Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την ιστορία μου την έχω πει πολλές φορές. Παλλίνδρομη , απόξεση, αντιπατρικά περίδος ξανά χάλια( από τότε που γεννήθηκα, από 04/01/09 η τελευταία. Ο γιατρός μου έδωσε duphaston. (3 την ημέρα). Το θέμα είναι ότι εγώ από τις 10/01/09 κάνω τεστ ωορρυξίας και βγαίνουν αρνητικά και εχθές που πήρα duphaston μου βγήκε θετικότατο. Είναι απλά συμπτωση και είχα ωορρυξία ή επηρρέασε το φάρμακο. Και αν όντως έχω ωορρυξία, το duphaston που προκαλεί περίοδο δεν την "επηρρέασε";;;;; Βοηθήστε με.!!!! Κρόσια τα νεύρα μου που από τις εξήντα ημέρες που περίμενα πάνω από το τεστ, την ημέρα που πήρα το φάρμακο κοκκίνησε η δεύτερη γραμμή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ? Η ΖΩΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ:) ΜΑΡΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ:)

Δημοσίευση

Ούτε εγώ γνωρίζω περί φαρμάκων και ωορρηξίας. Αλλά η περιοδός σου γιατί είναι χάλια? έχεις εντοπίσει την αιτία? Και τι γίνεται ακριβώς αργεί να σου έρθει?Εμένα δεν λέει να σταματήσει απ'την άλλη!Κι αναρωτιέμαι αν προλαβαίνω να κάνω ωορρηξία τόσο συχνά που έρχεται!Το τελευταίο τετράμηνο κάπως έχει στρώσει βέβαια

Δημοσίευση

Νομίζω ότι η αυξημένη προλακτίνη οφείλεται κυρίως σε άγχος. Είχα και γω αυξημένη προλακτίνη πρίν την πρώτη εγκυμοσύνη, έκανα μία θεραπεία και έπεσε, Έκανα και μία μαγνητική υποφύσεως, και εντοπίστηκε μία κύστη πολύ μικρή που δεν αξιολογείται. Δεν ξέρω τι ισχύει στην δική σου περίπτωση. Πάντως απ'όσο ξέρω η μέτρηση της προλακτίνης δεν είναι και τόσο ενδεικτική γιατί μπορεί και από το στρες την ώρα που σε τσιμπάει η βελόνα να ανέβει.

Δημοσίευση

Μαρθα μου ουτε κι εγω γνωριζω δυστηχως κατι απ οσα ρωτας ευχομαι να ειναι ωορηξια παντως και να πανε ολα καλα γιατι εφοσον εδειχναν αρνητικα τα αλλα ισως αυτο να ειναι σωστο τωρα απο τι επηρεαστηκε δεν το γνωριζω!!Ελπιζω να σε βοηθησουν καλυτερα οι αλλες φιλες!

Δημοσίευση

Δεν άντεξα και πήρα εχθές το γιατρό. Το θετικό τέστ ωορρυξίας είναι faulse alarm γιατι το duphaston είναι προγεστερόνη και το τεστ μετράει προγεστερόνη. Κλαψ Κλαψ - Τουλάχιστον μου έμεινε η...........πολύ προσπάθεια ! Καλά πέρασα

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαρθα μου δεν πειραζει κοπελα μου ευχομαι με το καλο συντομα να γινει αυτη η ωορηξια και με το καλο να αποκτησεις νινακι και επιτελους να φτιαξει και η περιοδος!!Το καταλαβαινω αυτο ειναι προβλημα....αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις μονο μην αγχωθεις...και ολα θα πανε καλα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Δημοσίευση

Βρε Μαρθουλα γιατι το λες αυτο κοπελα μου?Να μην αισθανεσαι καθολου ετσι!!!

Ολα θα φτιαξουν και θα πανε καλα!!!Κανενας αδυναμος κρικος Μπορουν να συμβουν στον καθενα αυτα και το οτιδηποτε...απλα να ειμαστε γεροι να τα αντιμετωπιζουμε καλη μου!Να εχεις υπομονη κι επιμονη!!Πεισμα χρειαζεται για να το πετυχουμε αυτο που θελουμε....οσο κι αν σου ριχνει η ζωη να πεσεις αλλη τοση δυναμη εσυ θα αποκτας για να συνεχισεις!!!!!!Να σαι καλα γι αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε η μια την αλλη οσο μπορουμε!

Δημοσίευση

Martha το μόνο που πρέπει να αισθάνεσαι

είναι πείσμα και λαχτάρα για να αποκτήσεις

το παιδάκι σου.

Δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία....

Άλλωστε με τους σημερινούς έντονους ρυθμούς ζωής,

οι περισσότερες δυσκολεύοντε λίγο, λόγω του άγχους,

άλλα όταν σε λίγο καιρό θα μας ανακοινώνεις τα

ευχάριστα αυτές τις συζητήσεις και το άγχος θα τα έχεις ξεχάσει!!!

Λοιπόν η συμβουλή μου :

a. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα.

Μην ξεχνάς πως θέλεις κι εσύ περιποίηση και φροντίδα.

Ετσι θα χαλαρώσεις και όλα θα συμβούν ....ως δια μαγείας....

....τσίκιτι μπλόνγκ!!!!

b. Μήπως να πάρεις μια δεύτερη γνώμη κι από άλλο γιατρό??....

...λέω εγώ...!!!

Δημοσίευση
:) Μάρθα μην άγχώνεσαι σε εσένα το τέστ έδειξε ότι ήσουν έγκυος και δεν ήσουν. Σε εμένα που έδειξε ότι δεν ήμουν έγκυος και εγώ ήμουν? και όχι τίποτε άλλο εγώ έκανα κανονικά τη ζωή μου. Μέχρι στα τραπέζια ανέβαινα και χόρευα με 10 πόντους τακούνι. Αυτό που είναι σίγουρο όπως μου είπε η γιατρός μου ειναι η εξέταση άίματος. Ελπίζω γρήγορα να σου έρθουν τα χαρμόσυνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...