Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τελειος ειναι ο μπεμπης σου και μου αρεσει πολυ που του φορας πορτοκαλι σκουφί! Εχει φοβερα εκφραστηκα ματια!!! Να σου ζησει κοριτσακι...!!! Αντε να βγει ακι η μπεμοα μου με τη σειρα της...

Δημοσίευση

Καλα τι τρελο φατσακι ειναι αυτο????:woohoo: :woohoo: :woohoo:

1) Δειχνει πολυυυυ μεγαλυτερος απο την ηλικια του!!!

2) Παιρνει ποζες απο τωρα??? Θα σε χαζεψει εντελως στην πορεια... προσεχε γιατι με τετοιον παιδαρο...βλεπω να σε εχει εντελως "του χεριου του"....:P

3) Εχει απιστευτες ΜΑΤΑΡΕΣ!!!! (τεραστια και πολυ εκφραστικα) B)

4) Βλεπω καλα???:blink: Σηκωνει φρυδι??? Απο τωρα???:ohmy: Την ΠΑΤΗΣΕΣ φιλεναδα...:P :laugh: :laugh: :laugh:

Ειναι ΜΟΝΤΕΛΟΣ και με προσωπικοτητα ο ΤΥΠΑΚΟΣ σου!!!:woohoo: :woohoo:

Να ζησει....να σε παιδευει....:P

Ειμαι σιγουρη οτι παντα θα καμαρωνεις γι αυτον... γιατι.... δειχνει να εχει...."αστρο"...!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΘΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΤΕΛΕΙΟ...ΠΟΛΥ ΦΑΤΣΑ....

ΚΑΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ...........ΧΑ ΧΑ

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ....ΦΟΒΕΡΟΣ....

ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ.....ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

Με την αδερφούλα scarlet κάναμε την ίδια σκέψη! Για το σηκωμένο φρύδι! :lol:

Λοιπόν thouli...

Ο γιος σου είναι παίδαρος, από τώρα φαίνεται τι θα γίνει όταν μεγαλώσει! Καρδιοκατακτητής σκέτος, να με θυμηθείς...B)

Συμφωνώ με τη juliana.. Από ότι μπορώ να διακρίνω, σου μοιάζει!! :woohoo:

Παίρνεις πίσω το αίμα όλων εμάς των μαμάδων του μάμμυ, που κάναμε ένα γκεστ σταρ στη σύλληψη των παιδιών μας! :unsure: :laugh:

Να σου ζήσει thouli μου να τον καμαρώσεις όπως αυτός επιθυμεί! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...