Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα γουρλούδες μου, μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικα με τον καφέ στην εγκυμοσύνη? Ένα καφεδάκι (νες ομως... :blush: ) τη μέρα επιτρέπεται? Τι πρέπει να προσέχουμε για την κατανάλωση γενικά της καφεϊνης (πχ. σοκολάτα ρόφημα, ή τσάι? Ευχαριστώ βρε παιδιά εκ των προτέρων, έχω ακόμα 5 μερούλες μέχρι να πάω στον γιατρό και να λύσω τις απορίες μου. Στο μεταξύ όμως θέλω να προσέχω όσο γίνεται...

Δημοσίευση

Καλησπερα kalliopap.Εγω βρε ουτε να τον μυρισω δεν ηθελα,μωρε μπραβο ορεξη για καφεδακι:P χι χι χι!!!!Αν και γενικα η καφεινη πρεπει να αποφευγεται στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο,ενα φραπεδακι δεν νομιζω να σε βλαψει εφοσον το λαχταρας τοσο!Στην υγεια σου λοιπον:P

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΒΑΡΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ(ΦΡΑΠΠΕ) ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΣΑΙ...!!

ΦΙΛΙΑ!!:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα kalliopap!! Συγχαρητήρια και για την εγκυμοσύνη σου!

Λοιπόν, καλό είναι να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου! Εμένα, μου είπε ότι μπορώ να πίνω έναν ελληνικό ή έναν espresso πολύ αραιωμένο! Ντεκαφεϊνε μου είπε, όσους θέλω! Η αλήθεια είναι ότι πήρα jacobs decaf φίλτρου και είναι πολύ καλός! Δεν καταλαβαίνεις και πολύ διαφορά! Βέβαια αποφεύγω να πίνω επειδή σταμάτησα και το τσιγάρο οπότε..

Επίσης μου είπε για την Coca Cola, μισό ποτηράκι μπορώ να πίνω. Πιο πολύ για την καφεΐνη μου είπε! Αλλά κάνε λίγο υπομονή, να δεις το θα σου πει κι ο δικός σου γιατρός!! Και μην το σκέφτεσαι! Περνάει ο καιρός κι ούτε που το καταλαβαίνεις! Εγώ θέλω μια βδομάδα για να φτάσω στο μισό της εγκυμοσύνης κι ούτε που το έχω καταλάβει!

Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια...

Δημοσίευση

καλημερα!! Στην αρχη της εγκυμοσυνης μου μολις εβαζα στο μυαλο μου καφε..αναγουλιαζα..Μολις μπηκα ομως στον τεταρτο..ενα νες καφεδακι την ημερα το πινω...:P ....κ το μεσημερακι με το φαγητο μου ενα ποτηρακι κοκα κολα..Αυτες ειναι οι μικρες μου καταχρησεις :huh: που νομιζω οτι δεν ειναι κ τοσο τρομερες...Αφου με ηρεμουν κ μου αρεσουν τοσο!!:P

Γαλλικο εκτος απο χυμο μαλιστα ,μου προσφερει κ η μαια στο ιατρειο!!!ασχετα αν δεν τον πινω!!

αχ.. ναταν αυτα μονο! Ξερω οτι οι φραουλιτσες μου ή το κρεας που τρωω ειναι εντελως καταλληλα? ο αερας που αναπνεω αν ειναι καθαρος? (αθηνα:unsure:)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες!:) Είναι που δεν περνάν οι ημέρες για την επίσκεψη στο ιατρείο και ψάχνομαι κι εγώ η καημένη....:unsure: Προσπαθώ να είμαι εγκρατής στο μεταξύ, μήπως ο γιατρός μου είναι της καφε-απαγόρευσης...ευτυχώς δεν έχω θέμα τσιγάρου διότι θα ήταν πραγματικά δύσκολα τα πράγματα.

πάω να πιω ένα ελαφρύ καφεδάκι στην υγειά σας!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...