Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Α καλά, ήθελα κι εγώ να ανοίξω ίδιο θέμα!

Ναι όντως, θέλει καταγγελία o internet provider της.. :angry:

Είναι δυνατόν να μένουμε από scarlet?

Ρε πάνε καλά? Εμάς δε μας σκέφτονται?:dry:

Μπήκε λίγο σήμερα από το σχολείο, πιστεύει Πέμπτη Παρασκευή να το φτιάξουνε το πρόβλημα και να είναι κοντά μας!

Ρε την Άρτζη, fun club! :laugh:

Φτου σου κοπέλα μου! :P :P

:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσακια με κανατε και γελασα πολυ!!:laugh: :laugh: :laugh:

Με κανατε και συγκινηθηκα πολυ!!!:blush:

Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Υ.Γ: Εχετε συνειδητοποιησει οτι ειμαστε ΦΙΛΕΣ????

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

egw na fantasteite proxtes lew stin juliana...kale fainetai on line..apokleietai leei i juliana.....kai arxisa na tisa diabazw ta onomata...mou leei etsi ta leei kai mena alla xwris tin scarlet....entwmetaki prospathousa na tis ta kanw copy gia na tis apodeiksw oti emena mou tin edeixne live..mexri na prospathisw...paei i scarlet........:(aman skeftomouna apo tin sterisi blepw to nickname tis...fantasma........kollisa ma lew ti ginete?????xaxxaxaxxaalla meta to scarletaki mou eipe oti empene ligo apo to sxoleio etsi mallon tha tin petixa sto LIGO KAI FEYGW pou mpike.xaxxaxa

are scarlet.....welcome back:)filia

Δημοσίευση

Σκάρλετ!!!!:woohoo: :woohoo: Εμφανίστηκες επιτέλους!!Μου έλειψαν τα βραδυα μπροστα στο τσατ να μιλαμε και γω με το σαλαμακι/τοστακι στο χέρι..:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φιλάκια!!!!μην σε χασουμε πάλι!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

jovannaκι μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sorry.... :silly:

marimarουλακι μου πεφτω στα γονατα και ζητω συγχωρεση απο ολες σας!!!:P

Δεν το ηθελα ομως... Ολη η γειτονια βυθιστηκε στο "σκοταδι"... (καποιο θεμα με το δικτυο λογω εργασιων ειπαν...:S:angry: )

Οπως ειπα και χθες στα κοριτσια γυρισα παρεα με τους Φλινστοουνς στην εποχη του χαλκου....:blink: :laugh: :laugh:

julianετο μου ακομα τρως?? :laugh: :laugh: μηπως εχεις ξεχαστει λιγακι??? ποτε καλε θα το βγαλεις το παιδι??? για συγκεντρωσου λιγακι... κατεβηκες Αθηνα για τον γιατρο?? τι νεα?

Ειμαι ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ που ξαναγυρισα...!!!

Κοντεψα να τσακωθω με πολυ κοσμο λεμε απο τα νευρα μου....

Με απεφευγαν που με απεφευγαν τοσο καιρο γιατι πιστευαν οτι ειμαι η "τρελη του χωριου"...B) τωρα με αποφευγουν απο φοβο...:laugh: :laugh:

Υ.Γ: Για να λυσω την απορια της marimari.... το μονο υποκαταστατο του mammy..... ηταν.... το..... "σκι"...:blush: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Νατασουλινι μου!!!!

Κι εμενα!!! Η πιτσιρικουλα σου τι κανει???

Εχεις βαλει καινουριες φωτο να παω να την δω????

Με την φαση που περνουσες πως τα πας??? Εισαι οκ?

Θα μπεις μετα τσατακι να τα πουμε?

Η Μαρθα και η Κατερινα τι κανουν με τα ζουζουνια τους??

Δημοσίευση

Α ρε Άρτζη!!!

Μαύρα μάτια κάναμε! Επιτέλους!

Welcome back κοριτσάκι! Και μην τολμήσεις να λείψεις μέρα από δω και πέρα! :angry:;)

Μας πιάσανε όλες τα στερητικά μας! Η jovanna η καημένη λίγο έλειψε να φορέσει το ωραίο άσπρο φορεματάκι που δένει πίσω.. You know.. :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly:

Especially dedicated to Scarlet!!!!...

{youtube}eG8wPMltUDY{/youtube}

Δημοσίευση

Ιφιγενεια...."αδερφουλα" (το ψαξαμε τελικα αυτο το θεματακι η μηπως να βρεθουμε να κανουμε ενα DNA στα γρηγορα? -ελπιζω να μην ακουστει προστυχο το τελευταιο-:P ) εισαι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!:woohoo: :woohoo:

Ακομα γελαω με το τραγουδι που εβαλες...!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Καλε μασουλουσα κατι γαριδακια και πηγα να πνιγω... Θα με ξεκανεις κακουργα και μετα θα ψαχνεις στο YouTube το: "Μετα πνευματων δικαιων τετελειωμενων.... την ψυχη του δουλου σου Σωτερ αναπαυσε"..:S (ΦΤΟΥ!ΦΤΟΥ!):laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα...

Ρε συ Άρτζη, πέτα στα κλεφτά κάνα γαριδάκι!

Να μπορούσα να ζω μόνο με γαριδάκια θα το έκανα!

Ε ρε και να'χα ένα πακοτίνι τώρα! Δεν ξέρω αν είμαι κι έγκυος να στείλω τον Κωνσταντίνο να πάει να πάρει!!! :dry: :silly:

Ω ναι ναι! :silly: :silly:

Ήρθε χθες :woohoo: :woohoo: , θα φύγει πάλι Δευτέρα :(:unsure:

Αλλά τι να κάνω.. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και μπήκα να δω αν επέστρεψες άσωτη!!! :lol:

Εκτός από γκουχ γκουχ "σκι" :blush: έκανες τίποτα άλλο τόσες μέρες μακριά μας?

Δημοσίευση

"Αδερφουλα" τον Κωνσταντινουλη σου να τον μετονομασεις σε "ορεκτικουλι"....:laugh: :laugh: :laugh: Λιγο....αλλα εκλεκτο....ισα ισα να σου ανοιγει την ορεξη αλλα οχι να "βαρυστομαχιαζεις....;) :laugh:

Εκτος απο (γκουχου γκουχου) "σκι"....τιποτα αλλο... Ελπιζω με τοσο που την ιδρωσα την φανελα.... να κανω και κατι αλλο σε 9 μηνες....χαχαχαχα

Ευχομαι να περασεις τελεια με το "ορεκτικουλη" και την "μπουκιτσα" σου το Σ/Κ και απο Δευτερα με τα μουτρα εδω...:P :laugh: :laugh:

Φιλακιαααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...