Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Σε άλλα Νέα το παιδί μου έβγαλε δόντι οπότε τα βάσανα με τον ύπνο κάπως δικαιολογούνται. Χθες ήταν ένα πολύ καλό βράδυ με μόνο 1 ξύπνημα για γάλα στις 5. Ελπίζω να μας πάει έτσι και να μην ήταν τυχαίο γεγονός!

Το 1ο;;; Κοίτα, τα δόντια μπορούν να κάνουν ανάστατο τον ύπνο για 2-3 μέρες. Αν ήταν παραπάνω λογικά δεν ήταν απο αυτό. Αλλά μήπως είναι σε άλμα ή περνάει κανένα άγχος αποχωρισμού;

Καλημέρα κορίτσια μου! Εμείς δεν πήγαμε βρεφικό σήμερα γιατί εχθές το απόγευμα ανέβασε 38,5 η μπουμπού. Είναι καλά γενικά και έχει πολύ όρεξη. Απο την ώρα που πήρε παρακεταμόλη και της έπεσε δεν έχει ανεβάσει ξανά. 37,5 είχε τώρα. 

@melitiniღμου πως είσαι κορίτσι μου; Σταμάτησε το αίμα; Βγήκατε απο το νοσοκομείο;

Δημοσίευση

@Pinacolada @Katiana1987 δόξα τω Θεώ είμαι καλά κορίτσια! Το αίμα έχει σταματήσει, πλέον μόνο καφετιά έχω αν και είναι αρκετούτσικα για την ώρα.! Στο νοσοκομείο κλασικά, ελπίζω πως αύριο θα μου δώσουν το εξιτήριο να πάω σπίτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada @Katiana1987 δόξα τω Θεώ είμαι καλά κορίτσια! Το αίμα έχει σταματήσει, πλέον μόνο καφετιά έχω αν και είναι αρκετούτσικα για την ώρα.! Στο νοσοκομείο κλασικά, ελπίζω πως αύριο θα μου δώσουν το εξιτήριο να πάω σπίτι. 

Μπράβο κοριτσάκι μου κλείνει η αποκόλληση!!! Μήπως να βγεις σε άδεια γενικά ρε μανάρι μέχρι να γεννήσεις ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Το 1ο;;; Κοίτα, τα δόντια μπορούν να κάνουν ανάστατο τον ύπνο για 2-3 μέρες. Αν ήταν παραπάνω λογικά δεν ήταν απο αυτό. Αλλά μήπως είναι σε άλμα ή περνάει κανένα άγχος αποχωρισμού;

Καλημέρα κορίτσια μου! Εμείς δεν πήγαμε βρεφικό σήμερα γιατί εχθές το απόγευμα ανέβασε 38,5 η μπουμπού. Είναι καλά γενικά και έχει πολύ όρεξη. Απο την ώρα που πήρε παρακεταμόλη και της έπεσε δεν έχει ανεβάσει ξανά. 37,5 είχε τώρα. 

@melitiniღμου πως είσαι κορίτσι μου; Σταμάτησε το αίμα; Βγήκατε απο το νοσοκομείο;

Το 3ο και αχνοφαίνεται και το 4ο! Δεν ξέρω ρε συ τι γίνεται... χθες ειχε πάλι τα ξυπνήματα του.  Πιστεύω ότι όταν είναι πολύ κουρασμένος κοιμάται καλύτερα αλλά ο σύζυγος είναι κ αυτός πτωμα μετά τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει πολλα πολλά να τον κουρασει. Απλά παίζουν στο χαλακι, διαβάζουν κάνα παραμύθι έτσι χαλαρά. 

Καλά που συνήλθε γρηγορα η μικρή!! Εσύ νιώθεις πιο ξεκούραστη που πάει το πρωί σχολείο και έχεις ελεύθερο χρόνο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου κλείνει η αποκόλληση!!! Μήπως να βγεις σε άδεια γενικά ρε μανάρι μέχρι να γεννήσεις ;; 

Κορίτσι μέχρι να γεννήσω θα βγω σε άδεια, δεν ξανά γυρίζω στη δουλειά τώρα.. ότι δούλεψα δούλεψα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ μπράβο κορίτσι μου πάμε δυνατά!! Η λουλουδένια σου σε παιδεύει από τώρα!!! Περαστικά και σιδερένια!

Με παιδεύει δεν θα πεις τπτ και να δεις και τη ζωηρή που είναι κάθε φορά στον υπέρηχο.. κώλο δεν βάζει κάτω.. 🤣 Χαλάλι της, γερή να είναι μόνο και τπτ άλλο δεν θέλω εγώ.. μόνο τη στιγμή που θα την πάρω στην αγκαλιά μου περιμένω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μέχρι να γεννήσω θα βγω σε άδεια, δεν ξανά γυρίζω στη δουλειά τώρα.. ότι δούλεψα δούλεψα.

Με παιδεύει δεν θα πεις τπτ και να δεις και τη ζωηρή που είναι κάθε φορά στον υπέρηχο.. κώλο δεν βάζει κάτω.. 🤣 Χαλάλι της, γερή να είναι μόνο και τπτ άλλο δεν θέλω εγώ.. μόνο τη στιγμή που θα την πάρω στην αγκαλιά μου περιμένω!

Μπράβο τουλάχιστον σταμάτησε το αίμα το μωράκι είναι μια χαρά οπότε με το καλό να γυρίσεις σπίτι σου να ηρεμήσεις 

σε πια βδομάδα είσαι τώρα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ωχ .. έτσι ήταν ο Μάριος ... Δεν λέω κάτι άλλο 😂😅 ευτυχώς λέω αυτός εδώ είναι σαν τον πρώτο και θα έχουμε ηρεμία. 

Εγώ κορίτσια μου με πυρετό και ωτίτιδα είμαι ,😭 όλοι οι άλλοι ευτυχώς καλά 

Δημοσίευση

@Elk 16+4 είμαι σήμερα. Απλά ρε γαμώτο δεν σταματάει το πολύ καφέ με τπτ ακόμη. Υπάρχει δηλαδή και βγαίνει μεγάλη ποσότητα στο χαρτί. Ούτε ξέρω πόσο θα πάει αυτό το πράγμα. Εχθές δεν μου κάνανε υπέρηχο, ελπίζω σήμερα & βασικά θέλω να βγούμε πια! κουραστικά εδώ μέσα.. γενικά δεν έχω θέμα, μόνο ο ύπνος είναι πρόβλημα πλέον σε αυτά τα κρεβάτια. Υποφέρω από τη μέση μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ όλη νύχτα.

@Παρασκευαιδου μωρ' ας είναι καλά! κι ας είναι ζωηρή δεν πειράζει..  αρκεί γερή να είναι και να κρατηθεί εκεί μέσα γερά μέχρι τον 9ο που θα πρέπει να βγει. 😅 Περαστικά κορίτσι μου και σε σένα! Ελπίζω γρήγορα να συνέλθεις. 

Κορίτσια να ρωτήσω! Έχει πάθει καμία κάτι αντίστοιχο που να της πήγε αυτό το καφέ για μέρες;; 

Εγώ καμία φορά νομίζω ότι μπορεί να είναι και λίγο κόκκινο ακόμη στο χαρτί και με πιάνει απελπισία για το πότε επιτέλους θα βγω από δω μέσα.. ήρθα για 2-3 μέρες και κλείνω εβδομάδα σήμερα.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Το 3ο και αχνοφαίνεται και το 4ο! Δεν ξέρω ρε συ τι γίνεται... χθες ειχε πάλι τα ξυπνήματα του.  Πιστεύω ότι όταν είναι πολύ κουρασμένος κοιμάται καλύτερα αλλά ο σύζυγος είναι κ αυτός πτωμα μετά τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει πολλα πολλά να τον κουρασει. Απλά παίζουν στο χαλακι, διαβάζουν κάνα παραμύθι έτσι χαλαρά. 

Καλά που συνήλθε γρηγορα η μικρή!! Εσύ νιώθεις πιο ξεκούραστη που πάει το πρωί σχολείο και έχεις ελεύθερο χρόνο;

Δεν έχω προλάβει να το καταλάβω να σου πω γιατί μέχρι την Παρασκευή πήγαινε μόνο 2 ώρες. Τη Δευτέρα έκατσε 4 και γύρισε με πυρετό 38,3, οπότε χθες και σήμερα την έχω σπίτι. Ευτυχώς όμως είναι τελείως απύρετη απο χθες το απόγευμα σίγουρα. 2 φορές πήρε μόνο Panadol. Εσείς πως πάτε με την προσαρμογή;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ωχ .. έτσι ήταν ο Μάριος ... Δεν λέω κάτι άλλο 😂😅 ευτυχώς λέω αυτός εδώ είναι σαν τον πρώτο και θα έχουμε ηρεμία. 

Εμένα πάντως που έλεγα πως είχα το alien στην κοιλιά μου και θα ανοίξει να βγει μόνη της, μια χαρά ήσυχη είναι φτου φτου φτου! Μόνο που δεν κάθεται ένα δευτερόλεπτο σε μια μεριά. Αλλά γενικά είναι καλόβολη και πολύ καλό και εύκολο παιδάκι. 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Elk 16+4 είμαι σήμερα. Απλά ρε γαμώτο δεν σταματάει το πολύ καφέ με τπτ ακόμη. Υπάρχει δηλαδή και βγαίνει μεγάλη ποσότητα στο χαρτί. Ούτε ξέρω πόσο θα πάει αυτό το πράγμα. Εχθές δεν μου κάνανε υπέρηχο, ελπίζω σήμερα & βασικά θέλω να βγούμε πια! κουραστικά εδώ μέσα.. γενικά δεν έχω θέμα, μόνο ο ύπνος είναι πρόβλημα πλέον σε αυτά τα κρεβάτια. Υποφέρω από τη μέση μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ όλη νύχτα.

@Παρασκευαιδου μωρ' ας είναι καλά! κι ας είναι ζωηρή δεν πειράζει..  αρκεί γερή να είναι και να κρατηθεί εκεί μέσα γερά μέχρι τον 9ο που θα πρέπει να βγει. 😅 Περαστικά κορίτσι μου και σε σένα! Ελπίζω γρήγορα να συνέλθεις. 

Κορίτσια να ρωτήσω! Έχει πάθει καμία κάτι αντίστοιχο που να της πήγε αυτό το καφέ για μέρες;; 

Εγώ καμία φορά νομίζω ότι μπορεί να είναι και λίγο κόκκινο ακόμη στο χαρτί και με πιάνει απελπισία για το πότε επιτέλους θα βγω από δω μέσα.. ήρθα για 2-3 μέρες και κλείνω εβδομάδα σήμερα.

Αχ βρε κορίτσι μου σε καταλαβαίνω για το νοσοκομειακό κρεβάτι αλλά εκεί πρέπει να αισθάνεσαι σιγουριά τουλάχιστον. Κάνε υπομονή... Όταν την πάρεις στην αγκαλιά σου την μπουρμπουλήθρα σου, θα τα ξεχάσεις όλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου λογικό έχει κουραστεί ποιος αντέχει μέσα σε νοσοκομείο υπομονή τουλάχιστον είσαι σε ενα περιβάλλον που σε προσέχουν και κάνουν το καλύτερο και για τους δυο σας 

το Σαλοσπίρ το μειώσατε ; Μήπως βοηθήσει να σταματήσουν 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Περαστικά κορίτσι μου!!!! 

@melitiniღ καταλαβαίνω πως σαν το σπίτι μας δεν έχει...αλλά αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο αυτό που κάνεις για το μπεμπέ ❣️ οπότε υπομονή! Είναι καλό που είναι καφέ το αίμα αυτό σημαίνει ότι είναι παλιό αίμα και κοντεύει να σταματήσει...το σκέφτομαι ότι είναι σαν την περίοδο που όταν τελειώνει είναι καφέ αίμα...😉 

Δημοσίευση

Κορίτσια σας είπα ότι πήγα για β επιπέδου;;;  

Δεν θυμάμαι αν σας είχα γράψει γιατί τώρα με τα σχολεία ,τα φροντιστήρια, δραστηριότητες με τα παιδιά έχω χάσει την μπάλα!!!βγήκαν όλα καλά Δόξα Τω θεώ 🙏 αρκετά ζωηρουλης ο μικρούλης δεν καθόταν ήσυχος 😜 όλο κουνιόταν! Απίστευτο μου φαίνεται που το 26 θα με βρει αγκαλιά με ένα μωρό  ακόμη 🩵 μακάρι να πάνε όλα καλά έως τέλους🙏

Καλημέρα κορίτσια μου🩵

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ακριβώς έτσι ένιωθα στον Μάριο. Όλα καλά θα πάνε είμαι βέβαιη απλά σου λέει μαμά ξεκουράσου τώρα που μπορείς γτ μετά θα σε πάω τρένο 🚆μη σε πιάνει θα φύγει..ξέρεις η ζαιρα δεν μιλάει ετσι

Επίσης δες βλέπεις την μικρούλα σου.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ είχα καφέ στα δίδυμα όλο το πρώτο τρίμηνο με 2 αιμορραγίες. Ουσιαστικά δεν σταμάτησαν μέχρι τον 4ο τα ροζ/καφε. 

Δημοσίευση

Κορίτσια βγήκα από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι τώρα. @annie! εγώ στο πρώτο τρίμηνο ήμουν καλά, τώρα στο τέλος του τετάρτου μου ήρθε αυτή η αιμορραγία. Τέλος καλό όλα καλά θέλω να πιστεύω. Η μπέμπα ακούγεται καλά και φαίνεται δραστήρια. @Elk μου στη 16+4 είμαι σήμερα, το Σάββατο κλείνω τον 4ο και μπαίνω στον 5ο.

Τώρα μέχρι να στρώσει το πράγμα θέλει ξεκούραση και ξάπλα.. τπτ άλλο!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια βγήκα από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι τώρα. @annie! εγώ στο πρώτο τρίμηνο ήμουν καλά, τώρα στο τέλος του τετάρτου μου ήρθε αυτή η αιμορραγία. Τέλος καλό όλα καλά θέλω να πιστεύω. Η μπέμπα ακούγεται καλά και φαίνεται δραστήρια. @Elk μου στη 16+4 είμαι σήμερα, το Σάββατο κλείνω τον 4ο και μπαίνω στον 5ο.

Τώρα μέχρι να στρώσει το πράγμα θέλει ξεκούραση και ξάπλα.. τπτ άλλο!

Τι ;;; Είμαστε στον 5 μήνα;;;; Είμαι 18+5 βρε αλλά νομίζω ακόμα στον 4 είμαι 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Δεν έχω προλάβει να το καταλάβω να σου πω γιατί μέχρι την Παρασκευή πήγαινε μόνο 2 ώρες. Τη Δευτέρα έκατσε 4 και γύρισε με πυρετό 38,3, οπότε χθες και σήμερα την έχω σπίτι. Ευτυχώς όμως είναι τελείως απύρετη απο χθες το απόγευμα σίγουρα. 2 φορές πήρε μόνο Panadol. Εσείς πως πάτε με την προσαρμογή;

Αχ ναι τα πάει πολύ καλά!! Οι δασκάλες τα καλύτερα μου λένε! Αλλά γενικά είναι ένα παιδί που πάει σε όλους! Τις πρώτες μέρες έκανε μια απεργίας πείνας κ δίψας στο σχολείο αλλά μόλις άρχισε να κάθεται 6ωρα αναθεώρησε κ άρχισε να τρώει όλο το φαγητό του!!! Όταν πάω να τον πάρω χαίρεται κ έρχεται μπουσουλοτρέχοντας στην αγκαλιά μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι ;;; Είμαστε στον 5 μήνα;;;; Είμαι 18+5 βρε αλλά νομίζω ακόμα στον 4 είμαι 

Χαχαχχαχαχα μια από τα ίδια, μέχρι χθες έλεγα μπαίνω στον πέμπτο!!! Εντωμεταξύ πρέπει να βγαίνω 🤣🤣🤣🤣 19&2 σύμφωνα με αυχενική 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Χαχαχχαχαχα μια από τα ίδια, μέχρι χθες έλεγα μπαίνω στον πέμπτο!!! Εντωμεταξύ πρέπει να βγαίνω 🤣🤣🤣🤣 19&2 σύμφωνα με αυχενική 

Τελικά πόσο μηνών είμαστε 😂😂😅😅😅🤔🤔🤔 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Που ξέρω ρεεεε 😅 

Πάντως Φεβρουάριο γεννάμε!!!!! 😝🤣🤣 Αυτό το ξερω

Το αργότερο που πρέπει να κάνω καισαρική είναι 15.02 😂😅 μέχρι 15.12 δουλεύω και μετά; Άδεια και μετά γονική προστασία. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...