Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιανουάριος κρύος, μα γεμάτος ζεστασιά, κοιλίτσες περιμένουν με κρυφή χαρά. Σιγά σιγά φουσκώνουν, γελούν σιωπηλά, μωράκια ονειρεύονται να ’ρθουν αγκαλιά!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 21/1/2026 at 12:41 ΜΜ, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Επειδή το συζητήσαμε παλιότερα, σας επισυνάπτω το έγγραφο που μου έδωσαν από το Ιασώ όταν γέννησα σχετικά με το εμβόλιο του rsv που γίνεται στα νεογνά τις πρώτες ημέρες ζωής αν ενδιαφέρεται κάποια. Στη δική μου μπεμπουλα το έκαναν πριν φύγουμε από το μαιευτήριο ακριβώς στο τέλος του 2ου 24ωρου. 

IMG-122eb8e209b037d9ca90f1d469720829-V.jpg

Α εμένα δεν μου έδωσαν κάτι τέτοιο. Έγραψαν απλά σύσταση στο βιβλιάριο να το κάνει. Που κάλλιστα θα μπορούσα να μην το είχα δει. Βέβαια εμείς το είχαμε συζητήσει με τον παιδίατρο να το κάνω εγώ, αλλά αν ήμουν νέα μαμά;! Μπαζει λίγο η ενημέρωση δλδ. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; πώς είστε;;  

Εγώ αίσίως έφτασα τις 32+1 εβδομάδες!!

Μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας όποτε μπορώ.. Εύχομαι όσα κορίτσια είναι στην αναμονή γρήγορα να πάρουν θετικά νέα!! 

Είσαι κοντά δλδ 😊 Άντε με το καλό! Κοριτσάκι περιμένεις; 

Δημοσίευση

Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...