Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβριε γλυκέ, καλώς ήρθες με φωτάκια και ζεστασιά! Μωράκια γερά και χαρούμενα να γεμίσουν κάθε αγκαλιά! 🎄✨❄️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου κορίτσι μου. Μπήκα για να σου γράψω, γιατί σε μια από τις αποβολές μου πήρα χάπια. Δυστυχώς.. δεν θέλω να σε τρομάξω αλήθεια αλλά θέλω να είσαι προετοιμασμένη ότι θα έχεις δυνατές συσπάσεις και αρκετό αίμα. Μην κάνεις την δική μου χαζομάρα, αν το αίμα είναι πολύ σε ποσότητα πάρε αμέσως τον γιατρό σου. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου από την αιμορραγία αλλά ήμουν 11 εβδομάδων. Κουράγιο και μεγάλη αγκαλιά.

Δεκέμβρη έχασα το πρώτο μωράκι μου(το πρώτο που άκουσα καρδιά, πριν είχα και μια βιοχημική). Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Ακολούθησαν κ άλλες αποβολές (οι παλιές τα ξέρουν), σύνολο 4 μωράκια έχασα. Αλλά φέτος κάνω Χριστούγεννα με τα κορίτσια μου 2 ετών και 4μηνων η δεύτερη και όλα μοιάζουν με κακό όνειρο πια.  Είναι τρομερά επώδυνο (ακόμα κλαίω όταν τα θυμάμαι) αλλά μην τα παρατάτε, θα γεμίσει η αγκαλιά σας 🙏🩷❤️‍🩹

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τα λόγια σου. Θυμόμουν την ιστορία αυτή απο περσι αλλα δεν θυμόμουν εσένα την κοπέλα που το έζησε. Θα το εχω υποψη μου γιατι μου ειπαν να προετοιμαστω για πολυ πονο και αιμα.

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τα λόγια σου. Θυμόμουν την ιστορία αυτή απο περσι αλλα δεν θυμόμουν εσένα την κοπέλα που το έζησε. Θα το εχω υποψη μου γιατι μου ειπαν να προετοιμαστω για πολυ πονο και αιμα.

Σε ποια εβδομάδα ήσουν κορίτσι μου; Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της απόξεσης; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σε ποια εβδομάδα ήσουν κορίτσι μου; Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της απόξεσης; 

6+3. Αν δεν πεσει αρκετά η χοριακη, θα κανω τότε αποξεση. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Τα φαρμακα ή η αποξεση. 

Δημοσίευση

@pennaki κρίμα βρε κορίτσι μου 😕 Δυστυχώς δεν έχω κάτι να πω να απαλύνει αυτό που νιώθεις 😕 Από ότι φαίνεται δεν ήταν καλός μήνας ο Δεκέμβρης 😕

Τώρα για χάπια ή αποξεση, ο γιατρός σου τι προτείνει; Γιατί από την εμπειρία της Ελλι θα σου έλεγα αποξηση αλλά εσύ είσαι και πιο νωρίς στην κύηση, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά για σένα τα χάπια.

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η pennaki είπε:

6+3. Αν δεν πεσει αρκετά η χοριακη, θα κανω τότε αποξεση. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Τα φαρμακα ή η αποξεση. 

κορίτσι μου λυπάμαι πολύ... Σκληρός ο Δεκέμβρης.. τώρα σχετικά με τα χάπια εγώ επέλεξα να κάνω απόξεση γιατί δεν ήθελα να το περάσω όλο αυτό επ΄ώδυνα. Πονούσα ήδη αρκετά, ήμουν αρκετά φορτισμένη, ήθελα να φύγει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Βέβαια ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα από εσένα. Εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε; Σήμερα δεν είμαι καθόλου καλα. Σαν σήμερα πέρυσι εχασα το μωρό μου και ετυχε να έχω και ωορρηξία ταυτόχρονα. Μακάρι να ειμαστε τυχεροι🫶🥹

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Σήμερα δεν είμαι καθόλου καλα. Σαν σήμερα πέρυσι εχασα το μωρό μου και ετυχε να έχω και ωορρηξία ταυτόχρονα. Μακάρι να ειμαστε τυχεροι🫶🥹

Κορίτσι μου κι εγώ πριν 2 χρόνια 6 Δεκεμβρίου έχασα το μωράκι μου,  πέρυσι ήμουν εγκυουλα και κείνη την μέρα σαν να ένιωσα το μωράκι μου και φέτος την έχω στην αγκαλιά μου και είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή μας ❤️ 

Θα ρθει το θαυματακι σου ❤️ μη χάνεις την ελπίδα σου 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Ηλπιζα οτι τα φετινα Χριστούγεννα θα με βρουν με ενα μωρο στη κοιλια αν οχι στην αγκαλιά. Οτι ειναι θέλημα Θεού δε μπορω να πω κατι αλλο.

Ελα κοριτσι μου θα τα καταφερουμε ολες ...η Παναγια ξερει ποτε θα μας το φερει!!! Να εχουμε πιστη κ να αγκαλιαζουμε το συντροφο μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Ηλπιζα οτι τα φετινα Χριστούγεννα θα με βρουν με ενα μωρο στη κοιλια αν οχι στην αγκαλιά. Οτι ειναι θέλημα Θεού δε μπορω να πω κατι αλλο.

Κορίτσι μου σε νιωθω τοσο πολυ. Ειδικα φετος έφαγα πολλα χαστούκια. Η αποβολη με αποτέλειωσε. Νιώθω δεν θα ερθει ποτε μετα απο 3.5 χρόνια υπογονιμοτητας. Το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη. Μερικές φορες λυγίζω, δεν αντεχω.

Δημοσίευση

@pennakiΗμουν τοσο χαρούμενη περυσι ονειρευόμουν τα Χριστούγεννα με την εγκυμοσύνη μου. Μετα μαζεψα τα κομματια μου και ειπα του χρόνου.Ξερω την ιστορία σου και την πίκρα σου σε καταλαβαίνω. Είναι ανθρώπινο να λυγίζουμε και εγω το παθαίνω καποιες φορές. Είμαστε πολυ δυνατές ομως, κάθε φορά προχωράμε. Εχω σκουπίσει άπειρες φορές δάκρυα απο τα ματια μου και μονολογω παμε στον επόμενο κύκλο. Ειλικρινά ευτυχώς που υπάρχει αυτη η ομάδα και μπορώ να εξωτερικευσω τις σκέψεις μου, οι άμυνες μου δεν με αφήνουν να το κανω με ατομα γυρω μου πλην της μαμας μου.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@pennakiΗμουν τοσο χαρούμενη περυσι ονειρευόμουν τα Χριστούγεννα με την εγκυμοσύνη μου. Μετα μαζεψα τα κομματια μου και ειπα του χρόνου.Ξερω την ιστορία σου και την πίκρα σου σε καταλαβαίνω. Είναι ανθρώπινο να λυγίζουμε και εγω το παθαίνω καποιες φορές. Είμαστε πολυ δυνατές ομως, κάθε φορά προχωράμε. Εχω σκουπίσει άπειρες φορές δάκρυα απο τα ματια μου και μονολογω παμε στον επόμενο κύκλο. Ειλικρινά ευτυχώς που υπάρχει αυτη η ομάδα και μπορώ να εξωτερικευσω τις σκέψεις μου, οι άμυνες μου δεν με αφήνουν να το κανω με ατομα γυρω μου πλην της μαμας μου.

Αυτο με τις σκεψεις να τις αποτυπωνουμε εδω ειναι αυτο που μας κραταει ακομη δυνατες !!!! Ειναι τοσο μα τοσο λιγοι οι ανθρωποι που θα αφοτγκραστουν το πονο κ την αναγκη μας γ ενα μωρο...αλλα πανω απ ολα πρεπει εμεις μεσα μας να ειμαστε καλα.γ τον εαυτο μας ,να μαζευουμε τα κομματια μας για να ειναι καλα κ η υγεια μας πρωτιστως κ κατα συνεπεια να ερθουν ολα οπως τα φερει

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα δεν μπαινω πλεον συχνα ομως παντα σκεφτομαι την ομαδα γιατι με βοηθησε σε πολλες σκοτεινες μου στιγμες. Λυπαμαι για τις κοπελες που δεν ειχε καλη εκβαση η εγκυμοσυνη, καταλαβαινω τον πονο σας. Το καλοκαιρι πριν ξεκινησω την εξωσωματικη ειχαμε παει διακοπες στη Ροδο και επισκεφτηκαμε την Παναγια την Τσαμπικα. Παλευαμε ηδη 2 χρονια με την υπογονιμοτητα και με κλαματα καθε μηνα γιατι δεν ερχεται. Δεν ειχα κανει καν ποτε μου τεστ παντα η περιοδος προλαβαινε τη χαρα μου. Ειχα χασει ηδη 30 ωαρια απο την πρωτη διεγερση που δεν καταφεραμε να τα παρουμε και αυτο με ειχε διαλυσει. Ενιωσα κατι εκεινη την ημερα απλα κοιτουσα την εικονα της Παναγιας και ηθελα να κλαιω. Μετα απο λιγους μηνες εκανα ετ και σημερα κυνηγαω το μικρο μου θαυματακι. Οι ιστοριες μας ειναι πολλες και δυσκολες οι πιο πολλες. Το θαυμα ομως θα ερθει σε ολες αργα η γρηγορα με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα τα καταφερετε. Ειστε πολυ δυνατες να το θυμαστε. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..!

Κι εγώ είμαι σπίτι κλεισμένη με απαγορεύση εξόδου και δραστηριοτήτων γενικότερα. Βαδικά στο απόλυτο τπτ! Σήμερα έκλεισα 28 εβδομάδες, η μικρή μου είναι ακριβώς με το κεφάλι πάνω στον τραχήλο, εφάπτεται κανονικότατα  οπότε είμαι ξάπλα για αποφυγή πρόορου τοκετού. Ευτυχώς για την ώρα ο τραχήλος είναι ερμητικά κλειστός και με καλό μήκος οριακά. Προχθές το βράδυ είχα τρομερό πόνο χαμηλά στην πύελο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τπτ, και ούτε να περπατήσω καλά καλά για να πάω τουαλέτα, τελικά κατέληξα εχθές το απόγευμα νοσοκομείο οπού μου βρήκε ο γιατρός κολπίτιδα.. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 και μάλλον έχω και κάποιο μικρόβιο στα ούρα. Έχω ξεκινήσει ήδη από χθες Canesten κολπικά και ευτυχώς έκαναν αμέσως χρήση, σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος, έστειλα το σύζυγο πήγε και ούρα για καλλιέργεια για να δούμε αν χρειαστεί να πάρω ενδεχομένως κάποια αντιβίωση, ελπίζω βέβαια να μην είναι τπτ και να μην χρειαστεί.. να της καπουλάρω με τα κολπικά χάπια μόνο..

Αλλά τι να πω ρε κορίτσια.. στα καλά του καθουμένου από το πουθενά μου εμφανίστηκε αυτό και η φάση είναι ότι δεν το κατάλαβα γιατί ούτε φαγούρα είχα, ούτε τσούξιμο, ούτε τπτ.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!

Κι εγώ είμαι σπίτι κλεισμένη με απαγορεύση εξόδου και δραστηριοτήτων γενικότερα. Βαδικά στο απόλυτο τπτ! Σήμερα έκλεισα 28 εβδομάδες, η μικρή μου είναι ακριβώς με το κεφάλι πάνω στον τραχήλο, εφάπτεται κανονικότατα  οπότε είμαι ξάπλα για αποφυγή πρόορου τοκετού. Ευτυχώς για την ώρα ο τραχήλος είναι ερμητικά κλειστός και με καλό μήκος οριακά. Προχθές το βράδυ είχα τρομερό πόνο χαμηλά στην πύελο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τπτ, και ούτε να περπατήσω καλά καλά για να πάω τουαλέτα, τελικά κατέληξα εχθές το απόγευμα νοσοκομείο οπού μου βρήκε ο γιατρός κολπίτιδα.. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 και μάλλον έχω και κάποιο μικρόβιο στα ούρα. Έχω ξεκινήσει ήδη από χθες Canesten κολπικά και ευτυχώς έκαναν αμέσως χρήση, σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος, έστειλα το σύζυγο πήγε και ούρα για καλλιέργεια για να δούμε αν χρειαστεί να πάρω ενδεχομένως κάποια αντιβίωση, ελπίζω βέβαια να μην είναι τπτ και να μην χρειαστεί.. να της καπουλάρω με τα κολπικά χάπια μόνο..

Αλλά τι να πω ρε κορίτσια.. στα καλά του καθουμένου από το πουθενά μου εμφανίστηκε αυτό και η φάση είναι ότι δεν το κατάλαβα γιατί ούτε φαγούρα είχα, ούτε τσούξιμο, ούτε τπτ.

Καλημέρα!! Είναι πολύ συνηθισμένα αυτά στην εγκυμοσύνη! Εγώ στην πρώτη μου είχα στην κολπική καλλιέργεια σταφυλόκοκκο και είχα φρικάρει…κανένα σύμπτωμα απολύτως, αλλά με διαβεβαίωσαν πως δεν είναι κάτι. Πήρα αντιβίωση και τελείωσε. Λίγο πριν γεννήσω έπαθα δύο απανωτές ουρολοιμώξεις, άλλες δύο φορές αντιβίωση. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη μετράω ήδη μια ουρολοίμωξη και περιμένω στον μήνα που μου απέμεινε μην τυχόν και ξανά πάθω. Γενικά είμαι υστερική με την υγιεινή της περιοχής λόγω ευαισθησίας από μικρή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Απλά στην εγκυμοσύνη λόγω αλλαγής της εσωτερικής ανατομίας (ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον γιατρό) είναι πιο συνηθισμένα αυτά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσι μου σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά γιατί φαντάζομαι πως στεναχωριέσαι.. Πέρα από υπομονή δεν ξέρω τι άλλο να σου πω… Προσπάθησε όσο γίνεται όταν είναι μπροστά να μην έχεις το μωρό αγκαλιά κ να δίνεις σημασία στον μεγάλο, αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση πιστεύω..
    • Καλημέρα!! Είναι πολύ συνηθισμένα αυτά στην εγκυμοσύνη! Εγώ στην πρώτη μου είχα στην κολπική καλλιέργεια σταφυλόκοκκο και είχα φρικάρει…κανένα σύμπτωμα απολύτως, αλλά με διαβεβαίωσαν πως δεν είναι κάτι. Πήρα αντιβίωση και τελείωσε. Λίγο πριν γεννήσω έπαθα δύο απανωτές ουρολοιμώξεις, άλλες δύο φορές αντιβίωση. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη μετράω ήδη μια ουρολοίμωξη και περιμένω στον μήνα που μου απέμεινε μην τυχόν και ξανά πάθω. Γενικά είμαι υστερική με την υγιεινή της περιοχής λόγω ευαισθησίας από μικρή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Απλά στην εγκυμοσύνη λόγω αλλαγής της εσωτερικής ανατομίας (ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον γιατρό) είναι πιο συνηθισμένα αυτά. 
    • Που είστε ώρε κόρες χαθήκατε.. τα νέα σας;;
    • Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Κι εγώ είμαι σπίτι κλεισμένη με απαγορεύση εξόδου και δραστηριοτήτων γενικότερα. Βαδικά στο απόλυτο τπτ! Σήμερα έκλεισα 28 εβδομάδες, η μικρή μου είναι ακριβώς με το κεφάλι πάνω στον τραχήλο, εφάπτεται κανονικότατα  οπότε είμαι ξάπλα για αποφυγή πρόορου τοκετού. Ευτυχώς για την ώρα ο τραχήλος είναι ερμητικά κλειστός και με καλό μήκος οριακά. Προχθές το βράδυ είχα τρομερό πόνο χαμηλά στην πύελο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τπτ, και ούτε να περπατήσω καλά καλά για να πάω τουαλέτα, τελικά κατέληξα εχθές το απόγευμα νοσοκομείο οπού μου βρήκε ο γιατρός κολπίτιδα.. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 και μάλλον έχω και κάποιο μικρόβιο στα ούρα. Έχω ξεκινήσει ήδη από χθες Canesten κολπικά και ευτυχώς έκαναν αμέσως χρήση, σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος, έστειλα το σύζυγο πήγε και ούρα για καλλιέργεια για να δούμε αν χρειαστεί να πάρω ενδεχομένως κάποια αντιβίωση, ελπίζω βέβαια να μην είναι τπτ και να μην χρειαστεί.. να της καπουλάρω με τα κολπικά χάπια μόνο.. Αλλά τι να πω ρε κορίτσια.. στα καλά του καθουμένου από το πουθενά μου εμφανίστηκε αυτό και η φάση είναι ότι δεν το κατάλαβα γιατί ούτε φαγούρα είχα, ούτε τσούξιμο, ούτε τπτ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...