Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο σχετικά με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης ?? (ανάπτυξη εμβρύου μήνα με το μήνα, κτλ κτλ).

Ευχαριστώ! Περιμένω νέα σας!!!

Επίσης, συμπληρώνω μήπως έχετε υπόψη κανένα ονλινε σιτε, ξενόγλωσσο υποθέτω γιατί ελληνικό δεν βρήκα που να σου λέει καθε εβδομάδα τι αλλαγές συντελούνται στο έμβρυο και στη μητέρα? Είχα εντοπίσει ένα κάποτε για μία φίλη αλλά πέρασε καιρός και δεν το θυμάμαι....

Δημοσίευση

καλησπερα

εγω εχα παρει την ιβλο της εγκυμοσυνης εκδοσεις ψυχογιος.

λεει τα παντα απο πριν την συλληψη ε;ς και τις πρωτες μερες του παιδιου και την φροντιδα του.

επισης προτεινω να παρεις και το ημερολογιο της εκυμοσυνης παλι εκδοσεις ψυχογιος οπου γραφεις με καθοδηγηση για καθε εβδομαδα τι νιωθεις πως εισαι κτλ.μεχρι και πως γεννησες κτλ.

ειναι πολυ ωραιο...

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ LIVE !!!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ Κ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δημοσίευση

και γω στην αρχη της εγκυμοσύνης μου πήρα την "βίβλο της εγκυμοσυνης" εκδοσεις ψυχογιός.Εμεινα αρκετα ικανοποιημένη και την συμβουλευομαι ακομα και θα την συμβουλευομαι και μετα την γεννηση του μωρου.Εχει πολλες θεματικες ενοτητες..αρχιζει απ την σύλληψη μεχρι και την λοχεία..αποτελειται απο 400 σελιδες περιπου,ενδεικτικη τιμη 35€..

Φυσικα μετα ανακαλυψα και το mammy!!!η καλυτερη ενημέρωση απ την καλύτερη παρέα!!!

Δημοσίευση

Τελικα αυτος ο Ψυχογιος χρυσες δουλειες εκανε με τη Βιβλο της εγκυμοσυνης!!!:laugh:

Εγω μολις βγηκα απο το γιατρο μου, αφου επιβεβαιωσα τα ευχαριαστα νεα της εγκυμοσυνης μου, μπηκα στο πρωτο βιβλιοπωλειο που συναντησα κ ζητησα απο την πωλητρια να μου δωσει το πιο καλο βιβλιο για εγκυμοσυνη.

Να φανταστειτε το εκανα πασα μετα κ στις εγκυμονουσες φιλες μου...

Εξαιρετικο...το συστηνω ανεπιφυλακτα...:)

Δημοσίευση

Κι εγω στην αρχη ηθελα οσο πιο πολλες πληροφοριες γινοταν. Μου κανανε δωρο το βιβλιο "Συλληψη,εγκυμοσυνη,τοκετος" εκδ.Μινωας.Ωραιο αλλα οχι αναλυτικο για την εγκυμοσυνη ανα βδομαδα οπως θα'θελα. Επισης ενα σαιτ http://www.gyn.gr/artman/publish/printer_22.asp.

Στην αρχη με βοηθουσε.Μετα η εξελιξη του παιδιου μου δεν ακολουθει αυτα που γραφει το σαιτ..

Το μαμμυ παντως βοηθαει πολυ.Κανε αναζητηση οτι σου ερθει στο μυαλο και κατι θα βρεις!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εμένα μου είχε προτείνει ο γιατρός μου ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός " Η γοητεία της εγκυμοσύνης". Ασχολείται περισσότερο με τις αλλαγές στο σώμα σου, δίνει συμβουλές για το τι να τρως τι, πώς να περιποιείσαι το εαυτό σου και γενικά πώς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Αν θες και κάτι πιο ενημερωτικό ( πόσα γραμμάρια είναι το παιδί σε κάθε μήνα και τι σχηματίζεται κάθε φορά) εγώ είχα το " θα γίνω μητέρα" από το " Παιδί μου και εγώ" το οποίο πουλιέται στα βιβλιοπωλεία. Και αυτό ασχολείται από τη στιγμή της σύλληψης έως τη στιγμή του τοκετού;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ"

ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.

Δημοσίευση

kalhmera kapoia site pou anoigo kai ta koitao ka8e vdomada kai mou aresoune einai:

http://www.gamos-idea.gr/ugeia/egkumosu ... sunes.html

http://www.mamadesonline.gr/portal/inde ... &Itemid=54

sto deutero pou sou dino phgaine ekei pou leei proto trimhno deutero trimino ktl kai grafei analitika ti ginete kai sto paidi kai sthn mama ka8e evdomada!!!

auta apo site apo vivlia exo to "ena paidi geniete" ekdoseis orfeas to opoio exei fantastikes eikones!!! kai to "h egumosunh apo evdomada se evdomada" ekdoseis isorropon ena fantastiko vivlio pou den uparxei periptosh na 8es na vreis kati kai na mhn to exei!!!

autaaaaa!!! se filo!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ δεν αγόρασα κανένα βιβλίο μέχρι τώρα, αλλά γράφτηκα στο site www.whattoexpect.com όπου σου κρατάει ημερολόγιο της εγκυμοσύνης σου και κάθε εβδομάδα σου λέει ποιες αλλαγές να περιμένεις στο σώμα σου και του μωρού. Το έχει φτιάξει η συγγραφέας του best-seller παγκοσμίως "What to expext when you expect" και είναι πολύ καλό site. Κυρίως για τις κοπέλες που βαριούνται να διαβάζουν βιβλία, όπως εγώ... :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...