Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕΧ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΡΚΕΤΑ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!

Δημοσίευση

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα πολληηηη όρεξη αλλα ο γιατρος ειπε οχι για το πρωτο 3μηνο, για προληπτικους λόγους.... τώρα όμως μόλις μπήκα στον 4ο, οπότε... επιτέλους μπορούμε! στο λίγο πιο χαλαρό του, είπε ο γιατρος, αλλα όλα οκ!

• 4 months later...
Δημοσίευση

Κορίτσια επειδή κι εγώ έχω ιστορικό αποβολών στο πρώτο τρίμηνο δεν αναρωτιόμουν καν αν επιτρεπόταν ή όχι. Ούτως ή άλλως ανακατευόμουν κιόλας. Όταν έκλεισα και την 14η εβδομάδα τον ρώτησα και μου έδωσε το ΟΚ, αλλά δεν το έχουμε τολμήσει ακόμη. Εμένα όποτε μου προκύπτει σκέπτομαι μια πιθανή αποβολή και μου κόβεται. Αλλά και ο άντρας μου φοβάται πολύ. Ξέρετε έχουμε πάθει αυτό που λένε...όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι !!!

• 4 years later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα! Εμένα ο γιατρός μου αυτό που με είχε συμβουλέψει ακισ τις δυο εγκυμοσύνες μου ήταν να μην αλλάξω καμία από τις συνήθειες που είχα και πριν την εγκυμοσύνη. Ακόμη και όσον αφορά το σεξ. Καθε επρίπτωση βέβαια είναι ξεχωριστή και εννοείται πως όταν ο γιατρός βλέπει κάποιο θέμα και μας συμβουλεύει να μην κάνουμε σεξ πρέπει να ακολουθούμε τη συμβουλή του, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να διακυνδυνεύουμε την υγεία του μωρού μας!

• Προσθήκη...