Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ (ΜΑΡΚΑ) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΡΥΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ. ΘΕΛΩ 18ΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση

Μαρια εγω εχω panasonic και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο την αποδοση, την οικονομια και απ'ολες τις λειτουργειες.Και για ζεστη και για κρυο το συνηστω. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατελληξα και εγω σ'αυτο και το συστηνω ανεπυφηλακτα. Α, ειναι και αθορυβο..πολυ συμαντικο!

Δημοσίευση

Μακράν τα καλύτερα είναι τα Mitsubishi. Χρόνια τώρα φημίζονται για τις επιδόσεις τους. Είχαμε στο πατρικό μου ένα μεγάλο και 2 μικρά στα υπνοδωμάτια...Σκυλιά!

Το καλοκαίρι που βάλαμε στο καινούργιο μας σπίτι καταλήξαμε για άλλη μία φορά σε αυτά, μετά από αρκετή έρευνα. Είναι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα αλλά κάνεις απόσβεση στο ρεύμα γιατί καίνε πολύ λιγότερο από τα υπόλοιπα.

Δημοσίευση

Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και δούλευα σε κατάστημα θέρμανσης- ψύξης!

Τα καλύτερα, με μεγάλη διαφορά, είναι τα daikin!

Είναι τα πιο ακριβά της αγοράς, αλλά είναι αθόρυβα, με πολύ καλή απόδοση και οικονομικά στην κατανάλωση ρεύματος.

Αν θες μια πιο οικονομική λύση...

Από τα καλύτερα κινέζικα είναι τα midea, ta haier και ακόμη μία μάρκα που δε θυμάμαι το όνομα της...

Συμβουλή: επειδή θέλεις μεγάλο κλιματιστικό, προτίμησε κάτι καλό!

Δημοσίευση

Daikin και πάλι Daikin....

Ειναι πανάκριβα βέβαια αλλά αξίζουν.

Και ακριβως επειδη θες κατι μεγαλο να ξερεις οτι εχουν πολυ μικρη καταναλωση, οποτε με τους καυσωνες που εχουμε κσι τις χρεωσεις της ΔΕΗ καποια στιγμη κανεις και αποσβεση... Χα...

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και δούλευα σε κατάστημα θέρμανσης- ψύξης!

Τα καλύτερα, με μεγάλη διαφορά, είναι τα daikin!

Είναι τα πιο ακριβά της αγοράς, αλλά είναι αθόρυβα, με πολύ καλή απόδοση και οικονομικά στην κατανάλωση ρεύματος.

Αν θες μια πιο οικονομική λύση...

Από τα καλύτερα κινέζικα είναι τα midea, ta haier και ακόμη μία μάρκα που δε θυμάμαι το όνομα της...

Συμβουλή: επειδή θέλεις μεγάλο κλιματιστικό, προτίμησε κάτι καλό!

Ο βασιλιας των κλιματιστικων ειναι τα DAIKIN! Εχω στο σπιτι 15ετιας κλιματιστικο (μου το αφησαν οι γονεις μου) και δεν εχει παθει τιποτα.

Ειναι ακριβουτσικα αλλα θα σε βγαλει ασπροπροσωπη!

Οπως και η Νανουκα που ξερει...σου ειπε...

Μετα ακουσα για τα ΗΙΤΑCHI.

Δημοσίευση

Αννιώ έγραψε:

Νανούκα έγραψε:

[/quote:1p93jqqa]

Ο βασιλιας των κλιματιστικων ειναι τα DAIKIN! Εχω στο σπιτι 15ετιας κλιματιστικο (μου το αφησαν οι γονεις μου) και δεν εχει παθει τιποτα.

Ειναι ακριβουτσικα αλλα θα σε βγαλει ασπροπροσωπη!

Οπως και η Νανουκα που ξερει...σου ειπε...

Μετα ακουσα για τα ΗΙΤΑCHI.

Γειά σου και από μένα....

Ο βασιλιάς του κλιματισμού "Daikin" δεν αξίζει ούτε να το ψάξεις είναι πάρα πολύ καλό στις αποδόσεις του και τελείος αθόρυβο δεν καταλαβαίνεις αν δουλεύει και 2 συμβουλές:

1. πολύ σημαντικό να είναι "inverter" και

2. να έχει "φρέον R410" ειναι το οικολογικό.

Εγώ σε όλο μου το σπίτι έχω daikin και δουλεύω κι όλας στην αντιπροσωπεία της daikin και ένα άλλο που είναι σημαντικό είναι ότι βρίσκεις και θα βρίσκεις πολυ εύκολα ανταλλακτικά κλπ. Εμείς φτιάξαμε μηχανήματα απο το 1978.Το μόνο μειονέκτημα που έχουν είναι το κόστος αγοράς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...