Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ??


ranini

Recommended Posts

Isws exete varethei na to akoute sunexeia omws polu thelw na kserw ti kanete otan ola sas sumvainoun tautoxrona!

Otan ola pane strava?

Otan den exete dunami na kanete tipota?

Oles den to exete perasei auto?

Pws ftiaxnete tin psuxologia sas?

Otan pernaei to ena k erxetai to allo?

Kserw mpora einai tha perasei alla olo k sunexizei...

Sugnwmi an sas kourazw kathe fora...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ράνια μου μία φορά που βρέθηκα σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση, που η μία αναποδιά ακολουθούσε την άλλη, που νόμιζα ότι δε θα βγω σώα από αυτή την ανεμοζάλη των αναποδιών, το μόνο που έκανα ήταν να πάω στην Παναγία της Τήνου (δεν έκανα και τααααααα χιλιόμετρα, εκεί ζούσα τότε) προσευχήθηκα και πίστεψα ότι η Παναγία με ακούει και με βλέπει και θα με βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν οι προσευχές μου εισακούστηκαν από την Παναγία (δεν το πίστευα από την αρχή γιατί δεν είμαι και υπόδειγμα Χριστιανής -τη θυμόμουν μόνο στα ζόρια μου-), πάντως σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα περάσανε και πίσω δε γυρίσανε...

Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που σε απασχολεί! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ Η ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ... ΑΦΗΝΟΜΑΙ... ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ Σ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.. ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ Μ ΑΥΤΟΝ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΕ... ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΕΣΕΝΑ.. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ... ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ... Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι μου καλησπέρα! Υπομονή και θετική σκέψη θέλει!Είναι μια φάση και θα περάσει!θα έρθει και η σειρά σου να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων. Μη μου απογοητεύεσαι! Η αλήθεια είναι ότι μου έχει τύχει και μένα να δέχομαι καταιγισμό προβλημάτων. Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω γιατί πάνε χειρότερα τα πράγματα. Αλλά έρχεται η στιγμή που γυρίζει ο τροχός!αυτό να το θυμάσαι!σου εύχομαι λοιπόν να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μην μου στεναχωριέσαι!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρανακι μου γεια σου!!Αρχικα να ξερεις οτι δεν μας κουραζεις καθολου...

Εγω απο δυσκολιες και σαν παιδι και σαν μεγαλη εχω περασει αρκετουτσικες και περναω....οταν λοιπον ειναι εντονες αυτες οι στιγμες και ολα μοιαζουν να ειναι εναντιον μου...εγω σφιγγω τα δοντια κλεινομαι σπιτι (ψαχνω να κρυφτω)και ευχομαι να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται η δυσκολη κατασταση...ετσι εκανα απο μικρη...κανω οοοοοοοοτι περναει απο το χερι μου να διορθωσω οσο μπορω αυτο που συμβαινει και περιμενω....δεν μπορουμε αλλωστε να κανουμε και κατι αλλο...

Κανω οση υπομονη μπορω οσο κι αν δυσκολευομαι προσπαθω να μην το σκεφτομαι...σκυβω το κεφαλι και κανω οτι ειναι να κανω....Επισης με βοηθαει να σκεφτομαι οτι αν εχω την υγεια μου ολα φταιχνουν και ολα διορθωνοντε(αυτο με βοηθαει πολυ.)

ΑΛΛΑ δεν στενοχωριεμαι καλη μου γιατι ξερω οτι θα περασει...θα ρθουν και καλυτερες μερες οπως γινεται παντα... κι ετσι μια δυναμη με πλημμυριζει και οι μερες περνανε γρηγορα....ολα διορθωνονται και παλι χαμογελω!

Ευχομαι οτι κι αν σου συμβαινει να περασει γρηγορα και τοτε να μπει ο ηλιος στην καρδια σου και να μην σκοτεινιασει ποτε ξανα!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Ρανια μου ακομα ετσι εισαι αγαπη μου,νομιζα ειχες συνελθει,γιατι βρε Ρανια μου?Μην αφηνεις τον εαυτο σου κοριτσι μου!οτι στραβο,δυσκολο,η αναποδο ερχεται μπορουμε να το αντιμετωπισουμε ματια μου,και να το ξεπερασουμε!!!Φτανει να το θελουμε εμεις οι ιδιοι!Ο ανθρωπος κρυβει τεραστια δυναμη μεσα του,ολα μπορει να τα καταφερει!Μην αφηνεις τη μαυριλα να σου γεμιζει την ψυχη σου.Εχεις την υγεια σου που ειναι το σπουδαιοτερο,αν εχεις αυτο εχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!τοσα υπαρχουν γυρω μας δες τι γινεται,να μαθουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι μονο που υπαρχουμε κι αναπνεουμε,πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες στο Θεο!!!!Σιγουρα σε επηρεασε και ο χαμος του φιλου σου,και η εγχειρηση στο γονατο σου αλλα μην το βαζεις κατω,προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν η που σε ευχαριστουσαν παλια,φωναξε φιλες σου,μην καθεσαι μονη,να εχεις παρεα.Αν το θελεις εσυ, θα περασει γρηγορα αυτη η ασχημη περιοδος στη ζωη σου και συντομα θα ξαναβρεις τη χαρα!Δεν μας κουραζεις κι ουτε εχουμε βαρεθει,να μην το ξαναπεις αυτο!οτι θελεις εδω ειμαστε ολες!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sovaro i oxi otan mas sumvainei kati to kanoume sovaro.

K oso k na ksereis oti tha perasei mexri na perasei emeis pername louki!

Apla kourazesai psuxologika swmatika spane ta neura sou k alla paromoia..

Euxaristw koritsia ena vima einai to oti mou apantate...Merikes fores niwtheis oti oi dikoi sou den mporoun na se voithisoun...

Sas euxaristw polu oles!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini moy kalh! De se gnwrizw kai den gnwrizw ta problhmata soy. Alla... diafwnw!

Apokleietai OLA ma OLA na phgainoyn straba! Ayto de ginetai POTE kai se kanenan!

Ayto poy symbainei synithws einai oti NOMIZOYME oti ola mas phgainoyn straba. Kai sigoyra akoma ki otan nomizoyme oti ola pane straba yparxoyn POLLA KALA sth zwh mas kai apla den eimaste se thesh na ta ektmhsoyme.

Ti kanoyme loipon? Ektimoyme kalytera ayta poy exoyme, antloyme dynamh apo ta kala ths zwhs mas kai me pshla to kefali, dinoyme lyseis sta straba poy mporoyme na allaksoyme kai ypomenoyme ayta poy den einai sto xeri mas na allaksoyme!

Filia - elpizw syntoma na noiwseis kalytera!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini, μην πέφτεις κοπέλα μου.

Ειναι λογικό να νιώθεις κουρασμένη αλλά αν το σκεφτείς, όλα είναι θέμα χρόνου να φτιάξουν.

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις θετικές σκέψεις παρόλο που τώρα τα βλέπεις μαύρα. Εσύ να επιμένεις πως όλα σύντομα 8α γίνουν όπως πριν και καλύτερα.

Φάση είναι και θα περάσει. Εγώ σου εύχομαι να περάσει σύντομα και να μη σκύβεις το κεφάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pote den me afisan ta provlimata(kai exo pertasi pola) pote den to evala kato.to xirotero ine i arostia kai to exo perai kai afto.kai ta katafera.ipomoni kai psila to kefali.ase ta pragmata na kilisun monatus.kai giati oxi zitise apo to theo na kani oti nomizi gia sena.sigura tha ine gia kalo su.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι μου.Ολες μας εχουμε τις δυσκολες στιγμες μας και ειναι πιο πολλες απο τις ευχαριστες.Μην μπεις στην διαδικασια να πεις τι εκανα λαθος.Σκεψου θετικα και μην σε παιρνει απο κατω.Εξαλλου ολα γινονται για καποιο λογο.Σφιξε τα δοντια και προχωρα,σκεψου θετικα.Εμεις οι γυναικες ειμαστε απο τη φυση ανθεκτικες.Ολα θα περασουν και θα βγει παλι ο ηλιος!Ισως και πιο φωτεινος απο πριν!!!!!!!!:) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητό Ρανίνι,

Ξέρω πως είναι να σε παίρνει από κάτω, πιστεψέ με! Ότι κι αν σου λένε, υπάρχουν χειρότερα κτλ. για τον καθένα τα προβληματά του είναι ένας σταυρός που κουβαλάει.

Αλλά, όσο κι αν πέσεις θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα σου δείξει ότι υπάρχει και bright side of life.Κι αν δεν μπορείς να το δεις τώρα θα το δεις σίγουρα αργότερα, ελπίζω όχι πολύ αργότερα. Προσπάθησε μόνο να μην χάσεις πολλές μέρες από την ζωή σου και πολλές στιγμές με αυτούς που αγαπάς παραδομένη στην θλίψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini γεια σου!

όλα όσα λες η καθεμιά μας τα έχει ζήσει και τα έχει περάσει...

Σε κάθε δύσκολη στιγμή σκέψου μόνο ότι"η ζωή έχει τόσες εναλλαγές όσες και το φτερούγισμα μιας πεταλούδας--πόσο γρήγορα εναλλάσσονται τα φτερά της για να πετάει? τόσο γρήγορα τις κακές στιγμές τις ακολουθούν οι καλές"

Κράτα το μυαλό σου δυνατό και όλα θα γίνουν όμορφα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ranini mou,

Στη ζωή μας υπάρχουν περίοδοι που "όλα" πάνε στραβά (Νόμος του Μέρφι!!!) και που τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Έχω δε παρατηρήσει ότι όταν είμαι εγώ έτσι σκέφτομαι συνέχεια τα δυσάρεστα (προβλήματα - καταστάσεις) με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια πεσμένη ψυχολογικά. Να φανταστείς ότι ακόμα και όταν φαντάζομαι - σκέφτομαι πως θα εξελιχτεί μια κατάσταση τη δυσάρεστη εκδοχή σκέφτομαι, με αποτέλεσμα να γίνομναι ακόμα χειρότερα!!! Είναι σαν ένας φαύλος κύκλος, σαν να θέλουμε να παραμένουμε στεναχωρημένες!!!! Όταν το συνειδητοποιώ αυτό και από τη στιγμή που σκέφτομαι αυτό / αυτά που με βασανίζουν, πεισμώνω και κάνω ευχάριστες σκέψεις, παίρνω ένα φίλο τηλέφωνο να πω μια βλακεία... έτσι να γελάσουμε... και σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχαν τα δυσάρεστα δεν θα υπήρχαν και τα ευχάριστα. Εάν δεν αρωσταίναμε δεν θα εκτιμούσαμε ότι είμαστε υγειείς. Εάν δεν κλαίγαμε δεν θα γελάγαμε, εάν δεν έβρεχε δεν θα είχε και ήλιο... Οπότε τα καλά και τα ευχάριστα έρχονται, είναι δίπλα στη γωνία ή μετά από κάποιες στροφές...αλλά έρχονται.

Κάπως έτσι συνέρχομαι εγώ, ελπίζω να βοήθησα κάπως...

Σοθ στέλνω πολλά :P :P :P :P :P :P :P γιατί το χαμόγελο είμαι μεταδοτικό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρανια μου μην σε παιρνει απο κατω.....σηκωσε το κεφαλι και βαλε θετικη ενεργεια μεσα σου....εγω σε προβληματα που αντιμετωπιζω προσπαθω να μην με παιρνει απο κατω και να σκεφτομαι θετικα ...δοκιμασε το...σου ευχομαι οτι και να περνας να τελειωσει γρηγορα.....φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsakia mou kalimera!

Sas euxaristw oles polu polu kataferate na me kanete na niwsw polu kalutera k omologw pws oi fatsoules tis gioupi me ekanan k gelasa :P :P

Sigoura uparxoun k xeirotera k sigoura uparxoun k ta kalutera pou erxontai omws einai to sunaisthima tis stigmis pou se rixnei mexri na ksanastatheis sta podia sou(sto ena giati to allo exei provlima :P :P :P :P )

Eimai sigouri pws se ligo kairo tha mou apantisete pali se kapoio post alla gia na mou peite sugxaritiria gia kati kalo pou mou sunevei k giati oxi k gia ena mwraki!!!

Eiste oles polu glukes k sas euxaristw polu filakia polla!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλακια Ρανακι μου και ναι ανυπομονω να σου γραψω σε θεμα για νινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα γινουν αυτο να σκεφτεσαι και μετα θα πετας απο χαρα!!!!Να χαμογελας και να εισαι αισιοδοξη και δεν θα χασεις!!!!!

gioupi μου υποκλινομαι στην απαντηση!!!Εχεις δικιο εκει που ειπες: έτσι να γελάσουμε... και σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχαν τα δυσάρεστα δεν θα υπήρχαν και τα ευχάριστα. Εάν δεν αρωσταίναμε δεν θα εκτιμούσαμε ότι είμαστε υγειείς. Εάν δεν κλαίγαμε δεν θα γελάγαμε, εάν δεν έβρεχε δεν θα είχε και ήλιο... Οπότε τα καλά και τα ευχάριστα έρχονται, είναι δίπλα στη γωνία ή μετά από κάποιες στροφές...αλλά έρχονται.

Φιλακιαααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ράνια!

Παλαιότερα γκρίνιαζα όταν τα πράγματα μου πήγαιναν άσχημα και έτσι γίνονταν ακόμα χειρότερα... Τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, να εκτιμώ και να χαίρομαι για όλα τα καλά που έχω, να έχω πίστη και ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και να κάνω υπομονή. Με βοηθάει πολύ να μιλώ με την οικογένειά μου , να βγαίνω με φίλους και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Μην σκέφτεσαι αρνητικά, γιατί η στενοχώρια και το άγχος κάνουν κακό στην υγεία. Για σκέψου να διορθωθούν όλα σου τα προβλήματα και εσύ να έχεις κάνει κακό στην υγεία σου και να μην μπορείς να χαρείς; Γι'αυτό όσο είναι ακόμα νωρίς άλλαξε στάση και απόλαυσε όλα τα καλά που έχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα πάντα είναι μέσα στο μυαλό μας!

Είναι μεγάλο κατόρθωμα να μπορούμε να το χειριζόμαστε σωστά!!!

Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πολύ απαισιόδοξη και όλα μου πηγαίνανε στραβά!

Κάποια στιγμή είπα "ΤΕΛΟΣ"!!!

Θα πιστέψω στον εαυτό μου και θα σκέφτομαι μόνο θετικά!

Μακρυά από μένα οι κακές σκέψεις!

Δε σας κρύβω ότι όλα μου πηγαίνουν τέλεια!

Όλες μου οι φίλες με ζηλεύουν (καλοπροαίρετα φυσικά) και μου υπενθυμίζουν πόσο τυχερή είμαι!

Αυτό το κατάφερα μετά από αρκετό αγώνα με τον εαυτό μου!

Κοριτσάκια μου!!!

Το ποτήρι να το βλέπετε πάντα μισοΓΕΜΑΤΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ράνια μου

να σκέφτεσαι Θ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ

(ακόμα και με τα προβλήματα της...)

Όλες έχουμε διάφορα,,, το θέμα είναι να εκτιμήσουμε

την ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΗ ΑΞΙΑ της ζωής...!!!

ΚΑΙ............. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loipon koritsakia diavasa osa mou eipate k skeftika!(nai to kanw k auto pou k pou :P :P :silly: )

Ti mou aresei na kanw polu gia na anevw ligo?

Na mageireuw!

Piga loipon k eftiaksa mia patatosalata!!

Duskolo e? B)

Apla eimai polu kruwmeni k den mporw na eimai polu wra orthia!!

filakia!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα Ρανια.

Πιστευω πως ολες μας εχουμε βρεθει στη θεση σου. Το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζεις. Αυτο τον καιρο εχω πολλα προβληματα. Προσπαθω να κανω ολα οσα λενε οι κοπελες μπας και βγει κατι... καποιες φορες πετυχαινει . Οσο μπορεις να μην εισαι μονη σου, βγες εξω, καλεσε φιλους στο σπιτι, ασχολησου με οτι σου αρεσει οπως η μαγειρικη που ειπες . :)

Σκεψου θετικα ! οποτε σου ερχεται κατι αρνητικο στο μυαλο προσπαθησε να το αποβαλεις και βαλε στο μυαλο σου κατι που σε κανει να χαμογελας....

Ευχομαι περαστικουλια που εισαι κρυωμενη και πολυ πολυ συντομα να σου αλλαξει την διαθεση ενα θετικο αποτελεσμα εγκυμοσυνης... !

Με το καλο! :) Ολα θα αλλαξουν θα δεις!!!!!!!!!!!!!! :)

φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ranini μου, γεια σου.

Ελπίζω ήδη να νιώθεις πιο καλά.

Εγώ όταν νιώθω έτσι, λέω δυνατά στον εαυτό μου ότι έχω την υγεία μου εγώ και η οικογένειά μου και ότι αυτό είναι το σημαντικό.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα φέρουμε στα μέτρα μας.

Μπορεί να ακούγεται τυπικό, απλό, συχνό, αλλά το λέω τόσο δυνατά στον εαυτό μου, που νιώθω την αλήθεια του.

Έπειτα προσπαθώ να σκεφτώ το άτομο εκείνο που θα με κάνει, όταν δω το πρόσωπό του, να νιώσω καλύτερα και να χαμογελάσω. Και είναι πάντα ο αγαπημένος μου.

Και τέλος, προσπαθώ να βρω ευχάριστες πράγματα να κάνω για να φωτίσω τη μέρα μου.

Γρήγορα, εύχομαι, να γίνουν όλα καλά!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααχ εγω rainini ειχα κακη ψυχολογια επι 1 χρονο σχεδον οπου ολα μου συνεβαιναν μαζι οπως λες.

Ο αντρας μου με βοηθησε παρα πολυ να ξεπερασω ολα αυτα τα προβληματα και πολλες φορες ακομα και τωρα - που εχουμε την Αλεξανδρα μας πια- δεν ειναι λιγες οι φορες που τον αγκαλιαζω και παιρνω δυναμη.Πιστευε αυτος σε μενα και εγ ω πιστευα στον Ε Α Υ Τ Ο Μου!

Πιστεψε στον εαυτο σου.

Και να πω και κατι?

Ολα ειναι ανθρωπινα. Το να πεις "δεν μπορω-κουραστηκα" δε σημαινει οτι γινεσαι υπανθρωπος.Δεν ειναι αναγκη να πηγαινουν ολα ρολοι.Καπου θα υστερησουμε καπου θα κουραστουμε.

Εγω επεφτα συνεχεια στο τρυπακι της τελειομανιας.

Ζησε την ανθρωοινη αδυναμια, κανε υπομονη και ολα μα ολα θα αλλαξουν οχι επειδη ειναι στο χερι σου μονο αλλα επειδη μετα τις καταιγιδες ερχονται οι ηλιολουστες μερες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anniw na sou zisei i mpempoula sou!!

Me voithisan polu osa mou lete.I alitheia einai oti k emena me voithaei polu o antroulis mou alla polles fores den thelw na ton stenaxwrw k den tou to deixnw oti eimai xalia..

Opote k prospathw moni mou..

Arxizw na ta katafernw afou stis "Nostimes suntages" idi evgala to talento mou!!! :laugh: :laugh:

Filia polla!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...