Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια εχω μια απορία φυσικα θα ρωτήσω και τον γιατρό μου αλλα αν κάποια γνωρίζει. Τη Δευτέρα θα κάνω σαλπιγγογραφια και απ όσο γνωρίζω απ τον κυκλο μου την επόμενη ημέρα βαριά μεθεπόμενη έχω ωορηξια..Θα μας επιτρέψει να έχουμε επαφές ή πάει και αυτός κυκλος;

Αν θυμάμαι καλά όχι εκείνο το μήνα μη σε πάρω στο λαιμό μου. Έχει 4 χρ που είχα κάνει 

Δημοσίευση
στις On 14/10/2025 at 3:12 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου ! 

εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ; 

μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️

ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά ! 
εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..

Αν και δεν είχα πολλά συμπτώματα ούτε στην κόρη. Νομίζω τώρα στον γιο ήταν ακόμα πιο ήπια. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια εχω μια απορία φυσικα θα ρωτήσω και τον γιατρό μου αλλα αν κάποια γνωρίζει. Τη Δευτέρα θα κάνω σαλπιγγογραφια και απ όσο γνωρίζω απ τον κυκλο μου την επόμενη ημέρα βαριά μεθεπόμενη έχω ωορηξια..Θα μας επιτρέψει να έχουμε επαφές ή πάει και αυτός κυκλος;

Κανονικά σε αφήνουν αν θυμάμαι καλά.. Είχα κάνει την κλασική. Έχουν περάσει κ εξι χρόνια από τότε που την έκανα..

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν και δεν είχα πολλά συμπτώματα ούτε στην κόρη. Νομίζω τώρα στον γιο ήταν ακόμα πιο ήπια. 

Εγώ πάλι είχα πολλά συμπτώματα στα κορίτσια έντονους εμετούς 

τωρα δεν έχω είμαι πολύ πιο ήπια τα πράγματα απλά καμία φορά έχω καούρες 

αντε να δούμε πως θα πάει.. με έπιασαν και δυο φρονιμιτες ξαφνικά και είμαι χάλια έχω πρηστεί και έχω πάρει αντιβίωση 😔 στεναχωρέθηκα φουλ  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; 

πολύ ησυχία έχει πέσει ☺️

έχουμε καμιά κοπέλα να περιμένει ; 

Καλημέρα κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε όλες καλα μανούλες, εγκυουλες και ,αυτες οι λίγες που μείναμε ακόμη στον αγωνα... Μακάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην μείνει καμία στο θεματάκι που δεν θα ειναι έγκυος...

Εγω ειμαι στην αναμονή αλλα όχι την κλασική... ειμαι μετα απο ετ που έκανα την Δευτέρα... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε όλες καλα μανούλες, εγκυουλες και ,αυτες οι λίγες που μείναμε ακόμη στον αγωνα... Μακάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην μείνει καμία στο θεματάκι που δεν θα ειναι έγκυος...

Εγω ειμαι στην αναμονή αλλα όχι την κλασική... ειμαι μετα απο ετ που έκανα την Δευτέρα... 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!! Εύχομαι ότι καλύτερο 💞💞 και στέλνω πολύ μπεμπεδοσκονη 💗

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Εύχομαι μια τριψήφια χοριακη κοριτσάκι μου σε λίγες μέρες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Αντε κορίτσι μου με το καλό να μας στείλεις σε λίγες μέρες μια μεγαλη χοριακη θα περιμένουμε νέα σου ☺️

Δημοσίευση

@NgsofiaΜεσα από την καρδιά μου μια μεγάλη χοριακη 🫶🌹Εμεις σε αλλα νεα ειμαστε σε αναμονή αποτελεσματων για τον άντρα μου και παράλληλα σε γόνιμες μέρες.. Η δικη μου εξέταση τελικά θα γινει στο Γένεσις περιμένω ημερομηνία. Γενικά περιμένω με αγωνία και προσπαθώ να μην ταλαιπωρω την ψυχουλα μου να κανω πράγματα για να ξεχνιέμαι. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι απαραίτητα, γενικά θεωρώ πως μετά τις 36 εβδομάδες είσαι στο περίμενε. Οπως σου είπα δεν ξέρω την αίσθηση του τοκετού κλπ. Στα δίδυμα πχ τη μέρα που πήγαινα να γεννήσω με πέθαινε η μέση μου. Στον καρδιοτοκογραφο έδειχνε 100% στις συσπάσεις αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα πέρα από τον πόνο στη μέση.. Όταν είναι να έρθουν θα έρθουν μωρέ..😍😍
    • Με το καλό το μωράκι σου 🩷 θα σου μιλήσω με βάση την δική μου εμπειρία που είμαι τριτότοκος.    ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει  ακόμα κ με κοιλιά κάτω, με διαστολή, με εξαλειμμένο τράχηλο δεν γίνεται κανένας ούτε καν ο γιατρός να σου πει με σιγουριά! ✌🏻🎈😆  όταν είσαι πρωτότοκος σαφώς επειδή είναι η πρώτη φορά που το σώμα βιώνει τη διαδικασία υπάρχει άγχος γιατί δν ξέρεις πως θα έρθει (το πρώτο μου το έκανα στα 23 κ η μαμά μου μακριά σε άλλη χώρα κ είχα το άγχος γιατί δεν ήξερα αν θα καταλάβω ότι γεννάω 😂😂😂) γελάω τώρα γιατί ξέρω, ενώ πριν είχα ακριβώς τα ίδια άγχη με εσένα.  Όλα μου τα παιδάκια τα γέννησα μετά τις 40 εβδομάδες αν κ έλεγα δεν γίνεται δεύτερο τρίτο παιδί θα έρθει πιο νωρίς.. σε κάθε μα κάθε παιδί είχα άλλα συμπτώματα άρα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι καμία γέννα δεν είναι η ίδια.  3 παιδιά 3 διαφορετικές γέννες.    Όμως είναι φυσιολογικό και μάλιστα πάρα πολύ καλό το σώμα σου να σου δίνει σημάδια κ εσύ να βοηθάς το σώμα σου να προχωρήσει. Έτσι θα γλιτώσεις αναίτιες επεμβάσεις από γιατρούς κ προσωπικό.   Εσύ να προετοιμάζεσαι να κάνεις ασκήσεις, περπάτημα κτλ κτλ κ να έχεις εμπιστοσύνη στο σώμα σου γιατί το σίγουρο είναι ένα. Όλα τα μωρά κάποτε (είτε στις 37-38-39-40-41-42 εβδ) γεννούνται. 🩷   Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν (μια τόσο κοινότυπη ευχή αλλά πραγματικά τόσο ουσιαστική) και σε όσες αναμένετε με το καλοοο Κ γερά μωρά ✌🏻🥰
    • @NgsofiaΜεσα από την καρδιά μου μια μεγάλη χοριακη 🫶🌹Εμεις σε αλλα νεα ειμαστε σε αναμονή αποτελεσματων για τον άντρα μου και παράλληλα σε γόνιμες μέρες.. Η δικη μου εξέταση τελικά θα γινει στο Γένεσις περιμένω ημερομηνία. Γενικά περιμένω με αγωνία και προσπαθώ να μην ταλαιπωρω την ψυχουλα μου να κανω πράγματα για να ξεχνιέμαι. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.
    • Οπότε οταν κατεβαίνει η κοιλιά προς τα κάτω είναι δείγμα ότι είμαστε κάπως πιο κοντά; 
    • Αντε κορίτσι μου με το καλό να μας στείλεις σε λίγες μέρες μια μεγαλη χοριακη θα περιμένουμε νέα σου ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...