Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Αχ κοπέλα μου ήθελα από χθες να σου στείλω και ξεχάστηκα γιατί προχθές μετά την αυχενική βγηκαμε μια βόλτα.. Και τώρα μόλις το θυμήθηκα. Έχουμε και μετακόμιση και δεν χαλάρωσα καθόλου. 

Όλα καλά! Οι μετρήσεις καλές. Περιμένω την παπει για να γίνει συνδυασμός με τ αποτελέσματα και να μου πουν αν είναι όλα εντάξει. 

Εσύ πως είσαι;

Ελα κορίτσι μου μπράβο όλα καλά είναι και η αίματος θα είναι καλή θα δεις ☺️ τέλεια όλα πηγαίνουν μια χαρά ! με το καλό να πάτε και στο καινούργιο σπίτι σας 

δεν πειράζει μωρέ αν έχεις και δουλειές να στέλνεις όποτε εχεις χρόνο εγώ μπαίνω κάθε μέρα χαζό κοιτάω ☺️

Σου είπε για φύλο τίποτα; Ή δεν θέλετε να το μάθετε ακόμα ; 

εγώ καλά είμαι πήγαμε μια βόλτα εχτές με τα παιδεία να πάρουμε κανένα χριστουγεννιάτικο η εγκυμοσύνη πάει καλά έχω μπει και στο δεύτερο τρίμηνο οπότε κάπως ένα κομμάτι άγχους έχει υποχωρήσει ,έχω πετάξει και κοιλιτσα 🥰 

εσύ από συμπτώματα πως είσαι; 

Δημοσίευση

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! 

Αμην και πότε να τακτοποιηθούμε.

Δεν γύρισε ήθελα να δω τι είναι αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Αν και είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς. 

Τι ωραία οι καλύτερες βόλτες!! ❤️

Σαν χαλάρωσαν λίγο οι αναγούλες. Αν προσέχω τι τρώω και δεν αφήνω άδεια το στομάχι είμαι καλά. 

Έχω κι εγώ κοιλίτσα λίγο. 

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ έφαγα σοκολάτα και μετά από λίγο ένιωθα κάτι φτερουγίσματα. Δεν ξανανιωσα τέτοιο πράγμα. Νομίζω πως ήταν το μωρό. 

Είναι νωρίς πιστεύεις; Εσύ ένιωσες κάτι τόσο νωρίς στα κορίτσια ή τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! 

Αμην και πότε να τακτοποιηθούμε.

Δεν γύρισε ήθελα να δω τι είναι αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Αν και είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς. 

Τι ωραία οι καλύτερες βόλτες!! ❤️

Σαν χαλάρωσαν λίγο οι αναγούλες. Αν προσέχω τι τρώω και δεν αφήνω άδεια το στομάχι είμαι καλά. 

Έχω κι εγώ κοιλίτσα λίγο. 

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ έφαγα σοκολάτα και μετά από λίγο ένιωθα κάτι φτερουγίσματα. Δεν ξανανιωσα τέτοιο πράγμα. Νομίζω πως ήταν το μωρό. 

Είναι νωρίς πιστεύεις; Εσύ ένιωσες κάτι τόσο νωρίς στα κορίτσια ή τώρα;

Αντε μακάρι να τακτοποιηθεί γρήγορα το σπίτι να μπεις στην σειρά σου

ααα δεν μπόρεσε να δει καθόλου στην αυχενική εντάξει δεν πειράζει τις πιο πολλές φορές στην αυχενική δεν είναι και κάτι σίγουρο σε λίγες βδομάδες θα ξέρεις.. εμένα ο ιδιώτης που είχα έβλεπε φύλο με σιγουριά μετά την 14 εβδομάδα τώρα επειδή είμαι σε άλλον σε δημόσιο δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι πριν την β επιπέδου 

πότε ξανά έχεις ραντεβού με τον γιατρό ;

εγώ ένιωσα 17 εβδ το πρώτο 16 εβδ το δεύτερο.. στο δεύτερο είχα νιώσει και κάτι 14 εβδ αλλά επειδή ήταν μόνο για μια φορά και μετά ξανά ένιωσα 16 εβδ δεν είμαι σίγουρη τελικά αν στις 14 ήταν όντως το μωρό.. τώρα αν θυμάμαι είσαι λίγο πιο πίσω από εμένα είναι λίγο νωρίς αλλα δεν είναι και απίθανο να είναι το μωράκι σου 😊  

Δημοσίευση

Στις 4 Δεκεμβρίου θα το δούμε πάλι. 

Δεν το ξανάνιωσα από προχθές. Αλλά ήταν πολύ περίεργο και έντονο. Θα ξαναφαω καμία μέρα σοκολάτα να δω. 😁

Το Σάββατο έκλεισα 13 βδομάδες. Εσύ είσαι 15;

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nancy Nats είπε:

Στις 4 Δεκεμβρίου θα το δούμε πάλι. 

Δεν το ξανάνιωσα από προχθές. Αλλά ήταν πολύ περίεργο και έντονο. Θα ξαναφαω καμία μέρα σοκολάτα να δω. 😁

Το Σάββατο έκλεισα 13 βδομάδες. Εσύ είσαι 15;

Εγώ κατά της 8/12 θα είναι το επόμενο μου ραντεβού 

για την ακρίβεια είμαι 14 εβδομάδων και 3 μέρες 

λένε η σοκολάτα βοηθάει 😂 δοκίμασε να ξανά φας να δεις 

κανείς κάποια διατροφή ; Εγώ πρέπει να αρχίσω να προσέχω γιατί έχω ένα θεματάκι με το ζάχαρο μου στην εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση

Α μια βδομάδα έχουμε διαφορά.

Δεν κάνω γιατί ακόμη δεν έχω συνέλθει από αναγούλες. Δεν τρώω γλυκά και χαζά αλλά δεν τρώω και συνέχεια θρεπτικά πράγματα γιατί σχεδόν όλα μου μυρίζουν οπότε ότι μπορώ. Και επίσης πίνω sprite γιατί αλλιώς δεν μπορώ να φάω τίποτα και να λειτουργήσω. Ακόμη ούτε νερό δεν πίνω. Θέλω όμως μόλις περάσει να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά. 

Πιστεύεις θα κάνεις διαβήτη κύησης;

Εμένα η τελευταία εξέταση ήταν καλή 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Α μια βδομάδα έχουμε διαφορά.

Δεν κάνω γιατί ακόμη δεν έχω συνέλθει από αναγούλες. Δεν τρώω γλυκά και χαζά αλλά δεν τρώω και συνέχεια θρεπτικά πράγματα γιατί σχεδόν όλα μου μυρίζουν οπότε ότι μπορώ. Και επίσης πίνω sprite γιατί αλλιώς δεν μπορώ να φάω τίποτα και να λειτουργήσω. Ακόμη ούτε νερό δεν πίνω. Θέλω όμως μόλις περάσει να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά. 

Πιστεύεις θα κάνεις διαβήτη κύησης;

Εμένα η τελευταία εξέταση ήταν καλή 

Ναι δεν εχουμε μεγάλη διαφορά είμαστε κοντά ☺️

αν έχεις αναγούλες η διατροφή είναι ζόρικη δεν γίνεται σε ενοχλούν και οι μυρωδιές από τα φαγητά δεν θα τρως και πολλά πράγματα ( έτσι ήμουν και εγώ στην πρώτη μου μύριζαν πολλά φαγητά)

και εμένα καλό είναι το ζάχαρο νηστείας που κάνω τώρα στις εξετάσεις αλλά η καμπύλη ζαχαρου μου και στις δυο εγκυμοσύνες δεν ήταν καλή συνήθως έχω θέμα με το ζάχαρο μετά το φαγητό αν φάω αρκετούς υδατάνθρακες ή ζάχαρη 

Το μόνο που έκοψα είναι την κόκα κολα είναι καλύτερα το στομάχι μου οπότε δεν την χρειάζομαι.. νερό πίνω αρκετό 

πρέπει λίγο να μπω σε μια σειρά με το φαγητό τρώω και κανένα γλυκό έχει ανοίξει και η όρεξη να δω τι θα κάνω 😅 δύσκολα τα πράγματα 

Δημοσίευση

Αυτό φοβάμαι κι εγώ.. την ημέρα που θα ανοίξει η όρεξη και θα νιώσω καλύτερα πως θα το μαζέψω χαχχαχχα 

Ευτυχώς σκέφτεσαι το μωρό και λες λίγο υπομονή ακόμη μωρέ. Για να μην έχει και αυτό θέματα μετά. 

Αχ τι τραβάμε απ την ώρα που θα βγει θετικό το τεστ μέχρι να μεγαλώσει και βάλε... 

Αλλά ευλογία μεγάλη.

Δεν ξέρω αν πιστεύεις.. Αλλά εγώ πιστεύω πολύ και πιστεύω ότι μας το έφερε γιατί για Σεπτέμβριο λέγαμε να αρχίσουμε διαδικασίες για εξωσωματική και απ το άγχος άρχισαν να με πιάνουν κρίσεις πανικού οπότε του λέω τ αφήνουμε για μετά το γάμο.. Και θυμάμαι πήγαινα στη δουλειά και λέω από μέσα μου. Θεέ μου ξέρεις εσύ.. Ας έρθει οπότε είναι το θέλημα σου. Το Σεπτέμβριο έμαθα ότι είμαι έγκυος. 

Εν τω μεταξύ είπαμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το γάμο για να ξεχαστούμε. Μάιο γενναω και Σεπτέμβριο παντρευομαστε.. Όλα μαζί.. 

Και ταξαμε και τον γάμο σε εκκλησία της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω. Μεγάλη η Χάρη Της. Βοήθησε🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...