Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διαδικασία πριν την εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο κατεψυγμένων ωαρίων

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παρακαλώ πολύ εάν έχει κάνει κάποια από εσάς εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων βλαστοκυστών σε φυσικό κύκλο να μου πει την διαδικασία που ακολούθησε εκείνη ?

Εγώ την προηγούμενη φορά είχα κάνει την 2η ημ΄έρα του κύκλου εξέταση προγεστερόνης και οιστραδιόλης και έπειτα την 8η ημέρα με παρακολούθησε υπερηχογράφηκα και μου είπε από την 10η ημέρα  να κάνω τέστ ωορρηξίας και την 10η ημέρα πάλι οιστραδιόλη αφού είχε στο τεστ ωορρηξίας φανεί το χαμογελάκι και από την 11η ημέρα μου ξεκίνησε προγεστερόνη vascol κρέμα και κορτιζόνη και δυο ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά και inohep ενέσιμη . Η εμβρυομεταφορά έγινε την 17 ημέρα του κύκλου και 6 ημέρες μετά την έναρξη προγεστερόνης και αφού πριν την εμβρυομεταφορά μου έκανε πάλι εξετάσεις αίματος προγεστερόνης και οιστραδιόλης .

Αυτή είναι η διαδικασία ? Σε τεχνητό είναι διαφορετική ?

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσι μου δύο ετ έχω κάνει. Και οι δύο σε τεχνητό κύκλο. Αν θυμάμαι καλά δεύτερη μέρα περιόδου έκανα εξετάσεις αίματος, και ξεκίνησα cyclacur πρωί βράδυ. Στην 19η μέρα περιόδου έκανα και τις δύο ετ μου και 5 ή 6 μέρες δεν θυμάμαι καλά πριν την ετ ξεκινούσα vasclor και prolutex.. γιατί τα έμβρυα που έχω κατάψυξη είναι όλα 5ης μέρας.

Δημοσίευση

Εμένα είναι 1 5ης ημέρας και 2 6ης ημέρας , οπότε και στο τεχνητό δεν ξεκινάς μήνες πιο νωρίς σε ρωτάω γιατί είμαι από νησί μακριά από την Αθήνα και θέλω να υπολογίσω και τους υπέρηχους ?

Δημοσίευση

@nefeli1980 μου μπήκες πάλι στην διαδικασία;! όλα, μα όλα να πάνε καλά!!❤️🙏🙏 Σου στέλνω πολλή- πολλή θετική ενέργεια!! Λοιπόν, εγώ έχω κάνει ετ σε φυσικό με κατεψυγμένες. Αν με ρωτάς, δεν θυμάμαι ακριβώς τις ημέρες, όμως είναι περίπου 17, όπως το λες. Θυμάμαι ότι ένα μήνα πριν ξεκινήσω μπήκα σε ένα σχήμα με βιταμίνες για προετοιμασία κ ενδυνάμωση. Την δεύτερη ημέρα του κύκλου με είδε πρώτη φορά. Με ξαναείδε κάπου την 5η-7η και μετά την 10η- 11η, όπου ήμουν κοντά στην ωορρηξία. Έδωσε οβιτρέλ για να ελέγξουμε την ωορρηξία και την ημέρα της ωορρηξίας μου μέτρησε προγεστερόνη, για να δει πότε θα κάνει την ετ. Σε μένα βγήκε 5 ημέρες μετά. Άρα σύνολο 16-17 ημέρες.

Από φάρμακα ξεκίνησα με σικλακουρ και κορτιζόνη (medrol), κάποια στιγμή μου ξεκίνησε και προγεστερόνη, αλλά δεν θυμάμαι ποια ημέρα ακριβώς. Θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι στον φυσικό δεν δίνουμε ενέσιμη προγεστερόνη. Άλλοι δίνουν. Αυτά σε γενικές γραμμές.  Δεν ξέρω αν μου ξεφευγει κάτι... Γενικά εμένα μου φάνηκε εύκολη διαδικασία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...