Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Ευτυχώς την επόμενη μέρα το πρωί δεν είχα τίποτα!!! Πήρα μια τρομάρα.. φαντάζομαι λογο κούρασης έγινε αυτό 

Περαστικά να είναι..και εγώ τη δεύτερη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα ροζ στο σκούπισμα και αυτό ήταν..οπότε συμβαίνει να ξες..

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Περαστικά να είναι..και εγώ τη δεύτερη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα ροζ στο σκούπισμα και αυτό ήταν..οπότε συμβαίνει να ξες..

Ναι ναι γνωρίζω ότι συμβαίνει αλλά όταν σου τυχαίνει αγχώνεσαι….. 

Δημοσίευση

Κορίτσια Απριλίου καλησπέρα πως μου είστε;

Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας πέρασαν τα συμπτώματα..και αν ναι πότε..εγώ ταλαιπωρούμε ακόμα με εμετούς, αναγούλες και απίστευτη αδυναμία..Δυστυχώς όσο και να χαίρομαι γιατί όλα πάνε καλά, υπ΄αρχουν στιγμές που απελπίζομαι..δεν έχω πια την καθημερινότητα μου..

Σκέφτομαι επίσης μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με το στομάχι μου (γιατί γενικά ταλαιπωριέμαι) καθώς ο γιατρός μου είπε ότι παραξενεύεται που ακόμα δεν υποχώρησαν..αν και εγώ ξέρω ότι κρατάνε όλο το πρώτο τρίμηνο ίσως και έως 14 εβδομάδες..Εσείς τι λέτε;;

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας πέρασαν τα συμπτώματα..και αν ναι πότε..εγώ ταλαιπωρούμε ακόμα με εμετούς, αναγούλες και απίστευτη αδυναμία..Δυστυχώς όσο και να χαίρομαι γιατί όλα πάνε καλά, υπ΄αρχουν στιγμές που απελπίζομαι..δεν έχω πια την καθημερινότητα μου..

Σκέφτομαι επίσης μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με το στομάχι μου (γιατί γενικά ταλαιπωριέμαι) καθώς ο γιατρός μου είπε ότι παραξενεύεται που ακόμα δεν υποχώρησαν..αν και εγώ ξέρω ότι κρατάνε όλο το πρώτο τρίμηνο ίσως και έως 14 εβδομάδες..Εσείς τι λέτε;;

Καλησπέρα κορίτσι μου.Εμενα άρχισαν να σταματάνε περίπου στο τέλος της 10ης εβδομάδας.Τωρα είμαι 12+1 και μόνο κάποια βράδια νιώθω έτσι περίεργο στομάχι αλλά καμία σχέση μπροστά σ' αυτά που έζησα κάπου 7η-8η εβδομάδα.Σε κάθε κοπέλα είναι διαφορετικό.Σε άλλες κρατάνε περισσότερο σε άλλες λιγότερο.Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέτρο σύγκρισης είναι θέμα οργανισμού και εγκυμοσύνης.Ελπιζω να σε βοήθησα 😃

Δημοσίευση

στις πριν 1 ώρα, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.Εμενα άρχισαν να σταματάνε περίπου στο τέλος της 10ης εβδομάδας.Τωρα είμαι 12+1 και μόνο κάποια βράδια νιώθω έτσι περίεργο στομάχι αλλά καμία σχέση μπροστά σ' αυτά που έζησα κάπου 7η-8η εβδομάδα.Σε κάθε κοπέλα είναι διαφορετικό.Σε άλλες κρατάνε περισσότερο σε άλλες λιγότερο.Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέτρο σύγκρισης είναι θέμα οργανισμού και εγκυμοσύνης.Ελπιζω να σε βοήθησα 😃

Τι να πω κορίτσι μου, εμένα κράτησαν περισ΄΄οτερο και δεν το κόβω να φεύγουν γρήγορα, σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική..μάλλον θα απευθυνθώ ξανά στο γιατρό μου..σε ευχαριστώ πάντως..

Εσύ πως είσαι; πήγες για αυχενική;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι το πιο πιθανόν είναι να σου φύγουν  αυτά σιγά σιγά.  Στην δική μου περίπτωση  μέχρι κ 34 βδομάδα που είμαι συντηρουμαι  με nuperal.. υπομονή 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Δεν ξέρω γιατί προβληματίζεται ο γιατρός σου, αλλά και εγώ ξέρω ότι κρατάνε το πρώτο τρίμηνο και έχω ακούσει και περιπτώσεις που τους κρατάνε σε όλη την εγκυμοσύνη. Εγω σήμερα είμαι 9+5 και ακόμα έχω αναγούλες σε κάποιες στιγμές.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Τι να πω κορίτσι μου, εμένα κράτησαν περισ΄΄οτερο και δεν το κόβω να φεύγουν γρήγορα, σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική..μάλλον θα απευθυνθώ ξανά στο γιατρό μου..σε ευχαριστώ πάντως..

Εσύ πως είσαι; πήγες για αυχενική;

Καλημέρα 😁Την Τρίτη έχω ραντεβού για αυχενική και την Δευτέρα θα πάω να κάνω την Papp a.Καλα είμαι σε γενικές γραμμές.Ετσι που έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος.Τωρα δύο τρεις μέρες δειλά δειλά έχει αρχίσει ένα μικρό πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά.♥️

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα 😁Την Τρίτη έχω ραντεβού για αυχενική και την Δευτέρα θα πάω να κάνω την Papp a.Καλα είμαι σε γενικές γραμμές.Ετσι που έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος.Τωρα δύο τρεις μέρες δειλά δειλά έχει αρχίσει ένα μικρό πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά.♥️

Marilouu μαζί παμε!!

Εγω αιμα θα κανω μετα,  την δευτερα θ παω να γράψω..

Εγω αν δεν ειχα την ναυτία και τον πόνο στο στομάχι θα ήμουν καλύτερα 

Η κοιλια πρηστηκε ναι θελω μόνο άνετα και φαρδιά απο τωρα ...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η markell είπε:

Marilouu μαζί παμε!!

Εγω αιμα θα κανω μετα,  την δευτερα θ παω να γράψω..

Εγω αν δεν ειχα την ναυτία και τον πόνο στο στομάχι θα ήμουν καλύτερα 

Η κοιλια πρηστηκε ναι θελω μόνο άνετα και φαρδιά απο τωρα ...

Γεια σου κορίτσι μου.Εγω είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα που να έχει βγει το αποτέλεσμα μέχρι να πάω στην εξέταση.Οσο για τα ρούχα ναι μόνο άνετα και χωρίς λάστιχα.Εχουμε δρόμο μπροστά μας 😁Εύχομαι σιγά σιγά να φύγει η ναυτία και να ηρεμήσει το στομάχι σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου κορίτσι μου.Εγω είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα που να έχει βγει το αποτέλεσμα μέχρι να πάω στην εξέταση.Οσο για τα ρούχα ναι μόνο άνετα και χωρίς λάστιχα.Εχουμε δρόμο μπροστά μας 😁Εύχομαι σιγά σιγά να φύγει η ναυτία και να ηρεμήσει το στομάχι σου.
    • Κορίτσια δεν πήγε καλά η φρουτοκρεμα, δεν της άρεσε καθόλου το έφτυνε συνέχεια 🤣🤣
    • Εγώ κορίτσια καούρα και παλινδρόμηση ασταμάτητα. Δεν ξέρω τι να τρώω πια… Επίσης, έχω κάποιες συσπάσεις μέσα στην ημέρα με ήπιο πόνο σαν κράμπα κ γενικά πονάκια περιόδου και αγχωνομαι. Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού. Στην μεγάλη μου είχα όπως σας έχω πει συσπάσεις από αρχές 5ου μηνα και αρκετές μέσα στη μέρα, αλλά ανώδυνες και ήμουν κ ξεκούραστη συνέχεια. Τώρα επειδή ζορίζομαι με την μικρή, με έπιασε ένας φόβος μην γεννήσω πρόωρα 😵‍💫
    • @Eliza Kats νομίζω πως ναι! το φύλο σιγουρεύτικε. Δύο διαφορετικοί γιατροί που με είδαν στον υπέρηχο μου είπαν ότι έχω κοριτσάκι. Οπότε θέλω να πιστεύω πως είναι όντως κοριτσάκι. @Mantarini και εγώ κορίτσι μου το ίδιο πινακάκι ακολουθώ! Δεν ξέρω γιατί άλλοι μήνες χωρίζονται σε τέσσερις και άλλοι σε πέντε εβδομάδες, πως δηλαδή και με ποια λογική το βγάλανε αυτό, αλλά κι εγώ βάση του πίνακα αυτού πάω και σήμερα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων, οπότε έχω κλείσει τον τέταρτο. Από αύριο μπαίνω επίσημα στον 5ο μήνα.
    • @Iris9 τα ίδια ακριβώς! Ίδια ηλικία, πρώτο παιδάκι και τρομερά άγχη προωρότητας. Όμως εμένα στην αυχενική είχε βγει ρίσκο προεκλαμψίας κι έχω και θέμα με τον τράχηλο. Οπότε έχω λόγο να ανησυχω για πρόωρο τοκετό... Εσένα σου έχουν πει το οτιδήποτε; Αν όχι μην ανησυχείς τόσο!  Το άγχος με τη δουλειά επίσης το ίδιο γιατί είναι πόστο ευθύνης και το αστείο είναι ότι δεν έχουν καν βρει αντικατάστατη χαχαχα! Εν ολίγοις τα άγχη μου δεν έχουν μειωθεί καθόλου, απλα τα διαχειρίζομαι κααααπως καλύτερα όσο παταμε εβδομάδες... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...