Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η εξυπνάδα του παιδιού σε σχέση με τους γονείς!


Guest

Recommended Posts

Μμμμ ενδιαφερον!!!

Παντως συμφωνα με το αρθρο θα πρεπει ολες μας να βρουμε πιπινια αντρες!!! ΧΑΧΑ!!!

Αντε ολες να γινουμε πιπινομανες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ!!! αν ειναι σιγουρο οτι θα παρει απο εμενα καταστραφηκα:blush: !!!!!! εχω δυσλεξια(στον προφορικο λογο την οποια με ασκησεις την εχω βελτιωσει) και προσωρινη απωλεια της βραχυπροθεσμης μνημης! με λιγα λογια ειμαι βλημα!:side: οποτε καλυτερα να υιοθετησω παρα να γεννησω ετσι οπως μας τα λεει εδω ο καθηγητης!!!! ξενερωσα τωρα!!!!!!!:S :S :S :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

a tote tha einai diania to koritsaki pou gennithike apo 12 xrono patera kai 14xronh mana !!!!!!!!!!!!!!!

mikroulaxristos mhn les teteia pragmata.auto pou exeis den einai disleksia alla traulismos ektos kai an den mporeis na diabaseis parallila me thn omolia .h disleksia einai otan den mporeis na diabaseis blepeis ta grammata alla ta blepeis kapos diaforetika kai den mporeis na diabaseis sto telos .

traulismo exw kai egw kai me giatro to exw elaxistopoihsei .megalhterh pithanothta exoume na to klironomisei to paidi mas an einai agori .alla den einai kati pou prepei na ntrepomaste ,alla na to problepsoume san pithanothta kai na exoume ta matia mas anikta gia ta paidia mas .

pantos emena exei o mpampas mou (an kai den tou fenete),o aderfos mou (pou episeis den tou fenete) kai egw pou fenotane para polu mexri mia hlikia .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλαχιστον απενοχοποιειται ως προς αυτα η ηλικια της μητερας

Να υπενθυμισω πως η εξυπναδα δεν εχει να κανει με τη δυσλεξια ουτε με ολες τις μορφες της σχιζοφρενειας και ουτε με ολες τις μορφες του αυτισμου..και κακως συγχεεται με αυτα

Μικρουλα χριστος θα σε μαλωσω..δεν λεμε τοσο απαξιωτικα λογια στον εαυτο μας..ουτε για πλακα;)

Για τον τραυλισμο παντως ακομα ψαχνω να βρω απο που τον κληρονομησα και ακρη δεν βρισκω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρες μου κανω συνεχως πλακα με τον εαυτο μου,μη με παρεξηγειτε!γελαω μονη μου οταν μπερδευομαι!!!:P εχω παει σε ειδικο και μου ειπε οτι δεν εχω τραυλισμο,απλα λογω μνημης,οταν θελω να μεταφερω κατι σε καποιον αλλον μπερδευομαι και μπορει να μην μπορω ευκολα να φτιαξω ολοκληρωμενη προταση σωστη. και αυτο ειναι μια μορφη δυσλεξιας,η οποια ωφειλεται στη μνημη.και εχω θεματακι και με τον χρονο.δηλαδη δεν μπορω να πιεστω απο θεμα χρονου για να γραψω τεστ στη σχολη μου.γραφω μονη μου και μετα μου τα διαβαζουν για να δω τα λαθη μου. και ρωτησα την γιατρο μου για το θεμα της μνημης εαν θα το εχει το παιδι μου και μου ειπε οτι μπορει να εχει καποιο θεμα με τη μνημη αλλα αφου θα μπορεσω να το διαγνωσω απο μικρο,με ασκησουλες θα το παλεψουμε.παντως βρε κοριτσια ειναι ασχημο να μην θυμαμαι σχεδον τιποτα απο την καθημερινοτητα μου.ολο με χαρτακια κυκλοφορω...θυμαμαι μονο τα πιο βασικα γεγονοτα απο το παρελθον. απο το κοντινο παρελθον και παρον δεν το 'χω!! χιχι!!

παντως επειδη εχει τυχει να εχω 2 φιλαρακια με τραυλισμο,δεν ειναι πια και τιποτα τραγικο! τουλαχιστον εσεις θυμαστε τι 8ελετε να πειτε...εγω???που ξεχναω τι εφαγα χτες? εχετε δει τον νεμο?(το κινουμενο σχεδιο) σαν την ντορι ειμαι και εγω!! δειτε το να γελασετε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mikroulaxristos εννοειται πως δεν σε παρεξηγησα καταλαβα πως αυτοσαρκαζεσαι και αυτος ειναι ενας απο τους τροπους που χρησιμοποιουμε για "ξορκισουμε" το "κακο":silly:

Πολλοι ανθρωποι εχουμε καποιες ιδιαιτεροτητες στον τροπο λειτουργιας του εγκεφαλου (που ακομα παραμενει σε μεγαλο ποσοστο ερωτηματικος) Δυστυχως τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε οφειλονται στο οτι ζουμε σε μια κοινωνια που απευθυνεται σ ενα μεσο ορο (αναθεμα αν υπαρχει κι αυτος)

Σε μια αλλη εποχη θα σε ησουν απλα η "αφηρημενη" της παρεας(κολλητες θα ειμασταν) Τωρα ομως λογω της διαγνωσης μπορεσες και μπορεις να κανεις οτι και ο περιβοητος μεσος ορος

Καταλαβαινω παντως την ανυσηχια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α καλα,και σε αυτη την εποχη η αφηρημενη της παρεας θεωρουμαι!!! εχω 3 ζευγαρια κλειδια τα οποια τα σκορπιζω σε τσαντες,αυτοκινητο,στο χαλακι...γιατι ο κλειδαρας ειχε γινει φιλαρακι μου!!!χιχιχι!!! μην αναφερθω σε θερμοσιφωνες,σιδερα στη πριζα κτλ!! ασε που το πρωι κανονιζω για σινεμα και το βραδυ δεν θυμαμαι τιποτα! χαχα! τι εννοεις για μεσο ορο???εξηγησε το μου λιγο γιατι δεν καταλαβα κοριτσαρα. φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα παραδειγμα ειναι οι αριστεροχειρες που παιδευονται σ ενα κοσμο φτιαγμενο για δεξιοχειρες

Αυτοι που τραυλιζουμε και επρεπε να πουμε προφορικα μαθημα σε συνθηκες πιεσης χρονου(τον χλευασμο τον βγαζω εξω)

Μεσος ορος(ισως το χησιμοποιησα λανθασμενα) τεσπα στα παραπανω παραδειγματα ειναι οι δεξιοχειρες και αυτοι που δεν τραυλιζουν

Οι αλλοι Πρεπει να προσπαθησουν πολαπλασια σε μια κοινωνια που φτιαχτηκε για να εξυπηρετει αυτο το μεσο ορο Αυτο εννουσα..και αυτο πιστευω γενικοτερα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σωστο συτο! τωρα καταλαβα τι εννοουσες!σωστα το ειπες,μεσος ορος... και εγω με το αριστερο εγραφα αλλα τελικα τωρα γραφω με το δεξι!!! η δασκαλα μου ηταν μουρλη τελειως!!! παρολο που οι γονεις μου δεν ειχαν κανενα προβλημα,εγω ντρεπομουν να τους πω οτι η δασκαλα μου με βαζει να προσπαθω με το αλλο χερι.. αλλα ολα τα αλλα πραγματα με το αριστερο τρα κανω και καταλαβενω απολυτα.... ουτε το μπρικι για τον καφε δεν με βολευει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απιστευτη η δασκαλα...και απ οτι καταλαβαινω (μικρη πρεπει να εισαι) ειχε διδαχτει οτι εκανε "πατατα"

Τα σημερινα παιδακια τουλαχιστον δεν αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα

ΑΑΑΑΑχχχχ κανω μαθηματα οδηγησης και ο δασκαλος εχει παθει πλακα με τη δυσκολια μου (κανω τα απεριγραπτα) Κλαψψψ:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι 24, ναι ευτυχως τωρα τα παιδακια ειναι οκ με αυτο το θεμα.ο ανηψιος(και βαφτιστικι) του αντρουλι μου ειναι 1μισι χρονων και του εδωσα ενα μολυβι και το επιασε με το αριστερο! οτι του δινω με το αριστερο το πιανει!γιαυτο ειναι και πανεξυπνος!!!χαχα! τι κανεις καλε στον δασκαλο και εχει πα8ει πλακα??εσυ ποσο εισαι?? εγω το πηρα στα 18 το διπλωμα,εχω τρελα με τα αμαξια λογω μπαμπα που εχει αντιπροσωπια αυτο/των και μεγαλωσα εκει μεσα και εγω! μην αγχωνεσαι,ενστικτο ειναι η οδηγηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μη τρελένεστε...Ειναι απλως μια ερευνα και στοιχιματιζω πως σε 1-2 χρονια θα εχει βγει αλλη που θα ακυρώνη την πρωτη...

Ετσι συμβαίνει παντα!!!

;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari ειδες???? κατι τετοια ενωνουν τους ανθρωπους :)

αλλα ενταξει ειχε δικιο η apis , δεν πρεπει να λεω οτι ειμαι βλημα!! χιχιχιχιχαχαχαχααχ απλα λιιιγο πλακατζου ειμαι μωρε...γιαυτο!

φιλιαααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπαρχουν ατομα που μιλανε γρήγορα και άλλα που μιλανε πολυ αργα .Καποιοι μιλανε δυνατα και άλλοι σιγα .Κάποιοι ειναι αδυνατοι και κάποιοι άλλοι χοντροι.Κάποιος λοιπον γραφει με το δεξι και κάποιος με το αριστερο .Ποιος μας λεει λοιπον οτι αυτος που γραφει με το δεξι ειναι ο σωστος και ο αρειστορόχερος δεν ειναι ;

Ευτυχως οι ανθρωποι αρχιζουν καιμιλανε χωρις να φοβουνται να μην τους κρινουν και πλεον οι περισσοτεροι ξερουν οτι το θεμα με ποιο χερι θα γραφεις εξαρτατε αποκλειστικα απο το ημισφαιριο του εγκεφαλου.Τωρα καποιοι τραυλιζουν ε και ; τι εγεινε ; Ο γιος μου ειναι 5 ετων εχουμε προβλημα με την προφορα της ομιλιας ηθελαν να το βαλουν σε νηπιο ενταξης δεν δεχτηκα για το πολυ απλο λογο το,παιδι πρεπει να παει μπροστα και οχι πισω .Παρακολουθουμε μαθηματα λογοθεραπειας και εργοθεραπειας πηγαινω 4 φορες την εβδομαδα ομως βλεπω την εξελιξη του και χαιρομαι .Η νηπιαγωγος μου ειπε οτι εχει κανει την μεγαλυτερη εξελιξη απο όλα τα παιδια γιατι εχει να αγωνιστει σε πιο πολλα. εχω διαβασει και ενημερωθει και αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οταν βλεπουν τετοια ατομα να προσπαθουν αλλα να μην τους δινουν τις ιδιες ευκαιριες .Μαλλον ξεχνανε οτι και ο Αισταιν δυσλεκτικος ηταν αλλα τα καταφερε μια χαρα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βανια μου καταρχιν να σου πω οτι τα ειπες πολυ καλα!!!

τι εννοεις οτι εχει προβλημα με την προφορα ομιλιας???

οσο για τον αισταιν.....και εω γιαυτο ειμαι τοοοοοοσο εξυπνη!!!λογω δυσλεξιας! για την προσπαθεια που λες οτι δεν δινουν ευκαιρειες...εχω να σου λεω εγω ιστοριες......ολοι ελεγαν οτι απλως δεν διαβαζω!!!!!!! με σηκωναν να πω μαθημα και ελεγα στους καθηγητες μισο λεπτο να το σκεφτω πως θα σας το πω! και εκεινοι ελεγαν οτι ειμαι αδιαβαστη και να πει αλλος μαθημα! και τους ελεγα στο διαλεμμα οτι αν θελουν τους το εχω γραψει αυτο που με ρωτησαν και εκεινοι ελεγαν οτι θα το αντεγραψα απο το βιβλιο!!! ελεος δηλαδη! επρεπε δηλαδη με το μου με ρωτουσε εγω να μπορω να απαντησω αμεσως>?????λες και θα παθαιναν τιποτα αν δεν με αγχωναν και περιμεναν ενα λεπτακι να μπορεσω να το πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Αυτός ο ρατσισμός είναι που μου την δίνει πολύ στα νεύρα! Εγώ σαν παιδί, δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αλλά ήξερα περιπτώσεις φίλων μου, που τους συμπεριφέρονταν λες και είναι χαζά! Δεν είναι όμως! Όπως είπε κι η Βάνια, ο Αϊνστάινν ήταν δυσλεκτικός! Όπως και πολλά μεγάλα μυαλά! Σας πληροφορώ, ότι έρευνες έδειξαν ότι τα δυσλεκτικά άτομα χρησημοποιούν μεγαλύτερο ποσοστό εγκεφάλου και είναι πολύ πιο έξυπνα από εμάς τους φυσιολογικούς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...