Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΜΗΝΩΝ. ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΝΕΡΑΚΙ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ (ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΓΟΥΛΙΑ!) ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ! ΓΕΛΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΥΓΟΥΛΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου sweety και εγω το ιδιο προβλημα εχω,και η δικια μου η μπεμπουλα ειναι 6,5 μηνων και πινει με το κουταλακι,και κανει ακριβωσ τα ιδια με τον μπεμπακο σου.

δεν ειναι κατι το ανυσηχεις,απλα ετσι του αρεσει.

μου ειπε βεβεα και η παιδιατρος που το αναφερα,

οτι ετσι το ευχαριστει καλυτερα,και ετσι δινω μονο με το κουταλακι.

ΒΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ;) ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΔΙΨΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!

Κι'εμενα ο δικος μου που ειναι τωρα 9 μηνων με το κουταλακι πινει νερακι γιατι με το μπιμπερο η αυτα τα παιδικα ποτηρακια ολο παιζει, τα δαγκωνει και τα αναποδωγυριζει και τα χυνει... σιγα σιγα θα μαθουν...:kiss:

αααααα κοριτσακια μου πολυ καλη ιδεα..δεν το ειχα σκεφτει!!!!!!!!γιατι και μενα νερο δεν πινει..δεν βγαινει απο εξω ομως??????

θα δοκιμασω και εγω

sweety..οχι μονο δεν σε βοηθησαμε αλλα μας εδωσες και ιδεα..χαχαχχαχα

Α ωραία! Και νόμιζα μόνο εμείς πίναμε νερό μόνο από το κουτάλι!

Πλέον πίνουμε και από το μπουκάλι.. Άμα διψάει, πίνει τουλάχιστον 30 ml, αν όχι, παίζει με τη θηλή μέχρι να βαρεθεί.

sweety μου μην ανησυχείς. Θα μάθει μόνος του σιγά σιγά!

Αν διψάει, θα το πιει, τι θα κάνει? ;)

Να τον χαίρεσαι! :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΙΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΕΣ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Αχ κοριτσια κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Εδω και 1 μηνα προσπαθω να της δοσω νερο αλλα τιποτα... Το κουταλάκι δεν το ειχα σκεφτει. Να το δοκιμασω ή θα συνηθισει ετσι;

Πόσο νερό πρέπει να πινει μετα απο καθε γεύμα;

Εχω σκεφτει να της το δινω και με συριγγα αλλα δε θελω να φτασω μεχρι εκει.. Θα πιει ποτε;;

Πρεπει να μαθει κατευθειαν με το ποτηρακι ή να προσπαθώ με το μπιμπερό; Σας ζαλισα;;

συγνώμη κορίτσια αλλά όταν λέτε κυπελάκι εννοείτε μπουκάλι με χερουλακια που τα κρατάνε μόνα τους αλλά με κανονική θηλή;

Και η δικιά μου δεν πίνει πολύ νερό αν και πρέπει γιατί έχει δυσκοιλιότητα.

Χτες της πήρα ένα τέτοιο μπουκάλι αλλά οταν το παίρνει να πιει το σηκώνει μέχρι ένα ορισμένο υψος και πίνει αέρα.δεν το σηκώνει δηλ κανονικά και το εχει επίσης για παιχνίδι.

εγω λεγοντας κυπελακι εννοω αυτα τα ειδικα ποτηρακια που εχουν τρυπουλες,οχι θηλη.Πιο ευκολα μαθαινουν με το μπιμπερο,αλλα και μ αυτο στην αρχη θα παιζουν και θα ριχνουν και επανω τους νερο.Καλυτερα να δινεις εσυ με το μπουκαλι νερακι κι οταν μαθει ,τοτε μπορεις να το αφηνεις να πινει μονο του,παντα με επιβλεψη ομως.

Εχω σκεφτει να της το δινω και με συριγγα αλλα δε θελω να φτασω μεχρι εκει.. Θα πιει ποτε;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.......ΔΗΛ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ....

HAPPYLAND Η ΠΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 20-30ML ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...