Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eixa tin anagi na ta pw !!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalimera se ola ta koritsia!!

Prin meres eixa valei ena post me titlo "kapoia gnwmi?"

Itan tote pou imoun psuxologika pesmeni me osa mou sumvainoun ton

teleutaio kairo..

Loipon simera niwthw tin anagi na pw ena euxaristw se ola ta koritsia

pou mou edwsan sumvoules k me anevasan psuxologika!!

Twra kserw na afinw ton eauto mou na peftei mexri ekei pou prepei

na klaiw gia na kselafrwnw k meta pali sta podia mou!!

Oso k an ponaw oso k an stenaxwriemai eimai kala!!Vlepw k ton ilio eksw k me anevazei!!

Sas euxaristw oles polu pou asxolithikate k mou apantisate tote k me anevasate k pali!!

Einai polu simantiko gia mena na noiazetai kapoios estw k ligo!!

Na ste oles kala!!! Filia pollaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπραβο Ρανακι και να ξερεις....νοιαζομαστε πολυ!!!!:-)

Παντα να χαμογελας δεν αργει ο καιρος περναει και μαζι του και οτι μας ταλαιπωρει!!!!Φιλακια πολλαααααα!!!

Δημοσίευση

ranini έγραψε:

K oti eipa ston eauto mou "den tha me nikiseis esu egw tha se nikisw"!!!:angry: :laugh: :laugh:

Πλακα πλακα με το να προσωποποιεις τη "φρικη" τα πραγματα γνονται πιο ξεκαθαρα

Ο εχθρος ειναι ενας

Επανω του κοριτσια!!!!!!

Ranini παντα τετοια!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Ράνια μου, χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα!

Εμείς εδώ είμαστε για ότι ποτέ χρειαστείς κι ελπίζω την επόμενη φορά να είναι η χαρά μας που θα μοιραστούμε κάτι καλό κι ευχάριστο μαζί σου!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

ρανακι μου μην τρελενεσαι βρε κοριτσακι ολα καλα θα πανε....θα το δεις!!!!!!!;) δεν θυμαμαι αυτο το θεμα που ειχες ανοιξει προφανως θα ηταν οταν ημουν και εγω στις μαυρες μου και δεν εμπαινα και πολυ!!!!να εισαι παντα καλα και ολα θα γινουν....για ολους εχει ο ΘΕΟΣ!!!!!!!φιλια!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...