Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβριε γλυκέ, καλώς ήρθες με φωτάκια και ζεστασιά! Μωράκια γερά και χαρούμενα να γεμίσουν κάθε αγκαλιά! 🎄✨❄️

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλο μηνα!! Μαζι με την @flowerv σας στέλνουμε πολλη μπεμπεδοσκονη. Με το καλο οι εγκουλες να έχουν τα μωρακια τους στη αγκαλιά τους και γρήγορα όσα κοριτσια προσπαθούν να έχουν θετικό τεστακι! ❤️

@Elk @Eliza Kats @Rena92 @Ngsofia @melitiniღ @Naty_ @Katiana1987 @Παρασκευαιδου @almira @Savina_5 @maria_nt@maria_nt @το χοντρό μπιζέλι @Zenia z @marinamanoulitsa και όσα αλλα κοριτσια ειναι!! Ταγκαρετε κι εσείς κοριτσια μου..... 😇

images.jpeg

Δημοσίευση

Τι όμορφο θεματάκι!! Καλές γιορτές να έχουμε κορίτσια μου! Ό,τι επιθυμούμε! 💚❤️🎄

Συγχαρητήρια και για τη χοριακή @pennaki μου! Πάμε για υπέρηχο τώρα με τέτοιο νούμερο, νισάφι πια με τις χοριακές!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

Τι όμορφο θεματάκι!! Καλές γιορτές να έχουμε κορίτσια μου! Ό,τι επιθυμούμε! 💚❤️🎄

Συγχαρητήρια και για τη χοριακή @pennaki μου! Πάμε για υπέρηχο τώρα με τέτοιο νούμερο, νισάφι πια με τις χοριακές!

Εσυ να ανοίξεις τον επόμενο μήνα! Εσυ μας μένεις! 🥰 btw βγήκε η 3η 9765. Θελω να δω τι θα μου πούνε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Εσυ να ανοίξεις τον επόμενο μήνα! Εσυ μας μένεις! 🥰 btw βγήκε η 3η 9765. Θελω να δω τι θα μου πούνε.

νομίζω με τέτοια χοριακή πας βουρ για υπέρηχο!! περιμένουμε νέα σου!! ❤️

Δημοσίευση

Καλο μηνα μονο με ομορφες ευχες...να μας φυλαει για το τελος του  αυτη η χρονια,αυτος ο.μηνας το καλυτερο δωρο για ολες μας❤️να.μας γεμισει αισιοδοξια με πολλα τεστ θετικα που θα μας πλημμυρισουν χαμογελα🌻

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου, που μου έφερε το πρώτο παιδάκι μου και για να δούμε αν θα φέρει και το δεύτερο 😇 

@pennaki με το καλό ο υπέρηχος κοριτσάκι μου! 
@flowerv δεν ξέρεις πόσο χάρηκα τώρα που έμαθα τα νέα σου!! Ολα να πάνε καλά κορίτσι μου!!

Δημοσίευση

Καλο μηνα κορίτσια! Οσα κορίτσια ειχαν θετικο τεστ εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη🩵🩷! Εμεις που προσπαθούμε ακόμη ας ειναι φετος τα τυχερά μας Χριστούγεννα! Τελευταία μερα περιόδου σήμερα και μετα απο ενα μιση μηνα αναμονης από αυριο ξεκιναμε ξανα προσπάθειες! Σκέφτομαι οτι περιμένω περίοδο ξανα στις 25 και θελω τοοοσο πολυ να κανω δωρο στον άντρα μου ενα θετικό τεστ. Μακάρι Παναγια μου για όλες μας!

Δημοσίευση

Κοριτσια αυτο το μηνα ειναι τριπλή χαρα για μας. Θα παμε να δουμε το μικρούλι μας, έχουμε επέτειο γάμου και γιορτή εγω ανήμερα των Χριστουγέννων. 😍 Τι όμορφα! Κάθε χρονο τέτοια εποχή στολιζαμε πολυ λίγα πράγματα οι 2 μας. Υποτυπώδης στολισμός. Και λέγαμε του χρόνου θα βγάλουμε το δέντρο με ενα παιδι. Ε φετος ευελπιστώ να βγάλουμε το δέντρο να στολίσουμε!!! 🌲

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια καλές γιορτές να έχουμε και εύχομαι να γεμίσουν οι κοιλίτσες οσες κοπέλες προσπαθούν 🥰

τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε οι εγκυουλες

οσες κοπέλες περιμένουν τα μωράκια τους αυτόν τον μήνα με το καλό να τα πάρουν στην αγκαλιά τους 

IMG_2689.thumb.jpeg.f5f63c9a9668060241656ccb62779043.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια αυτο το μηνα ειναι τριπλή χαρα για μας. Θα παμε να δουμε το μικρούλι μας, έχουμε επέτειο γάμου και γιορτή εγω ανήμερα των Χριστουγέννων. 😍 Τι όμορφα! Κάθε χρονο τέτοια εποχή στολιζαμε πολυ λίγα πράγματα οι 2 μας. Υποτυπώδης στολισμός. Και λέγαμε του χρόνου θα βγάλουμε το δέντρο με ενα παιδι. Ε φετος ευελπιστώ να βγάλουμε το δέντρο να στολίσουμε!!! 🌲

Του χρόνου που θα στολισετε, θα έχετε παρέα και το μωρό, με γιορτινό φορμάκι ντυμένο!! 🎄🥰

Δημοσίευση

Γλυκά μου κορίτσια, καλο και ευλογημένο μηνα με άπειρη μπεμπεδοσκονη 🫶️ Εύχομαι πολλα θετικά τεσταακια σε όσες το επιθυμούν🩷🩵

@Rena92 σ'ευχαριστώ παρα πολυ, ναι τα καταφέραμε επιτέλους, είμαι τόσο διστακτικά χαρούμενη🙏 ευχομαι μονο να πανε όλα καλά για ολες μας🙏

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Και προκαταβολικά να πω και Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε 😊

Έφτασε επιτέλους ο μήνας που περιμένουμε το 2ο μωράκι μας 😊 Σήμερα μπήκα στην 39η εβδομάδα και ελπίζω να βγει σύντομα ο μπέμπης γιατί είναι δύσκολες οι τελευταίες μέρες 😅 Αν και δεν τον βλέπω τον κύριο να θέλει να βγει...

Να ευχηθώ πάλι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες στα κορίτσια που έμειναν πρόσφατα έγκυες! Καλό κουράγιο σε αυτές που κοντεύουν να γεννήσουν σε λίγους μήνες! Και καλά γαμ@@@α σε όσες είναι στην προσπάθεια 🤣🤣🤣🤣 Ζήστε το κορίτσια! Μετά το σεξ θέλει ειδικό ραντεβού 🤣🤣🤣 Χαρείτε το! Και θα έρθει και το μωρό, που θα πάει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...