοτητα!!!!

apis έγραψε:

Μ@ρακι ευχαριστω για τις διευκρινησεις αν και μου δημιουργηθηκαν νεες αποριες..

Ας πουμε Για να πηγε ο ερπης στη μητρα σημαινει οτι ειχες ερπη γεννητικων οργανων που μεταφερθηκε εκει;;

Υπαρχει καποια σχεση με τον ερπη της μητρας και αυτον των γεννητικων οργανων ή ειναι αλλου τυπου;;

Θα ρωτησω και τον γιατρο μου(οταν τον δω) βεβαια αλλα μηπως απο την προσωπικη σου εμπειρια μπορεις να πεις;;

Ο ερπης σου δημιουργουσε πονο και ενοχλησεις;;

Ποσο σου στοιχισαν οι εξετασεις απο το αιμα της περιοδου και σε ποιο νοσοκομειο τις εκανες;;

Οταν τελειωσω με την υστεροσκοπηση θα σου στειλω pm προς ενημερωση και καθυσηχασμο:)

Ελπιζω μετα απ ολα αυτα Μ@ρακι να γινει το ονειρο σας πραγματικοτητα!!!!

Ειλικρινα και εγω δεν ξερω..:unsure: :unsure:

Δεν ειχα καμια ενοχληση περα απο εντονα συμπτωματα στην περιοδο μου

οπως π.χ. πολυ αιμα και τρελους πονους.

Οι εξετασεις αυτες πακετο στοιχησαν 1300ευρω και γινανε σε εξηδικευμενο εργαστηριο(οχι σε νοσοκομειο).

Περιμενω νεα σου απο την υστεροσκοπηση και ευχομαι ολοψυχα να σου πανε ολα καλα.

Ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο κοπελα μου και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και ολων των υπολοιπων που δωσατε σημασια στο προβλημα μου.:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...