Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Έρχομαι και εγώ στην παρέα σας από σήμερα. Είμαστε 12+3 και σήμερα κάναμε και την αυχενική. 
Είναι το δεύτερο παιδάκι και για εμάς, βλέπω ότι αρκετές έχετε και άλλα παιδάκια, και μάλιστα μας ήρθε και σχετικά νωρίς. Το πρώτο μας κοριτσάκι είναι 8 μηνών τώρα😊

εύχομαι για όλες μας όμορφες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες 🙏🙏❤️

Δημοσίευση
στις On 13/10/2025 at 5:14 ΜΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Έρχομαι και εγώ στην παρέα σας από σήμερα. Είμαστε 12+3 και σήμερα κάναμε και την αυχενική. 
Είναι το δεύτερο παιδάκι και για εμάς, βλέπω ότι αρκετές έχετε και άλλα παιδάκια, και μάλιστα μας ήρθε και σχετικά νωρίς. Το πρώτο μας κοριτσάκι είναι 8 μηνών τώρα😊

εύχομαι για όλες μας όμορφες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες 🙏🙏❤️

Καλώς ήρθες κορίτσι μου! Να σου ζήσει το μωράκι σου και με το καλο και το επόμενο! Κοντά κοντά θα ειναι τα παιδακια σου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 😃 Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θέματακι μας.Ευχομαι να είστε όλες καλά.♥️

Καλησπέρα κορίτσι μου, εσυ πως εισαι?

Εγω ολα καλα, κάναμε και την αυχενική και ολα πανε καλα προς το παρόν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, εσυ πως εισαι?

Εγω ολα καλα, κάναμε και την αυχενική και ολα πανε καλα προς το παρόν!

Γεια σου κορίτσι μου.Ειμαι καλά.Κι εμείς κάναμε την αυχενική και προχωράμε.Χαιρομαι που είναι όλα καλά και για σένα.😃

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...