Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα θα ηθελα να με βοηθισετε αν μποριτε θελω να κανω ενα δωρο στη μαμα για τα γενεθλεια της εχω σκεφτει να της παρω μια σειρα κρεμες για το προσωπο εχω ρωτησει ειδικους αλλα ο καθενας λεει και διαφορετικα προιοντα,η μαμα μου ειναι 45ετων και εχει ξηρω προσωπο με αποτελεσμα να εχει κανει ρυτιδες,μηπως εχετε να προτεινετε κατι?φιλακια

Δημοσίευση

Geia sou afri mou...

kalan 45 i mama,,, esu???

Egw kserw pws i marka Lancaster einai kali...

Wmos einai oti tergiazei gia to prwsopo mas...

Kapote mporei na agoraseis kati akrivo kai na min sou kanei tipota diafora...

Kai kapote mporei na agoraseis kati ftinw kai na sou kanei megali diafora sto prwsopo...

Sou euxwme oti kalitero...

Kai na sou zisei i mama agapi mou...

Δημοσίευση

:) Afri κορίτσι μου,

καταρχάς να χαίρεσαι τη μανούλα σου.Προσωπικά εμένα κάτι για το πρόσωπο δεν θα μου άρεσε.Εγώ τις δικιάς μου που είχε γεννέθλια :P (42 χρόνων) της έκανα δώρο ένα κόσμημα για το λαιμό.Υπάρχουν λύσεις για όλες τις τσέπες:silly: .Το καλύτερο θα ήταν κάτι που θα το φορούσε, και ένα γράμμα που να της πείς πόσο πολύ την αγαπάς και ότι την ευχαριστείς για όλα αυτά που έκανε για σένα.Εγώ αυτό θα έβλεπα πιο καλά.Τώρα οι κρέμες και οι μάσκες για το πρόσωπο είναι πολύ κρύο δώρο.Ελπίζω να σε βοήθησα και να βρείς κάτι που να της αρέσει πολύ και να της μείνει για να σε θυμάται.:)

• Απαντήσεις

• Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...