Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Tsimpi, Mariloy και Pebi, να τα χαίρεστε τα μωρουλίνια σας!!!! Θέλουμε κι' άλλα μωρά όμως εδώ στο mammyland...:) Απ' ότι βλέπω στην λίστα πλησιάζει η σειρά και για άλλες... :) Πάντα τέτοια να έχουμε.

Δημοσίευση

Tsimpi, Mariloy και Pebi, να τα χαίρεστε τα μωρουλίνια σας!!!! Θέλουμε κι' άλλα μωρά όμως εδώ στο mammyland...:) Απ' ότι βλέπω στην λίστα πλησιάζει η σειρά και για άλλες... :) Πάντα τέτοια να έχουμε.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια, να χαίρεστε τα μωράκια σας και να είναι πάντα υγιή, ευτυχισμένα με πολλή πολλή αγάπη από τις γλυκές μαμάδες και τους γλυκούς μπαμπάδες!!!!

Καλή δύναμη στο πιο σημαντικό έργο της ζωής σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια, να χαίρεστε τα μωράκια σας και να είναι πάντα υγιή, ευτυχισμένα με πολλή πολλή αγάπη από τις γλυκές μαμάδες και τους γλυκούς μπαμπάδες!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Tsimpi και Mariloy να σας ζησουν τα μωρακια σας παντα ευτυχισμενα και γερα να ειναι!!Και εγω γεννησα στης 4 Απριλιου με καισαρικη,αλλιως με φυσιολογικα θα γεννουσα στης 14Απριλιου περιπου.Ολες μας Απριλη γεννησαμε:woohoo: τα καναμε τα κριαρακια:laugh: !!!

Δημοσίευση

Tsimpi και Mariloy να σας ζησουν τα μωρακια σας παντα ευτυχισμενα και γερα να ειναι!!Και εγω γεννησα στης 4 Απριλιου με καισαρικη,αλλιως με φυσιολογικα θα γεννουσα στης 14Απριλιου περιπου.Ολες μας Απριλη γεννησαμε:woohoo: τα καναμε τα κριαρακια:laugh: !!!

post-523-13873934816048_thumb.gif

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δευτέρα έχω αυχενική κ έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ήδη… Έκανα το μεσημέρι κ την papp a οπότε θα είμαι έτοιμη.
    • Καλησπέρα κορίτσια,  Εγώ γέννησα με επισκληριδιο και μου έκαναν και λίγα ναρκωτικά όπως λέω να μην καταλαβαίνω πολλά πολλά,βασικά τα καταλαβαινα όλα αλλά ήμουν στην κοσμάρα μου. Στο δωμάτιο ανέβηκα 12 και κάτι και ήπια νερό. Επίσης έφαγα και λίγο φιδέ και τσάι. Δεν το διαπραγματευομουν γιατί είχα να φάω ένα 24ωρο. Το ίδιο βράδυ έφαγα βραστό κοτόπουλο με πουρέ και από την επόμενη έφαγα κανονικά. Απλά εμένα με σήκωσαν την επόμενη μέρα γιατί την πρώτη μέρα πήγαν να με σηκώσουν και ασπρισα και δεν με άφησαν. Την επόμενη παρολονπου ζαλιζόμουν επεμενα να με σηκώσουν να πάω να δω το μωρό στην ΜΕΝΝ. Με το έντερο είχα θέμα μέχρι να αρχίσουν τα αέρια αλλά περπατούσα πολύ να κινηθεί το έντερο και άρχισαν τα αέρια. Επίσης μου έβαλαν και 2-3 φορές υπόθετο για παυσίπονο και με έπιασε διάρροια και το κόψαμε. Σήμερα πάντως πετάω,έχω ξεχάσει ότι έχω καισαρική. Στο σπίτι μας πραγματικά είναι τελείως διαφορετικά.  Εγώ κορίτσια δυσκολεύομαι με την μπέμπα. Θηλάζω συνεχεια και κάνει σε κάθε γεύμα κακά. Την αλλάζω συνεχίζουμε θηλασμό και ξανά κακά και δεν της αρέσει που την πλένω. Χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου και μας βλέπω και μας βλέπω το ίδιο και απόψε.  Αύριο θα πάμε στο μαιευτήριο να της πάρουν αίμα γιατί βγηκαμε με ίκτερο 11.5 και σήμερα την βλέπω κιτρινουλα. 
    • αα σωστα Δεκέμβρη! Περίμενε λίγο ακόμα και αν ανοίξει το θέμα με τα μωράκια Δεκεμβρίου πας κι από κει, αλλά κάτσε κι εδώ να μας λες τα νέα σου 😃🥰
    • Ευχαριστώ πολύ ! Ήταν πολύ συγκινητικό η αλήθεια είναι αλλά δεν ακουγόταν καλά λογικά σε δέκα μέρες που θα πάω πάλι  θα ακουστεί καλύτερα η καρδούλα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες μια καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη ! Μου έβγαλε ΠΗΤ 25/ 12 ! Είμαι Δεκεμβρίου εγώ 😂🥰
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!! Αγάπη, χαρά και πάνω απ'ολα υγεία στις οικογένειες όλων! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...