Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλά είμαι, φουσκώνω!! Στις 19/11 έχω τη β επιπέδου και ανυπομονώ!! 

Αχ θεέ μου τι γρήγορα περνάει ρε συ ο καιρός.. ποτέ περίμενες να έρθει ο γιατρός κτλ ποτέ πας για β επιπέδου 😮 θα μου πεις εγώ σε λίγο γεννάω 🤐 αυτή την εγκυμοσύνη ούτε φωτογραφίες την κοιλιά ούτε χρόνος να νιώσω έγκυος 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Να σας ζησει το αγορακι σας ! Γερος κ καλοτυχος να ειναι!!🩵🩵🩵

στις On 2/11/2025 at 8:33 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια μου!!! 

@Ngsofia συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

@annie! Να σου ζήσει ο παίδαρος!! Γέρος και καλότυχος να είναι!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@annie! να σας ζήσει το αντράκι σας κορίτσι μου.. τυχερός, γερός & ευτυχισμένος πάντα στη ζωή του.!!! Μια χαρά τα κιλάκια του.. τσουποτός τσουποτός.. ταμάπ για τσίμπημα και φίλημα..!!! 🤗👶🏼🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Να σου ζησει το αγορακι σου! 💙 Γερος και τυχερος!

Καλο μηνα σε ολες!!! Μακαρι να ερθει σε ολες το πολυποθητο μωρακι μας!

στις πριν 4 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Να σας ζήσει! Καλότυχος και υγιής..Καλό μήνα στην υπόλοιπη παρέα..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@annie! Πώς είσαι;; Πώς είναι η ανάρρωση αυτή τη φορά; 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!! Πολύ καλύτερα από την προηγούμενη καισαρική!!! Προφανώς κ υπάρχει πόνος αλλά είναι άκρα διαχειρίσιμος.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ θεέ μου τι γρήγορα περνάει ρε συ ο καιρός.. ποτέ περίμενες να έρθει ο γιατρός κτλ ποτέ πας για β επιπέδου 😮 θα μου πεις εγώ σε λίγο γεννάω 🤐 αυτή την εγκυμοσύνη ούτε φωτογραφίες την κοιλιά ούτε χρόνος να νιώσω έγκυος 

Άσε Ελπίδα κι εμάς που είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη ούτε την καταλάβαμε ακόμη.. με τόσα που έτυχαν ακόμα δεν έχω γυρίσει στο σπίτι μου και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα. Είμαι 1,5 μήνα στο πατρικό μου για καλύτερη φροντίδα. Στο καπάκι έχουμε αρχίσει μετακόμιση σε τρια σπίτια.. οι γονείς μου έχουν ανακαινίσει το πατρικό του πατέρα μου και μεταφέρονται πράγματα εκεί, ο άντρας μου πάλι μεταφέρει πράγματα στο δικό μου πατρικό και γίνεται ένας χαμός.. 🥴 όχι φωτογραφία την κοιλιά, τπτ δεν έχω βγάλει.. και δεν ξέρω μέχρι να γεννήσω αν αξιωθώ να έχω καμιά φωτογραφία ούσα έγκυος.. 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ισχύει, ακριβώς αυτό. Αυτή την εγκυμοσύνη δεν την έχω χαρεί καθόλου!! Και νιώθω ότι δεν έχω συνδεθεί με το μωρό ακόμα. Στην κόρη μου της μιλούσα και την χαιδευα συνεχεια. Αυτή τη φορά δεν ξέρω αν είναι η άμυνα που με κρατάει να μην δεθώ γιατί δεν σου κρύβω ότι ακόμα φοβάμαι.. υπάρχουν μέρες που ξεχνάω ότι είμαι έγκυος.. να κάνω και τη β και νομίζω θα ηρεμήσω κάπως. Εσύ ποτέ με το καλό γεννας;; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

εγώ σήμερα είχα την αυχενική όλα καλά ευτυχώς το είχα πολύ άγχος να σας πω την αλήθεια αλλά όλα καλά σε λίγες μέρες περιμένω και το αίμα να βγει 

φύλο δεν καλό είδαμε αλλά μου είπε με επιφύλαξη αγόρι θα δείξει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

εγώ σήμερα είχα την αυχενική όλα καλά ευτυχώς το είχα πολύ άγχος να σας πω την αλήθεια αλλά όλα καλά σε λίγες μέρες περιμένω και το αίμα να βγει 

Τι ωραία νέα κορίτσι μου!! Με το καλό λοιπόν!! Θα είναι αγοράκι αυτήν την φορά πιστεύω 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ισχύει, ακριβώς αυτό. Αυτή την εγκυμοσύνη δεν την έχω χαρεί καθόλου!! Και νιώθω ότι δεν έχω συνδεθεί με το μωρό ακόμα. Στην κόρη μου της μιλούσα και την χαιδευα συνεχεια. Αυτή τη φορά δεν ξέρω αν είναι η άμυνα που με κρατάει να μην δεθώ γιατί δεν σου κρύβω ότι ακόμα φοβάμαι.. υπάρχουν μέρες που ξεχνάω ότι είμαι έγκυος.. να κάνω και τη β και νομίζω θα ηρεμήσω κάπως. Εσύ ποτέ με το καλό γεννας;; 

Ακριβώς το ίδιο κ εγώ κορίτσια…μέχρι πριν κανένα μήνα δεν ένιωθα καθόλου έγκυος! Αφού έβλεπα τις μικροαλλαγές στο σώμα μου και με έπιανε «στεναχώρια», γιατί δεν τις συνδύαζα με το γεγονός της εγκυμοσύνης. Πλέον είμαι 30+2 και η κοιλιά έχει πεταχτεί φουλ και η μικρή είναι ζωηρή, οπότε τώρα το συνειδητοποίησα για τα καλά 😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τι ωραία νέα!! Όλα με το καλό εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις On 1/11/2025 at 8:22 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα!!! Γέννησαααααα!! Έναν παίδαρο 3800γρ!!! Τροφαντός τροφαντός!!! Στέλνω όλη τη μπεμπεδοσκονη που έχουμε για να γεμίσει αυτός ο μήνας με θετικά τεστακια!!

Να σας ζήσει ο μπέμπης 😊 Να έχει πάντα υγεία και ευτυχία στη ζωή του 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Άσε Ελπίδα κι εμάς που είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη ούτε την καταλάβαμε ακόμη.. με τόσα που έτυχαν ακόμα δεν έχω γυρίσει στο σπίτι μου και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα. Είμαι 1,5 μήνα στο πατρικό μου για καλύτερη φροντίδα. Στο καπάκι έχουμε αρχίσει μετακόμιση σε τρια σπίτια.. οι γονείς μου έχουν ανακαινίσει το πατρικό του πατέρα μου και μεταφέρονται πράγματα εκεί, ο άντρας μου πάλι μεταφέρει πράγματα στο δικό μου πατρικό και γίνεται ένας χαμός.. 🥴 όχι φωτογραφία την κοιλιά, τπτ δεν έχω βγάλει.. και δεν ξέρω μέχρι να γεννήσω αν αξιωθώ να έχω καμιά φωτογραφία ούσα έγκυος.. 🤪

Μια φωτογραφία που έκανα και θα κάνω οπωσδήποτε είναι πριν μπεις να γεννήσεις έξω από το νοσοκομείο και μια μόλις βγεις με το μωράκι σου. Θα με θυμηθείς.... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Να ηρεμήσεις άκουσα . Ξέρεις πολύ καλά δεν ηρεμείς εδώ ακόμα και τώρα 25 εβδ και αν δεν τον νιώσω βάζω το μηχάνημα λέω κοιμασαι Ε.. βραδυνος Τύπος ο κύριος τώρα κάνει βόλτες.. καλά θα περάσουμε... 

Μέχρι 15.02 πρέπει να γεννήσω λόγο ότι πάω με καισαρική. 

Τώρα θα δείξει εάν μπορέσω να διαλέξω 05.02 που ήταν τα γενέθλια του μπαμπάκα μου , θα πάρει και το όνομα του. Τον έχω χάσει απ' τα 14 άρα μου ,οπότε θέλω να τον τιμήσω 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τέλεια όλα καλα!!! Μια ανάσα ειναι αυτο!!! Με το καλο και οι αιματολογικες.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου!! Με το καλό λοιπόν!! Θα είναι αγοράκι αυτήν την φορά πιστεύω 🥰 

στις πριν 4 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Τι ωραία νέα!! Όλα με το καλό εύχομαι!! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια όλα καλα!!! Μια ανάσα ειναι αυτο!!! Με το καλο και οι αιματολογικες.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! 

@Elk έλα να έρθει ο γιος! 

Καλέ ποια κοπέλα έχει μείνει στην αναμονή; Για εμφανιστειτε!

Για να δούμε περιμένω και εγώ με αγωνία πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρω ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! 
χαίρομαι για τις εγκυουλες που όλα προχωρούν ομαλά ❤️ 

@annie! να σας ζήσει κορίτσι μου! Γερό και καλότυχο να είναι ❤️ καλή ανάρρωση να εχεις!

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζήσει ο μπέμπης 😊 Να έχει πάντα υγεία και ευτυχία στη ζωή του 😊

Να σαι καλά γλυκιά μου!! Με το καλό και σε σένα!!!😍😍😍

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Μήπως έχει καμία κανένα νέο απο τη @marinamanoulitsa ;;; 

@Elkμου, ήρθε  η ώρα να αλλάξει η αριθμητική στο σπίτι σας! Νομίζω πως ο 2ος άντρας είναι στο δρόμο!!! 

Εκτός απο @anna_30ποία άλλη κοπέλα περιμένει;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Μήπως έχει καμία κανένα νέο απο τη @marinamanoulitsa ;;; 

@Elkμου, ήρθε  η ώρα να αλλάξει η αριθμητική στο σπίτι σας! Νομίζω πως ο 2ος άντρας είναι στο δρόμο!!! 

Εκτός απο @anna_30ποία άλλη κοπέλα περιμένει;;; 

Χαχαχα ευχαριστώ θα ήθελα και ένα αγοράκι 💙 είναι η αλήθεια αλλά και κορίτσι 🩷 να είναι δεν με πειράζει καθόλου θα μεγαλώσει και άλλο η ομάδα των κοριτσιών 💪 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!! 

Εύχομαι να πηγαίνουν καλά οι εγκυμοσύνες σας και με το καλό όσες είναι να γεννήσουν.

Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα 9+5 σήμερα, μεγαλώνει και είδαμε ποδαράκια και χεράκια. Κλείσαμε αυχενική στις 24 Νοεμβρίου.

Βέβαια είχα λίγες σταγόνες αίμα κατά το σκούπισμα χθες το βράδυ (έχει κλείσει η αποκόλληση) σήμερα είχα ελάχιστο καφέ εννοείται πως και πάλι αγχώθηκα και συνεχίζω τη ξεκούραση. Μάλλον αυτό μπορεί να οφείλεται στη μετακίνηση που πήγαμε στην Αθήνα και γυρίσαμε.  Μου ανέφερε ότι είναι και χαμηλά ακόμα ο πλακούντας οπότε και τη προηγούμενη φορά που είχα δει λίγο ροζ μπορεί να ήταν από το πλακούντα. Θα το δούμε αναλυτικά που θα πάω στην αυχενική με τον άλλο γιατρό. Τώρα πως θα περάσουν οι μέρες δε ξέρω. 

Από συμπτώματα πάλι είμαι μια μέρα χάλια (αναγουλες, πονοκέφαλο, καούρα) μια μέρα μέτρια, αλλά αυτό που έλεγα είναι ότι καλύτερο να έχω όλα τα συμπτώματα από το να έχω έστω και σταγόνες αίμα. 

Εσείς πώς τα πηγαίνετε με τα συμπτώματα σας; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Οχι ακόμη κοριτσι μου στης 11/11 Τρίτη έχω το ραντεβού ως τότε υπομονή...

Ααα μπερδεύτηκα νόμιζα εχτές θα πήγαινες γιατρό 😅

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! 

Εύχομαι να πηγαίνουν καλά οι εγκυμοσύνες σας και με το καλό όσες είναι να γεννήσουν.

Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα 9+5 σήμερα, μεγαλώνει και είδαμε ποδαράκια και χεράκια. Κλείσαμε αυχενική στις 24 Νοεμβρίου.

Βέβαια είχα λίγες σταγόνες αίμα κατά το σκούπισμα χθες το βράδυ (έχει κλείσει η αποκόλληση) σήμερα είχα ελάχιστο καφέ εννοείται πως και πάλι αγχώθηκα και συνεχίζω τη ξεκούραση. Μάλλον αυτό μπορεί να οφείλεται στη μετακίνηση που πήγαμε στην Αθήνα και γυρίσαμε.  Μου ανέφερε ότι είναι και χαμηλά ακόμα ο πλακούντας οπότε και τη προηγούμενη φορά που είχα δει λίγο ροζ μπορεί να ήταν από το πλακούντα. Θα το δούμε αναλυτικά που θα πάω στην αυχενική με τον άλλο γιατρό. Τώρα πως θα περάσουν οι μέρες δε ξέρω. 

Από συμπτώματα πάλι είμαι μια μέρα χάλια (αναγουλες, πονοκέφαλο, καούρα) μια μέρα μέτρια, αλλά αυτό που έλεγα είναι ότι καλύτερο να έχω όλα τα συμπτώματα από το να έχω έστω και σταγόνες αίμα. 

Εσείς πώς τα πηγαίνετε με τα συμπτώματα σας; 

Όλα καλά πηγαίνουν αυτό κράτησε και λίγο υπομονή να περάσουν οι μέρες για να πας για αυχενική.. συνέχισε την ξεκούραση και οοολα θα πάνε μια χαρά 

εγώ συμπτώματα δεν είχα ιδιαίτερα αυτήν την φορά λίγο το στομάχι μου πιάνει που και που 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
    • Εγώ έχω περιοριστεί λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα γιατί φτάνω προς το τέλος και δεν θελω να συμβεί τίποτα απροόπτο. Δυστυχώς δεν έχει πάρει θέση και λόγω της ακινησίας δεν νομίζω να πάρει κιόλας, οπότε πάω για καισαρική. Έκανες κάτι που σε βοήθησε να πάρει θεση;
    • Η αλήθεια είναι ότι πέρασε δραματικά αργά για μένα...γιατί δεν σας κρύβω ότι μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου δεν θα ησυχάσω...ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!! Εμένα είναι Δευτέρα Γυμνασίου και Πέμπτη Δημοτικού τα παιδιά οπότε δεν γίνεται να σταματήσουν τα μαθήματα...τώρα για προνήπια σας συνιστώ να τα σταματήσετε τουλάχιστον μέχρι να σταραντήσει το μωρό γιατί αν κολλήσει κάτι νωρίτερα πάει νοσοκομείο... δυστυχώς το έχω βιώσει στον πρώτο μου γιο.... Ναι ναι κανονικά φυσιολογικά!!και τα άλλα δύο φυσιολογικα τα έκανα.... Με το καλό και σε εσένα!!!εσύ που έχεις μικρά μωράκια,πως είσαι;;; κουράζεσαι περισσότερο; Εγώ εδώ και πάλι δεν την παλεύω που είναι μεγάλα! Ναι ναι ανυπομονούν και είναι πολύ χαρούμενα που πάλι είναι αγοράκι 🩵😁 δεν ήθελαν κορίτσι αχαχχααχα για να παίζουν λέει ps5... Καλά λέω μέχρι να παίξει ο μπέμπης εσείς θα είστε φαντάροι!😛🤣 Εσένα τι κάνει η κορίτσαρα σου;;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...