Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΟΥΛΑ.....

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ!

ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΟΥΛΑ?

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX KOPELA MOY EMENA EIPE PROTA MA MA MA KAI TRELATHHKA

DEN PERIGRAFETE H SUGKINHSH KAI H XARA MOU KAI AS HXERA OTI DEN EINAI SYNHDHTO..

META ARXISAME TO MPA MPA KAI TRELATHHKE O ANDRAS MOU...

KAI TORA PLEON LEEI MONO MPAMPA...:dry: KAI MAMA OTAN:dry: KLAIEI KAI THELEI NA FAEI H OTAN KATI THS FTAIEI:blink: !!!!!!!

STA DYSKOLA MONO H MANOULA KATALABES????;)

Kalimera Ranger mou...

Na mas Zisoun ola ta mwrakia mas...

Emena o kwnstantinos mou eipen mama kai wpos to eipen tou eixen vgei mallon katalathos to papa...

Ekei pou kathomastan,,,sukwthikame kai arxisame na tou leme mama papa mama papa ,mama papa...

kai meta stamatisen na mas to leei ekeini tin nuxta...

Otan me to kalo pigame gia upno,,,ksupnisen to prwin kai fwnaze mama mama mama...

Kai amesos etreksa sto dwmateio tou...

Axxxxxxxxxxxxxxxxxx ti xara...

Ate sas euxwme oles sas ola ta KALITERA stin zwi mas me ta MWRAKIA mas...

FILIA polla...

Καλημερα και απο εμενα!!Εμας η μπουμπουκα μας ειπε την πρωτη της λεξουλα καθαρα μαμα οταν ηταν 8.5 με 9 μηνων περιππου.Δεν περιγραφετε αυτο που ενιωσα......την εσφηξα στην αγκαλια μου.Μετα μας ειπε μπαμπα που φυσικα τρελαθηκε τελειως ο αντρας μου.Τωρα που ειναι 11 μηνων και τα δυο λεει,μαμα και μπαμπα.Τωρα λεμε για για για και μπα μπα που, αντε, μαμ κ.λ.π. που λενε ολα τα μωρακια.Αλλα καθε φορα που φωναζει μαμα την φιλαω τρελενωμε να το ακουω!!:woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.....ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...

Ο μπεμπης μου ξεκινησε να λεει αγκου... αλλα αυτο δεν ειναι ουσιαστικα λεξουλα... η πρωτη πρωτη του λεξουλα ηταν το "μιαμ" καθε φορα που εβλεπε το φαι του στον 8ο μηνα... τωρα στον 9ο λεει "μα μα μα μα" και "μπα μπα μπα μπα"...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΓΚΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3,5 ΜΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΛΕΕΙ ΜΠΑ ΜΠΑ, ΜΑ ΜΑ, ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :laugh: :laugh:!

ΛΕΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...:laugh:

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!! ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΜΑ ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΡΥΘΜΟΥΣ". ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ 9,5 ΚΙΛΑ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΣΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΤΛ ???

μα μα μα μαμ μαμ μα μαμ ήταν οι πρώτες κουβεντούλες και της Μαριώς μου (αν εξαιρέσεις το γκ γκ αγκ γκου), όταν ήταν 4 μηνών.

Πλέον συνηδειτά λέει μόνο το μαμ μαμ μαμ και το έχω τσεκάρει εδώ και 5 μέρες. Το λέει κάθε φορά που ακούει το μούλτι να αλέθει τις τροφές της!

Έχω πάθει πλάκα!

Ζω για τη στιγμή που θα με φωνάξει μαμά... (συνειδητά)!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εμενα κοριτσια ειναι 4 μηνων και οταν μονο εχει κεφια λεει το κλασικο αγκου ( μα γιατι το λενε ολα τα μωρα σε αυτη την ιλικια απο μονα τους;ποιος τους μαθαινει αυτη τη λεξη;) τελος παντων....οσο και να προσπαθω να της μαθω το μαμα και μπαμπα δεν τα καταφερνω.βεβαια θα μου πειτε να μην εχω απαιτησεις απο τωρα...το ξερω.ελεγα μπας και το ελεγε καθαρα πιο γρηγορα.παντως και εγω πεθαινω να ακουσω συνειδητα τις πρωτες λεξουλες...θα σας ενημερωσω..

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΓΚΟΥ.ΤΩΡΑ ,ΟΜΩΣ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ..ΒΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ..ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ!ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ..ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ!ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΤΣΙ!ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΝΙΕΤ!""ΝΙΕΤ!" ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΡΩΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ?:P

Και εμας η μπεμπα μας ειπε μαμα και το εννοουσε επταμιση μηνων...πριν απο λιγες ημερεσ δηλαδη...λεει και μπαμπα απλα δεν νομιζω οτι ξερει τι εννοει ακομη...:) οπου να ναι θα το καταλαβει και αυτο...Παντως τα συναισθηματα ειναι υπεροχα και μοναδικα οσο μεγαλωνουν και κανουν καινουργια πραγματα...!!!

SISY KAI EMENA Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΓΚΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ,ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DΝA ΤΗΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

hara έγραψε:

SISY KAI EMENA Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΓΚΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ,ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DΝA ΤΗΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

H MPEMPA MOY EINAI 5 MHNV.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ "ΝΙΕΤ"??????ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΟ DNA..ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΑΥΤΟ??:blink:

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)!!!

ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΝΙΕΤ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:P

hara έγραψε:

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)!!!

ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΝΙΕΤ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:P

ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΔΑ..ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΛΕΞΗ?:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...