Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια μου σας ειχα υποσχεθει οτι θα σας βαλω φοτο απο την μικρη μου.Μιας και τωρα βρηκα πιο πολυ ωρα να κατσω να την λοιπον η μικρη μου πριγκηπισσα:

006.jpg

Ελπιζω να την περασα :) .

Δημοσίευση

:woohoo: ΚΟΥΚΛΑ!!!!Να σου ζησει!!!Να τη χαιρεστε!!!!πανεμορφο μωρο!!!

Κατι απο Μονικα Μπελουτσι....το στοματακι της μπουμπους σου!!!!!Μοιαζεις εσυ μαμα... με την Μπελουτσι!!!?????:woohoo: :laugh: χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Αχου το μωρε!!!Ειναι κουκλιτσα!!Μια γλυκα....να σας ζησει παντα γερο το κουκλακι μου και ευτυχισμενο...να εχει μια πολυ καλη τυχη στην ζωουλα της!!!Ειναι πτωμα η καημενη χι χι χι κρεμασε το στοματακι χα χα πανεμορφη!

Να στε παντα καλα να την χαιρεστε!!Ευχομαι καθε ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοριτσια μου ολες σας.Η αληθεια ειναι οτι καθομαι και την χαζευω και εγω αλλα οπως λεει η παροιμια η κουκουβαγια παντα το δικο της το βλεπει ομορφο.Γερη θελω να ειναι οπως και ολα τα παιδακια αυτου του κοσμου.Ολα ειναι αγγελουδια και ολα αξιζουν την καλυτερη ζωη.Χιλα ευχαριστω και παλι :) .

Δημοσίευση

Hara μου ευχαριστω πολυ γλυκεια μου :) .Ενα θα σας πω φιλικη συμμετοχη ο αντρας μου.Πως λεει η διαφημηση τα χειλακια τα πηραμε απο την μαμα,τα πατουσα κλπ.Χαχαχαχα.Ε τα 2 μεγαλα παιδια εχουν παρει πολλα απο τον μπαμπα ο δεν 2ος γιος μου ειναι ιδιος ο μπαμπας καιρος ηταν ο μπαμπας μας να κοιμη8η επιτελους για να μοιασει το 3το σε μενα :) :) .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...