Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ

Recommended Posts

Koritsia kalimera sas.

Eimai poli anastatomeni.

Extes to vradi eida ston ipno mou ton gio mou.

Ton eixa gennisi proora, k eixa vrethei spiti mou mazi tou agkalia.

Den thimomoun ti eixe simvei, pote piga sto maieutirio, pote gennisa, pote girisa spiti, apla xipnisa k itan dipla mou.

Den tou eixa agorasei akoma tipota k mou eixe ferei kapoia formakia k panes i kouniada mou gia na voleuto... etrexa panikovliti gia na vro rouxa na ton allaxo k eno to spiti mou itan gemato kosmo, kaneis den me voithouse k episis kaneis den mou elege giati gennisa toso noris!!!

To pio anatrixiastiko simeio tou oneirou, to opoio pistevo tha to thimamai mia zoi itan otan se auto ton paniko ton pira agkalia ton koitaxa sta matia k mou xamogelase san na mou elege "iremise ola tha pane kala" ... ax koritsia itan toso alithino auto to xamogelo... afou to proi pou xipnisa leo ston antra mou " den iparxei pio eutixismeni stigmi apo to na vlepeis to paidi sou na se koitaei k na sou xamogelaei..." niotho san na to exo zisei stin pragmatikotita!!!!

Eilikrina den me exei epireasei toso poli pote allote oneiro!!!

Ti na po????

Ithela na to mirasto mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα μου,γεια σου

Εγω πιστευω πως το ονειρο μου που ειδες ειναι σημαδι οτι οντως ολα θα σου πανε πολυ καλα!!!Πιστευω πως υποσεινηδητα εχεις αρκετο αγχος για αυτο κ ειδες τετοιο ονειρο.Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης θα δεις πολλες φορες...κ αν εισαι κ λιγο αγχωδης ε,τοτε σιγουρα.Προσπαθησε να χαλαρωσεια κ να απολαυσεις αυτο που σου συμβαινει,ολα θα πανε καλα...εξαλλου στο ειπε κ το μωρο σου!!!!

ολες οι εγκυουλες βλεπουν ονειρα που εχουν να κανουν σχεση με το παιδι τους!!!!!!μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα!!!!καλο υπολοιπο!!!!!!!:)

Πωπω τι ονειρο!!!!

Κι εγω εβλεπα πολλα ειδικα στον 2ο κ 3ο μηνα.Τη μια το ειχα σπιτι και δεν ειχα πανα να το αλλαξω,ή μουκαλια και ελεγα να το θηλασω αλλα δεν εβρισκα... το στηθος μου(:P :P ). Την αλλη ηθελα να το κοιμησω αλλα το σπιτι ηταν γεματο κοσμο.Και φωναζα στον αντρα μου να τους διωξει ολους κλπ.!Αστα!!!!Περιπετειες!!!

Το δικο σου ηταν πολυ ομορφο ομως!!!Ισως το μωρο σου σού λεει να μην εχεις αγχος!!!!!

καλη μου κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης ολες μας βλέπουμε ονειρα και μαλιστα τόσο ζωντανα και αληθινα!!!:) :) ειναι απ το άγχος μας το πως θα ειναι το μωρακι μας..αν ειναι ολα έτοιμα..αν θα τα καταφερουμε..και ολα αυτα που μας απασχολούν κατα τους 9 μηνες:) :) :)

φιλια!!

Filympia mou geia sou agapi mou...

Einai kala pou sou lene ta koritsia...

Kata tin diarkeia tis egkumwsinis oles mas vlepoume trella oneira...

Einai wpos sou exoun pei apo to AGXOS...

Giauto min anxwnesai agapi mou...

Kai ola tha pane mia xara...

Tha to deis...

Sou euxwme kali sunexeia me tin egkumwsini...

Filia apo mena...

folympia, γεια σου κι από μένα!! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει τ'όνειρό σου, αλλά προφανώς όλα είναι θετικά! Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα! Εγώ πριν μάθω το φύλο του μωρού, είδα ένα αγοράκι σχεδόν 1 1/2 χρόνων, το οποίο ήταν ζωηρό, μελαχροινό σαν τον άντρα μου και πολύ όμορφο! Έκανε αταξίες και το μάλωνα ενώ ήμουν ήδη έγκυος σε κοριτσάκι! Όντως έχω αγοράκι, το μάθαμε μετά από λίγο καιρό, τώρα αν κάνω με το καλό το 2ο και συμπιπτουν και τα υπόλοιπα τι να πω.. μαλλόν είδα προφητικό όνειρο!! Χαχα..

Αλλά να ξέρεις, ότι τώρα με την εγκυμοσύνη βλέπω πολύ κουλά όνειρα. Προχθές είδα Γερμανούς που μπήκαν στην χώρα μας και κάνανε πόλεμο!Δεν είχαμε να φάμε, πυροβολούσαν, πενθούσαμε και τέτοια κουλά!! Στο μεταξύ ο άντρας μου έχει σόι στην Γερμανία και οι άνθρωποι δεν έχουν κάμια σχέση με αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου! Αλλές φορές βλέπω άγνωστους άντρες να με φλερτάρουν.. Κουκουρούκου ακόμα και στον ύπνο μου δεν είμαι σοβαρή.. Χιχιχι..

Είναι συνηθισμένο πάντως στις εγκυμονούσες να βλέπουν περίεργα όνειρα.. Είναι και η ψυχολογία μας..

Καλή συνέχεια να'χουμε!!

Apo tote pou ematha oti eimai egkios olo koula oneira vlepo, den mporo na koimitho kala to vradi an k kata tin diarkeia tis imeras prospatho na eimai iremi k pistevo pos ta kataferno, toulaxiston tora teleutaia.

Alla auto to oneiro itan sigklonistiko afou otan xaplono pleon na koimitho parakalao na to xanado, na do pali ta moutra tou paidiou mou.

Koritsia sas euxaristo poli k sas euxomai kali leuteria(stis egkimonouses) k sintoma egkimonouses se oses prospathoun.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α καλά, από όνειρα... μην αγχώνεσαι.... δεν είναι κάτι, απλά το χεις στο μυαλό σου συνέχεια γι αυτό.

Εγώ δεν είμαι καν έγκυος και έχω ονειρευτεί πολλές φορές ότι έχω το μωρό (κοριτσάκι) και τη μία το πάμε στο γιατρό λέει, το κρατάω αγκαλιά την άλλη φορά, αυτό χαζογελάει και προσπα8εί να κρατήσει το κεφαλάκι του όρθιο... χαχαχαχαχα

81219soxqk05011.gif αγκούυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...