Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Απο αυτα που γραφεις φαινεται πως η σχεση σας και πριν το παιδι ηταν προβληματικη. Και μονο οι σκηνες ζηλοτυπιας που περιγραφεις ειναι ακραιες για μενα. Να τσεκαρει οτι εισαι καπου...το εχω ζησει αυτοι οι ανθρωποι εχουν βαθια θεματα που αργα η γρηγορα βγαινουν σε τριτους. Οπως σου εγραψε και η αλλη κοπελα πρεπει να ζητησεις βοηθεια αμεσα. Θα υπαρχουν φορεις εκει που εισαι για αναλογες περιπτωσεις που θα σε βοηθησουν να φυγεις και σιγα σιγα να σταθεις στα ποδια σου. Να σκεφτεσαι τον εαυτο σου και το μωρακι σου. Σε καμια γυναικα δεν αξιζει να βιωνει τετοιες συμπεριφορες..ευχομαι να πανε ολα καλα
    • Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα! Πρέπει να αδιαθέτησα χθες εγώ.:θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Και λέω πρέπει γιατί η ροή είναι αρκετά μειωμένη..θα δούμε πως θα πάει μέσα στη μέρα!
    • Την Δευτέρα 7/4!  Να ρωτήσω 5+3 που με έβγαλε τις προάλλες και είδαμε μόνο σάκο και ότι αρχίζει να δημιουργείται λεκιθικος είναι νορμάλ; Θα έπρεπε να έχουμε ήδη δει εμβρυο και να ακούσουμε καρδιά; 
    • Φιλική συμβουλή και εύχομαι να μην παρεξηγήσεις το ύφος μου, έπρεπε να φύγεις χτες! Ετσι όπως μας τα λες δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος όπου θα σου πει να μείνεις ή να προσπαθήσεις να σώσεις αυτή την σχέση.  Με την ερώτηση σου στο τέλος τι να κάνω? με κάνεις και νιώθω σαν να περιμένεις κάποιος να σου πει έλα μωρέ όλοι μας έχουν τις κακές μας μέρες, θα περάσει..! Δυστυχώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος σου έχει δώσει πολλές αφορμές και λόγους για να φύγεις, και εαν δεν σε νοιάζει τόσο για σένα, βάλε προτεραιότητα σου το παιδί σου γιατί είναι κρίμα αύριο-μεθαύριο να μεγαλώνει και να ζει σε ένα τόσο βίαιο περιβάλλον. Όπως σου είπαν και παραπάνω τα κορίτσια μίλα με δικηγόρο και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει γιατί αύριο ίσως είναι αργά..
    • Καλημέρα, εγώ έχω ψευτοετοιμασει την βαλίτσα μου,θέλω να βάλω μέσα και σαμπουάν και τετοια καθώς και ρούχα εξόδου για εμένα. Στον γιο μου τα είχα ξεχάσει 🤣 ευτυχώς είχα αυτά που είχα πάει στο μαιευτήριο. Σε άλλα νέα απι χθες το απόγευμα πάλι έχω πόνους χαμηλά αλλά μάλλον είναι επειδή δεν έχω πάει τουαλέτα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...