Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η afr είπε:

Κι εγω Απρίλιο! 🥰 Είμαι 9+1 σημερα! Ειναι το πρώτο σου παιδακι? Πως εισαι απο συμπτώματα?

Αχ τι τέλειααα!! Το δεύτερο ειναι😁 

από συμπτώματα έχω συχνοουρία, τρελή ευαισθησία στις θηλές, κάτι ναυτίες αλλά όχι κάτι τραγικό και κάτι πονάκια/τραβηγματακια χαμηλά. Αν δε ξεχνάω κάτι, αυτά!! Εσύ τι συμπτώματα έχεις; Είναι το πρώτο σου;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Αχ τι τέλειααα!! Το δεύτερο ειναι😁 

από συμπτώματα έχω συχνοουρία, τρελή ευαισθησία στις θηλές, κάτι ναυτίες αλλά όχι κάτι τραγικό και κάτι πονάκια/τραβηγματακια χαμηλά. Αν δε ξεχνάω κάτι, αυτά!! Εσύ τι συμπτώματα έχεις; Είναι το πρώτο σου;

Κι εμένα το 2ο, εχω ενα αγοράκι 2 χρονών.  Εσένα πόσο ειναι το πρώτο?

Συχνοουρια εχω κι εγω, ειδικα το βράδυ δεν ξερω ποσες φορες σηκώνομαι... και εχω αρκετη ναυτια,  δεν εχω κανει εμετούς αλλα ειναι έντονη κάποιες μερες και με ρίχνει πολυ. Κι εχω και απίστευτη κούραση,  δηλαδή πραγματικά σέρνομαι,  αισθάνομαι οτι δεν εχω καθόλου ενέργεια.. ελπίζω να περάσουν σύντομααα

Δημοσίευση

Εγώ 10 και σημερα !! Το πρώτο ,με εξωσωματικη και αρκετά συμπτωματα !

Αν και σημερα ειμαι πολυ καλύτερα σε σχέση με την 9η εβδομαδα !

Ανυπομονώ για την αυχενικη και θα κανω μάλλον και nipt 

Καλη εγκυμοσυνη σε ολα τα κορίτσια του Απριλίου 🥰🥰❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η markell είπε:

Τέλεια κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου!!! Πότε θα κανεις αυχενική?

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η afr είπε:

Κι εμένα το 2ο, εχω ενα αγοράκι 2 χρονών.  Εσένα πόσο ειναι το πρώτο?

Συχνοουρια εχω κι εγω, ειδικα το βράδυ δεν ξερω ποσες φορες σηκώνομαι... και εχω αρκετη ναυτια,  δεν εχω κανει εμετούς αλλα ειναι έντονη κάποιες μερες και με ρίχνει πολυ. Κι εχω και απίστευτη κούραση,  δηλαδή πραγματικά σέρνομαι,  αισθάνομαι οτι δεν εχω καθόλου ενέργεια.. ελπίζω να περάσουν σύντομααα

Πω πω και εγώ έχω τρομερή κούραση αλλά το παλεύω… δεν κοιμάμαι και το βράδυ καλά αλλά ευτυχώς έρχεται η μαμά μου συχνά και με βοήθεια το πρωί.. 

εμένα η μικρή μου σε λίγες μέρες γίνεται 12 μηνών 

Έχεις κλείσει ραντεβού για αυχενική;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η markell είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, όσο περνάμε οι βδομαδες θα είσαι και καλύτερα! Πότε έχεις να κάνεις την αυχενική; Νιπτ γιατί αν επιτρέπεται; 

καλή εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna6 είπε:

Πω πω και εγώ έχω τρομερή κούραση αλλά το παλεύω… δεν κοιμάμαι και το βράδυ καλά αλλά ευτυχώς έρχεται η μαμά μου συχνά και με βοήθεια το πρωί.. 

εμένα η μικρή μου σε λίγες μέρες γίνεται 12 μηνών 

Έχεις κλείσει ραντεβού για αυχενική;

Αα ωραία,  θα έχουν μικρή διαφορά τα αδερφάκια! Ειναι ήσυχη η μικρή σου ή θα ζοριστειτε λες? Γιατί εμενα παρόλο που ειναι μεγαλύτερος,  ειναι αρκετά ζωηρός κι εχω αρκετό άγχος πως θα παει με ενα μωρό!

Όχι,  δεν εχω κλείσει ακομα αυχενική.  Την άλλη βδομάδα εχω ραντεβού για απλό υπέρηχο και λογικά το επόμενο ραντεβού που θα κλείσω θα ειναι η αυχενική. Εσυ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

Τέλεια κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου!!! Πότε θα κανεις αυχενική?

Σε ευχαριστώ πολύ 

Και συ με το καλό!🙂🙂

Αχ να ησυχάσω λιγο , 1 Οκτώβρη εβαλα αυχενικη , θαμαι 12 και 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, όσο περνάμε οι βδομαδες θα είσαι και καλύτερα! Πότε έχεις να κάνεις την αυχενική; Νιπτ γιατί αν επιτρέπεται; 

καλή εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!!

Θα κανω nipt γτ ειμαι ήδη 39 και δεν κάναμε προεμφυτευτικο, ξερω δεν ειναι διάγνωση, αλλα για να εχω μια ιδέα τι γίνεται τουλάχιστον με τις τρισωμιες 

Ναι καλές εγκυμοσύνες να εχουμε 🙏🙏

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Καλές εγκυμοσύνες να έχουμε και με το καλό να υποδεχτούμε τα ανοιξιάτικα μπεμπάκια μας ❤️ 

Εγώ είμαι 9+3 σήμερα..Τρίτη πάω για υπέρηχο και πρώτα ο Θεός μετά για αυχενική! Έχω πολύ άγχος για το επόμενο ραντεβού γιατί την προηγούμενη φορά δυστυχώς το μπεμπάκι σταμάτησε στην 9η εβδομάδα..συν του ότι ο γιατρός μου είπε ότι ουασιαστικά ο κίνδυνος αποβολής μειώνεται από την 9η εβδομάδα και μετά...

Όσο από συμπτώματα νιώθω σαν άρρωστη..χτες ειδικά ήταν μαρτύριο για μένα..π΄ρωτη φορά ότι μα ότι έτρωγα το έβγαζα..δεν κρατούσα νερό τίποτα! Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάρω almora και ή να συνεχίσω τα nuperal η να πάρω κάτι υπόθετα..Ελπίζω να μειωθούν τα συμπτώματα..με παρηγορεί που σε εσάς ελατώθηκαν..γιατί δεν με βλέπω καθόλου καλά..το επόμενο στάδιο είναι να πάω για ορό στο νοσοκομείο..

Δημοσίευση
στις On 13/9/2025 at 12:53 ΜΜ, ο/η markell είπε:

Γειά σου κορίτσι μου εύχομαι μια ομαλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Και εγώ θα κάνω nipt επειδή την πρηγούμενη φορά απέβαλα από χρωμοσωμικήα ανωμαλία..έτσι μας το πρότεινε ο γενετιστής τότε..οπότε ακόμα και αν δείξουν όλα καλά..λέω να τη κάνω για extra προστασία..

Δημοσίευση
στις On 13/9/2025 at 5:12 ΜΜ, ο/η afr είπε:

Αα ωραία,  θα έχουν μικρή διαφορά τα αδερφάκια! Ειναι ήσυχη η μικρή σου ή θα ζοριστειτε λες? Γιατί εμενα παρόλο που ειναι μεγαλύτερος,  ειναι αρκετά ζωηρός κι εχω αρκετό άγχος πως θα παει με ενα μωρό!

Όχι,  δεν εχω κλείσει ακομα αυχενική.  Την άλλη βδομάδα εχω ραντεβού για απλό υπέρηχο και λογικά το επόμενο ραντεβού που θα κλείσω θα ειναι η αυχενική. Εσυ?

Είναι Ταρζάν και μόνιμα κολλημένη πάνω μου γιατί θηλάζουμε κιόλας, βέβαια θα ξεκινήσουμε αποθηλασμο σιγά σιγά, θα δούμε πως θα πάει.. 

ααα ωραία!! Και εγώ έχω ραντεβού τέλος του μήνα για απλό υπέρηχο και μάλλον μετά θα μου πει να κλείσω για την αυχενική!!

Δημοσίευση
στις On 14/9/2025 at 1:09 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καλές εγκυμοσύνες να έχουμε και με το καλό να υποδεχτούμε τα ανοιξιάτικα μπεμπάκια μας ❤️ 

Εγώ είμαι 9+3 σήμερα..Τρίτη πάω για υπέρηχο και πρώτα ο Θεός μετά για αυχενική! Έχω πολύ άγχος για το επόμενο ραντεβού γιατί την προηγούμενη φορά δυστυχώς το μπεμπάκι σταμάτησε στην 9η εβδομάδα..συν του ότι ο γιατρός μου είπε ότι ουασιαστικά ο κίνδυνος αποβολής μειώνεται από την 9η εβδομάδα και μετά...

Όσο από συμπτώματα νιώθω σαν άρρωστη..χτες ειδικά ήταν μαρτύριο για μένα..π΄ρωτη φορά ότι μα ότι έτρωγα το έβγαζα..δεν κρατούσα νερό τίποτα! Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάρω almora και ή να συνεχίσω τα nuperal η να πάρω κάτι υπόθετα..Ελπίζω να μειωθούν τα συμπτώματα..με παρηγορεί που σε εσάς ελατώθηκαν..γιατί δεν με βλέπω καθόλου καλά..το επόμενο στάδιο είναι να πάω για ορό στο νοσοκομείο..

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!! Θετικές σκέψεις!!! Ενημέρωσε μας όταν κάνεις τον υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις On 13/9/2025 at 6:11 ΜΜ, ο/η markell είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ 

Και συ με το καλό!🙂🙂

Αχ να ησυχάσω λιγο , 1 Οκτώβρη εβαλα αυχενικη , θαμαι 12 και 

Θα κανω nipt γτ ειμαι ήδη 39 και δεν κάναμε προεμφυτευτικο, ξερω δεν ειναι διάγνωση, αλλα για να εχω μια ιδέα τι γίνεται τουλάχιστον με τις τρισωμιες 

Ναι καλές εγκυμοσύνες να εχουμε 🙏🙏

Κι εγω πιστεύω καπου αρχές Οκτώβρη θα μου βάλει αυχενική. Αντε να τα κάνεις, να βγουν τα αποτελέσματα να ηρεμήσεις κ να το απολαύσεις μετά! Κι εγω το ίδιο περιμένω!

Δημοσίευση
στις On 14/9/2025 at 1:09 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου, είμαστε πολύ κοντά! Εγω είμαι 9+5 σημερα.  Πότε έχεις πητ?

Μην αγχώνεσαι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορά, πλησιάζει κ η αυχενική να παρεις μια ανάσα! Όσο για τα συμπτώματα σε καταλαβαίνω πραγματικά αλλα μονο υπομονή μπορείς να κάνεις κ να προσπαθείς να βρεις κατι εστω λίγο να τρως, συχνα κ απο λίγο. Εμένα αυτο με ειχε βοηθήσει πολυ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου με τους εμετούς και σε αυτή με τη ναυτία. Αλλα ήδη εχει περάσει ο καιρός,  λίγο ακομα κ θα αρχίσουν να βελτιώνονται τα πράγματα!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Ioanna6 είπε:

Είναι Ταρζάν και μόνιμα κολλημένη πάνω μου γιατί θηλάζουμε κιόλας, βέβαια θα ξεκινήσουμε αποθηλασμο σιγά σιγά, θα δούμε πως θα πάει.. 

ααα ωραία!! Και εγώ έχω ραντεβού τέλος του μήνα για απλό υπέρηχο και μάλλον μετά θα μου πει να κλείσω για την αυχενική!!

Χάχα ετσι οπως τα λες...ταρζαν κι εμένα κ σε συνδυασμό με την εξάντληση απ την εγκυμοσύνη, νιώθω οτι δεν εχω αντοχή καθόλου. Όλη μέρα ειναι μες στην ενέργεια, να δούμε πως θα παει αυτό..  😛

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η afr είπε:

Με το καλό κορίτσι μου, είμαστε πολύ κοντά! Εγω είμαι 9+5 σημερα.  Πότε έχεις πητ?

Μην αγχώνεσαι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορά, πλησιάζει κ η αυχενική να παρεις μια ανάσα! Όσο για τα συμπτώματα σε καταλαβαίνω πραγματικά αλλα μονο υπομονή μπορείς να κάνεις κ να προσπαθείς να βρεις κατι εστω λίγο να τρως, συχνα κ απο λίγο. Εμένα αυτο με ειχε βοηθήσει πολυ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου με τους εμετούς και σε αυτή με τη ναυτία. Αλλα ήδη εχει περάσει ο καιρός,  λίγο ακομα κ θα αρχίσουν να βελτιώνονται τα πράγματα!

Δυστυχώς αμά με πιάσει ναυτία και λίγο να φάω το βγάζω αλλά σήμερα κορίτσια είμαι πολύ καλ΄υτερα αλλά πραγματικά π΄ηγα να πα΄ρω κάτι απέξω και δεν άντεχα να περπατάω από την εξάντληση..πιστεύω να υποχωρήσουν σιγά σιγά γιατί τα έχω παρατήσει και όλα..στη δουλειά δεν έχω πει τίποτα και όλο βρίσκω δικαιολογίες ότι δεν είμαι καλά..Εσείς το έχετε πει στη δουλειά σας;

ΠΗΤ έχω 16 Απρίλη βάση υπερήχου αλλά να δούμε τι θα πει και η αυχενική..Αν και πιστεύω τόσο είμαι.Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;

Δημοσίευση

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια! 

Πως είστε? 

πως πανε τα συμπτωματα ?

Εγω ευτυχώς εχω μερες που γλίτωσα απο την έντονη απαίσια ναυτία! 

Όλα τα υπόλοιπα ζαλάδες υποταση κάπου κάπου Κόπωση υπνηλία φουσκωματα χαλια γευση στο στομα οτι και να φαω ...καλα κρατουν

Δυστυχώς ταλαιοπωρουμαι απο μεγαλη αλλεργια σε όλο το σώμα κυρίως προσωπο και πάνω μέρος 

Μου είχαν βρει στρεπτ β και πήρα αmoxil μόλις το σταμάτησα μετα απο 2μερες ήμουν για νοσοκομείο 

Φάγαμε και κατι λίγα σε ψαράκια 

Αλλα δεν ειμαι αλλεργική στη σαρδέλα 😖

Εγω απο την αρχή τη φοβόμουν την αντιβιωση γτ γενικά ειμαι πολυ αλλεργική 

Ο γιατρός μου δεν μου έδωσε σημασία ...

Πηγα νοσοκομείο επίσης με διώξανε ...μου είπαν στον γιατρο σου οτι πει 

Οποτε την επόμενη αφού συμβουλευτηκα μια φίλη μου παθολόγο και πήρα ενα zirtek κοιμήθηκα το βραδυ 

Την άλλη μερα επικοινώνησα με αλλο γυναικ. Και με έστειλε σε δερματολόγο για σιγουριά 

Μου ειπε αλλεργια κανονικοτατη 

Και ειμαι με κορτιζόνη και xozal κρεμες 

Λίγο ηρέμησα αλλα εχω δρόμο 

Τι να πω δεν εχω λόγια 

Στεναχωρεθηκα πολυ 😔😔

Δεν ήθελα φαρμακα στην κυηση καθολου τα φοβάμαι..

Ίσως να έπρεπε να το ψάξω αμεσως αλλού αυτό για το στρεπ β ..

Έχει καμία από σας κολπική ενόχληση χωρις να εχει συμπτώματα κολπιτιδας?

Συγγνώμη για τα τόσα πολλα 🫣

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η markell είπε:

Πως είστε? 

πως πανε τα συμπτωματα ?

Όλα τα υπόλοιπα ζαλάδες υποταση κάπου κάπου Κόπωση υπνηλία φουσκωματα χαλια γευση στο στομα οτι και να φαω ...καλα κρατουν

Δυστυχώς ταλαιοπωρουμαι απο μεγαλη αλλεργια σε όλο το σώμα κυρίως προσωπο και πάνω μέρος 

Μου είχαν βρει στρεπτ β και πήρα αmoxil μόλις το σταμάτησα μετα απο 2μερες ήμουν για νοσοκομείο 

Οποτε την επόμενη αφού συμβουλευτηκα μια φίλη μου παθολόγο και πήρα ενα zirtek κοιμήθηκα το βραδυ 

Την άλλη μερα επικοινώνησα με αλλο γυναικ. Και με έστειλε σε δερματολόγο για σιγουριά 

Τι να πω δεν εχω λόγια 

Στεναχωρεθηκα πολυ 😔😔

Καλέ τι ταλαιπωρία είναι αυτή!!! Περαστικά να είναι!! 
εγώ από συμπτώματα έχω πάρα πολύ κούραση, ναυτίες κάπου κάπου και δεν μπορώ να είμαι ώρες νηστική, ούτε και να φάω μεγάλη ποσότητα μαζεμένη.. ανακατεύομαι.. μόνο λίγο λίγο μπορώ όπως και το νερό το ίδιο.. έχω και τρελή συχνοουρία. 

Εγώ δεν έχω κάποια ενόχληση, μήπως να πας στον γιατρό σου; Μπορεί να είναι και φυσιολογικό αλλά γενικά νομίζω οι κολπιτιδες είναι συχνές στην κύηση! 

Δημοσίευση
στις On 15/9/2025 at 3:06 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Δυστυχώς αμά με πιάσει ναυτία και λίγο να φάω το βγάζω αλλά σήμερα κορίτσια είμαι πολύ καλ΄υτερα αλλά πραγματικά π΄ηγα να πα΄ρω κάτι απέξω και δεν άντεχα να περπατάω από την εξάντληση..πιστεύω να υποχωρήσουν σιγά σιγά γιατί τα έχω παρατήσει και όλα..στη δουλειά δεν έχω πει τίποτα και όλο βρίσκω δικαιολογίες ότι δεν είμαι καλά..Εσείς το έχετε πει στη δουλειά σας;

ΠΗΤ έχω 16 Απρίλη βάση υπερήχου αλλά να δούμε τι θα πει και η αυχενική..Αν και πιστεύω τόσο είμαι.Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;

Κι εγω το ίδιο νιώθω απο εξάντληση. Ωρες ώρες αισθάνομαι οτι δεν μπορω να σηκωθώ ουτε απο το κρεβάτι να παω μεχρι τον καναπέ 😛

Εγω το ειπα στη δουλειά μου αναγκαστικά.  Δεν ηθελα ακομα αλλα δεν άντεχα με τις ναυτιες κ την κούραση να πηγαίνω, οπότε πηρα αναρρωτική κ το έμαθαν. Κ όσοι δεν το έμαθαν, θα το έχουν καταλάβει τοσες μερες που λείπω.

Είμαστε πολυ κοντά οντως, 15 Απριλίου εχω εγω, 1 μερα διαφορα μονο 😍

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η markell είπε:

Πως είστε? 

πως πανε τα συμπτωματα ?

Τι να πω δεν εχω λόγια 

Στεναχωρεθηκα πολυ 😔😔

Περαστικά κορίτσι μου!!! Γρήγορα να μην ταλαιπωρηθείς αλλο!

Εγω δεν εχω καποια κολπική ενόχληση..έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου? Μήπως πρεπει να πας να σε δει..

Δημοσίευση
στις On 16/9/2025 at 8:17 ΠΜ, ο/η markell είπε:

Πως είστε? 

πως πανε τα συμπτωματα ?

Τι να πω δεν εχω λόγια 

Στεναχωρεθηκα πολυ 😔😔

΄΄οχι κορίτσι μου έγω δεν έχω κολπικές ενοχ΄λήσεις αλλά είναι πολύ συνηθισμένες..ότι σου πει ο γιατρός..Εύχομαι να είναι σύντομα περαστικά..Εγώ ακόμα εμετούς και αναγούλες με κόπωση αλλά κάπως μου φαίνομαι να είμαι καλύτερα σήμερα θα δείξει..τώρα προστέθηκε άλλο..ξυπνάω εύκολα και ο ύπνος μου είναι πολύ διαταραγμένος..Σε άλλα νέα όλα προχωρούν καλά :)

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η afr είπε:

Κι εγω το ίδιο νιώθω απο εξάντληση. Ωρες ώρες αισθάνομαι οτι δεν μπορω να σηκωθώ ουτε απο το κρεβάτι να παω μεχρι τον καναπέ 😛

Εγω το ειπα στη δουλειά μου αναγκαστικά.  Δεν ηθελα ακομα αλλα δεν άντεχα με τις ναυτιες κ την κούραση να πηγαίνω, οπότε πηρα αναρρωτική κ το έμαθαν. Κ όσοι δεν το έμαθαν, θα το έχουν καταλάβει τοσες μερες που λείπω.

Είμαστε πολυ κοντά οντως, 15 Απριλίου εχω εγω, 1 μερα διαφορα μονο 😍

Εγώ δεν έχω πει τίποτα γιατί δουλέυω και από το σπίτι εκτός απο τα σκ και είπα να το αποφύγω γιατί την προηγούμενη φορά το είπαν σε όλους χωρίς την έγκριση μου..οπότε τώρα δεν είπα τίποτα 

Σε άλλα νέα χτες είχα υπέρηχο όλα καλά..ένα μεγάλο ΟΥΦΦ! και το μπεμπάκι φαινόταν ακόμα καλύτερα οπότε μου το έβγαλε τώρα 10+1 άρα πάω ΠΗΤ μέσα στην Μ.εβδομάδα..να σας πω την αλήθεια..ήθελα να το αποφύγω αυτό..αλλά τι να κάνουμε.. Τώρα πάω για αυχενική διαφάνεια..

Αν κάποιες είστε από Θεσσαλονίκη σε πιο διαγνωστικό θα κλείσετε ή κλείσατε για αυχενική;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...