Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΑ 3ΩΡΟ ΓΕΥΜΑΤΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟ 3ΩΡΟ. ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 3ΩΡΟ:unsure::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ! :)

Ποσο ειναι το μωράκι σου ? Θηλάζεις ? Δινεις φορμουλα ? ...Δωσε μας καμια πληροφορια για σας :)

Αν και ....μην απελπιστεις αλλα μερικά μωρα αργουν να κανουν "προγραμμα" !!

mpoumpouki mou egw mexri 4.5 pigainame ana 3wrw:(mmmmeta tin mera pigainame ana 3wrw alla tou erkopsa egw to bradino....me to pou egine 5.5 kai ksekinisame kremes ....pame ana 4wrw...6 pinei gala 10 froutokrema...2 kreatoxortosoupa......6 krema kai 10.30 gala:

Εμείς τρίωρα δεν έχουμε (41 ημερών:laugh: ) ούτε απο την αρχή είχαμε... Κοιμόμασταν 4-5 ώρες ακόμα και μέσα στην ημέρα και τώρα το βράδυ κοιμόμαστε εως και.. 7 ώρες! Πριν απο τις 6:30 η μπέμπα δεν ανοίγει το μάτι... Την ημέρα κάποιες φορές κοιμάται πολύ λιγότερο, πχ 1-2 ώρες αλλά σπάνια..

emeis eimaste sto 3wro kai ana dyo hmeres ginete 2wro kai trwei 40 lepta an ekseresoume tous marathonious pou kanei ana 2 me tris meres kai to pipilisma .alla den me apasxolei kai toso malon sinithisa .

auto pou me tsakizei edw kai 3 meres einai oti tou karfothike tora ksfnika na thelei na kimate pano mou kai mazi mou alios tsirizei .den kserw pos na tou to kopsw .

EMENA O ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ....

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 2ΩΡΑ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 7 ΚΟΙΜΑΤΑΙ 4ΩΡΟ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΑ 3ΩΡΑ Ή ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΣ 7.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ(ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ :) )(ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ..

EMENA O ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ....

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 2ΩΡΑ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 7 ΚΟΙΜΑΤΑΙ 4ΩΡΟ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΑ 3ΩΡΑ Ή ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΣ 7.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ(ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ :) )(ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ..

Α!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΑΙ 3ΜΗΝΩΝ

Εμεις απο την μερια μας εχουμε τρελο προγραμμα.Αλλες φορες ξυπναει ανα 2ωρο και ουρλιαζει για φαγητο πινει καμια 50ρια γραμμαρια και κοιματε για αλλες 2 ωρες.Αλλες φορες κσυπναει ανα 3 ωρο και πινει σχεδον 100 γραμμαρια και παλι ανα 3 ωρο μετα.μονο μια φορα κοιμη8ηκε σερη 5 ωρες και τρομαξα οτι κατι επαθε πονεμενες ιστοριες.Αν θυμαμε απο τα μεγαλα μου παιδια σταματανε το 3 ωρο οταν αρχιζουν τις στερεες τροφες.Σχετικο αυτο βεβαια στο καθε παιδακι αλλα νομιζω οτι ετσι εκαναν τα δικα μου.Δλδ οταν πανε 5-6 μηνων.Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου :blush: .

Mpoumpouki το μωράκι σου ειναι πολυ μικρό ακομα :) Μετά τους 3-4 μηνες μπαινει ενα καλύτερο προγραμμα στα μωράκια αλλα και αυτο εξαρτάται απο το μωρό . Συνήθως στους 3-4 μηνες κοβουν το βραδυνό γεύμα , ειδικά τα μωρά που πινουν ξένο γάλα .

Εμένα παντως ποτε μεχρι σιγμης δεν έκανε "προγραμμα" . Ενα διάστημα μεταξύ 4ο και 5ο μηνα θηλαζε την ημερα πολυ λιγο αλλα αναπλήρωνε το βράδυ . Μετά τον 7ο μηνα θηλάζει περισσοτερο απο νεογεννητο (καποιες φορές και καθε 15 λεπτά ) και ξυπνά κλασσικά καθε 1-2 ωρες το βράδυ .

Αυτα τα λεω περισσοτερο για τις νεες μαμάδες που ανησυχουν και νιωθουν απο τωρα κουρασμένες !!! :woohoo: :laugh:

TO ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ! ΑΠΟ 20 ΜΕΡΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8! ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9! ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ 3ΩΡΟ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 3ΩΡΟ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ!

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ 3ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ 2ΩΡΑ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ.

hara mou na se rwthsw kati .tora pou einai 5 mhnwn posh wra tou pernei na faei ena geuma .mou exoun pei oloi oti meta ton trito mhna kathete ligotero .an kanei osh wra moy kanei tora tha trelathw ,tora to plires geuma einai 40 lepta .

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑΤΤΩΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ.

ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΧΙΜΟΥΜ 10.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ 1,5.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

γιωργια έγραψε:

TO ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ! ΑΠΟ 20 ΜΕΡΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8! ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9! ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ 3ΩΡΟ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 3ΩΡΟ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ!

Τι να σου πω κοπελια!!!!!:woohoo: Εισαι ΤΡΙχερυ!!!!:lol: Μπραβο στο μπεμπουλη σου!:kiss:

Ο δικος μου τρωει καθε 3,5 με 4 ώρες και το βράδυ το ίδιο. Ειναι σχεδον 5μηνων και ένα μήνα μονο τωρα κοιμάτε ένα 6ωρο το βραδυ, Οτι ώρα θέλει κοιμάτε, ότι ώρα θέλει ξυπνάει.

Το κουφό ήταν ένα βράδυ κοιμήθηκε από τις 12 μέχρι το πρωί στις 8:30 και εγώ ήμουν ξύπνια από τις 6.........:S :S :S

hara mou exoume goulitses alla ligoteres .einai kanonikes goulitses pou exoun ola ta mwrakia tipota to anisixitiko .egw san nea mama eixa tromokratithei eimai kai monh mou blepeis kai den me shmbouleuei kanenas kai oti kai na rwthsw thn pethera mou kai thn mana mou ekines pote den eixane problimata kai ta dika tous paidia htan paidia thaumata !!!!!

paratirisa oti otan trow galaktokomika bgazei perissoteres goulies kai giauto den trow .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:blink::huh::P

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ?

καλημερα κοριτσια.εμενα ο μικρουλης μου ειναι 45 ημερων και μερικα βραδια κοιμαται και 6-7 ωρες συνεχωμενα.πρεπει να ανησυχησω?:dry:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2,5 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ:) :) :cheer:

Η μικρή μου τις τελευταίες ημέρες κοιμάται κάτι 8 ωρα το βράδυ και πήρα τον παιδίατρο να τον ρωτήσω και μου είπε πως οτι κοιμάται τόσες ώρες το βράδυ μας αρέσει αρκεί την ημέρα να τρώει συχνά, κάθε 2-3 ώρες.. Στις 5 κλείνουμε 2 μήνες:)

re koritsia pos ta dikasas morakia kimounte toses wres .emena mono xthes kimithike gia 4 wres kai otan einai sto autokinhto .trwme ana 3 wres me routina opos trwme 40 lepta kathomaste agalia na katebei to gala kanena dekalepto paizoume kanena miawro me mia wra sta kefia mas meta nistazei thilazei gia 5 lepta palu kai kanoume agalitsa na klisei ta matakia meta kimate ospou na ksanaksipnisei se 40 lepta gia fagaki palu .

Αφροδίτη μου μάλλον οφείλεται στην δικιά μου περίπτωση που της δίνω και ξένο για συμπλήρωμα, το ξένο πιστεύω οτι είναι πολύ πιο βαρύ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...